Mange mennesker husker de gange, hvor burgere lige begyndte at vinde popularitet. Alle kendte deres teoretiske opskrift, men i praksis havde meget få råd til at lave en sådan skål..

kotelet по киевски подача

Teknologien til at lave kylling Kiev er ret kompleks og tidskrævende, og så få mennesker vil spilde tid og foretrækker at gå til restauranter. Men nu er det sjældent muligt at finde den perfekte skål i institutionerne, det er bedre ikke at risikere det og skabe det selv..

Udseende historie

Der er flere versioner af oprindelsen af ​​kylling Kiev. Nogle siger, at de dukkede op i Frankrig i det 18. århundrede takket være de kokke, der kom i retning af Elizabeth. Flere gange blev opskriften undergået ændringer, og så blev den helt glemt..

kotelet по киевски с масломMen i midten af ​​det 20. århundrede fandt kokets specialist på en restaurant i Kiev ham og forsøgte at forberede den såkaldte cotelette de volaille, hvilket betyder “kyllingekotelet”. Alle gæsterne i restauranten var glade for smagen af ​​skålen, som følge af, at burgere blev populære igen, og de fik også et nyt navn.

Ikke alle tror på den franske version af cutlets oprindelse. Der er en anden mening, hvorefter skålen kom til Kiev tilbage i 1918 under regeringen af ​​Hetman Skoropadsky. Da tiderne ikke var lette, modtog recepten ikke anerkendelse over hele landet. Men efter 30 år blev de forberedt af en restaurator i Kiev til ære for at modtage en delegation fra Paris. Eliten roste smagen, hvorefter koteletterne optrådte i restauranter over hele landet.

Og den nyeste version af udseendet af en vidunderlig skål siger, at opskriften kom til at tænke på den største kokk, konditor og vintner Nicolas Appert. Forresten var det han, der blev forfader til princippet om konserves..

Traditionel opskrift med smør og urter
klassisk рецепт приготовления котлеты по-киевски в домашних условиях
ingredienser Antal
Kyllingefilet 5 stk
mel 1 kop
Stegende olie 1 liter
æg 2 stk
Kiks til panering 500 g
Dill, dragon, persille to grene
smør 75 gram
Salt, krydderier, peber at smage
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier pr. 100 gram: 424 kcal
Der er mange sorter af kylling Kiev – de er kogte med et ben, med svampe, tilføj særlige saucer.

Men den klassiske opskrift på kylling Kiev indeholder ikke noget ekstra.

Først skal du skære langs kyllingefilet. Resultatet skal være to stykker af forskellig størrelse, en af ​​dem bliver større end den anden. Rens af en lille del af sener og fedt, mens du ikke forsøger at deformere det.

Skær det resterende kippekort sammen, så det åbnes, men stykkerne er ikke adskilt fra hinanden. Sæt fileten mellem to lag madfilm, blid forsigtigt med en hammer. Hold kødet i stykker.

frastøde мясо

Derefter hak fint grønt, rør det med blødt smør.

blande op масло и зелень

Fra den resulterende blanding dannes en kabine, læg den i midten af ​​et stort stykke filet, dække med en lille en, pakke.

form колбаску

Sæt emner til fremtidige koteletter i kulden i 10-15 minutter, fryseren er bedst egnet.

lægge ud масло в мясо

I mellemtiden skal du slå ægene.

piskeris яйца

Derefter dyppes hver kotelet i et æg, rullet i brødkrummer – og sendes til panden med opvarmet smør..

blive våd котлету в сухарях

Steg kød i dybfedt indtil gyldenbrun, normalt 7 minutter er nok.

yngel во фритюре

Derefter sætte opskålen på et bageplade – og i ovnen i 10 minutter ved 180 grader.

Det angivne antal ingredienser er nok til at tilberede fem portioner saftige og flavorful Kiev koteletter.

Sort kylling Kiev

Den klassiske opskrift omfattede henholdsvis tilførsel af koteletter på benet, mens madlavning var det nødvendigt at følge nogle regler. Grunden til en sådan ansøgning blev forklaret simpelthen – skålen blev taget til at blive spist med hænder, hvilket er grunden til, at benet blev bevaret, derudover kom papilloter fra et serviet.

Så for at lave to store portioner af kylling Kiev med et ben, skal du:

 • Kyllingebryst – 2 stk.
 • Mel – 3 spsk. L.;
 • Grønne (dill, persille) – en flok;
 • 2 æg;
 • kiks;
 • Smør – 70 g;
 • Citron – 1 stk.
 • 1 kop vegetabilsk olie;
 • Salt, peber og krydderier.

kotelet с косточкойFyldningen, som vil blive fyldt med brystet, i denne opskrift anbefales at forberede på forhånd. Den foregående aften blødgør smørret, bland det med grønne, citronsaft og salt. Dette stof skal opbevares i køleskabet for fuldstændig frysning..

I første omgang skal du fjerne alt overskud med kød. Fjern huden fra slagtekroppen, og trim brystet på begge sider med vingen. Deres sidste du behøver kun et stykke inden den første led, resten kan skæres. Benrensning af kød.

Brystet består af to fileter, en af ​​dem er mindre, den anden henholdsvis større. Fra små skal du skære den hvide senne, som kan deformere koteletten, når den opvarmes. Gentag derefter alle de trin, du gjorde under tilberedning af koteletter i henhold til den klassiske opskrift. Skær filetene forsigtigt, mens knoglen opretholdes.

Åbn den lille filet, slå den, peber og salt, læg den tilberedte fyldning indeni, indpakning. Herefter sættes et lille stykke inde i den skærede store filet, omhyggeligt vikle. Kan fastgøres med træpinde..

Som i den tidligere opskrift bryder burgere sammen med slagneæg, brødkrummer og mel. Stek dem i en stegepande indtil kirsebær. Hvis brystet er stort, kan du også lægge det i ovnen i 5-7 minutter efter forberedelsen.

Se hvordan man laver en lækker kylling Kiev med et ben:

Juicy Kiev koteletter med svampe

Ikke alle kan lide den udtalte smag af smør i koteletter, så kokken eksperimenterer ofte med påfyldningen til fadet. En af de mest populære muligheder er en blanding af olie og grøntsager med svampe. For at gøre sådanne Kiev koteletter til hele familien, tag følgende ingredienser:

 • Kyllingebryst – 1 kg;
 • Kyllingæg – 10 stk.
 • Pæren er medium i størrelse;
 • Svampe – 400 g;
 • Olivenolie – 750 g;
 • Brød krummer;
 • Grønne (dill, dragon, persille) – 250 g;
 • Smør – 250 g;
 • Sure creme – 30 g;
 • Salt og peber.

rød-hvid-kutletsLær hvordan man lægger ordentligt og velsmagende kogte saftige hakket fiskekødstykker.

Sådan laver du dampede kyllingekoteletter i Redmond multikookeren, lær alle hemmelighederne her.

Hvordan laver hakket kyllingefilet, læs anbefalingerne og trinvise instruktioner fra billedet på siderne i vores magasin.

Du ved allerede, hvordan man hugger brystet korrekt, her skal du gøre alt på samme måde som i de tidligere opskrifter. Glem ikke at slå lidt af hvert stykke! Derefter skal du koge fyldningen. For det skulle være finhakket svampe og løg, så bliver de stegt sammen i en opvarmet gryde.

Skær smør i små terninger. For hvert stykke skal du lægge en svampemasse på toppen af ​​et lille stykke smør, og drys dem derefter med hakket grønne. Rull hver patty, flyt til fryseren i en halv time.

Slog æggene sammen med cremen. Dip hver portion først i denne blanding og derefter i krakkere. Stek i en pande, og sæt den i ovnen i ti minutter, indtil den er kogt..

Det anbefales at servere dem varmt med en sideskål. Koteletterne er særligt velsmagende med kartoffelmos, men husk at spise den inden for to timer efter kogningen..

Sådan laver du en klassisk kyllingpatty i Kiev-stil, se et videoværksted fra en berømt kok:

Nyd dit måltid!