Denne klassiker, der kom til Rusland fra Østrig, gennem århundrederne af sin eksistens, har gennemgået en række ændringer afhængigt af landet, der låner opskriften. Selv i Rusland er der forskellige madlavningsmuligheder til denne skål, som bruger forskellige komponenter, hvilket gør Schnitzel ikke kun hver dag, men også et festligt måltid..

På trods af de forskellige madlavningsmuligheder forbliver essensen af ​​svineknitzel den samme – skålen er en bestemt udgave af burgere. Der var et navn fra ordet “schnitzel”, i oversættelse betyder “cut.” Derfor er kun udvalgt kød til madlavning – blødt mørbrad. En sådan ømme del koges meget hurtigt, men skålen selv, når den er korrekt forberedt, forbliver meget øm og tilfredsstillende..

Den klassiske opskrift på svineknitzel bagt i ovnen
Det bedste рецепты шницеля из свинины в духовке
ingredienser Antal
svinekød 300 g
mayonnaise 50 g
ægget 1 stk.
mel 60 g
peber ½ tsk.
krydderi til svinekød ½ tsk.
Tilberedningstid: 85 minutter Kalorier pr. 100 gram: 282 kcal

Grundlaget for enhver schnitzel er et godt stykke svin mørbrad, breading og en stor sauce. I henhold til den oprindelige opskrift skal kødet kasseres inden breading, men dette trin kan forsømmes, hvis du går i kniven på det øverste lag og laver hak.

 1. Skær flødetæret i rektangler, der er mindre end 2 centimeter tykke. Vask kødet og blæt det med papirhåndklæder. Hvert stykke forsigtigt slår med en hammer gennem et lag af klæbende film.. kæmper for at undgå стейков свинины
 2. Efter slag, smør stykkerne svinekød med salt, krydderier, mayonnaise på begge sider og send dem derefter til et koldt sted i 30 minutter..
 3. Til breading, slå et æg i en skål og slå den med lette bevægelser. Sæt melet i den anden plade. Tag et stykke kød, rull det let i mel, dypp det derefter ind i ægget og derefter ind i melet igen. udbening мяса в яйце и муке
 4. Sæt schnitzels på en bageplade og sæt i en ovn opvarmet til 200 grader. Stæn dem forsigtigt med olie, og kog derefter i 40 minutter.. kød стейки на противне

Pork schnitzel med ost i ovnen

Denne ret har en delikat og lidt salte smag. Du kan bruge absolut enhver form for ost i opskriften: hollandsk, maasdam, russisk og endda mozzarella. Hver af dem vil give skålen sin egen specielle smag. Til forberedelse af schnitzel med ost er ret simpelt.

ingredienser vægt
svinekød 250 g
ost 80 g
Ægget 1 stk
mel 25 g
Hvidløg 2 tænder
Salt og krydderier Til smag

Tilberedningstid: ca. en time.

Ernæringsværdi: 385 kcal. svinekød под сыром

 1. Skær svin over kornet. Skyl det, tør med et håndklæde og wrap med klæbende film. Tag en køkkenhammer og slog lidt af kødet.
 2. Spring hvidløg gennem en presse og bland det med krydderier. Det er en blanding at gnide begge sider af kødet..
 3. Ost gitter på en lille rist, slå ægget. Tilsæt revet ost til ægblandingen og bland alt sammen..
 4. Rul et stykke schnitzel i mel, derefter i en æg-ost blanding og igen i mel. For en mere behagelig skorpe kan du stege schnitzelet i en stegepande, indtil skorpen kommer frem og derefter sende den til ovnen eller straks lægge den på en bageplade og læg den i ovnen ved 200 i en halv time.

Æg madlavning opskrift

Den oprindelige svineknitzel, der ser ret smuk ud på bordet, hvis du forsigtigt bryder et æg uden at skade æggeblommen.

ingredienser vægt
svinekød 500 g
Løg løg 100 g
Ægget 6 stk
Hvidt brød 100 g
mælk 100 ml
ost 150 g
Salt og krydderier Til smag

Tilberedningstid: 70 minutter.

Ernæringsværdi: 312 kcal.

kotelet с яйцом

 1. Hvidt brød skåret fra skorpeene og efterlader kun krummen. Sug i mælk.
 2. Svinekotelet i små stykker. Løg skræl og hugge.
 3. Efter 10 minutter vil det blødgøre brødet, hvorefter du kan blande det med svinekød. Sæson med salt og krydderier..
 4. Præcér alle fyldbrøndene, indtil de er glatte. Hver schnitzel vil tage ca. 200 gram hakket kød. Det skal lægges på et bagplader, der skaber pattyens form. Ved hjælp af en ske, lav en mellemstor grove i midten af ​​hakket.
 5. Kog i ca. 20 minutter i ovnen (temperatur 200 grader). Tag osten på dette tidspunkt. Efter 20 minutter skal du få bagpladen ud af ovnen, læg ægget i brønden og drys med ost. Eventuelt kan du tilføje krydderurter efter smag. Fortsæt med at lave det samme ved samme temperatur..

kylling отбивные в панировочных сухарях Sådan tilberedes kyllingekoteletter i brødkrummer?

I den varme sommer kan du bare ikke uden opskriften på beteholderbageren på vandet.

Opskriften er utroligt velsmagende lasagne med spinat.

Sådan tilberedes schnitzel fyldt med svampe og skinke

Svampe og skinke er perfekt kombineret med svinekød, hvilket gør fadet endnu mere påfyldning. Ideel til mænd, der elsker at spise.

ingredienser vægt
svinekød 450 g
creme 80 ml
Ikke kogt skinke 200 g
Vegetabilsk bouillon 125 ml
Bun forældet 50 g
Hakket svinekød 150 g
Løg løg 1 stk
ost 80 g
Sur creme 150 g
champignon 100 g
tomater 100 g
Frisk dill og persille Ved bundle
Spice og salt Til smag

Tilberedningstid: 50 minutter.

Ernæringsværdi: 410 Kcal. kød рулетики

 1. Skær svinekød i schnitzels, vask dem og tør med et papirhåndklæde. Stykkerne skal være små, kun 8 stykker skal vise sig. Rist kødet med krydderier og salt, børste med lidt olie.
 2. Skær skinke i 116 stykker. Placer schnitzels på en bageplade på hvert stykke kød, placere et par stykker ukokt røget skinke.
 3. Skær brødbrød i små stykker, fyld dem med vand og lad dem gå i 5 minutter. Klem brød fra vand og bland med hakket svinekød, sæson alle og tilsæt friskgrønt, skåret i små stykker. Bland fyldningen grundigt og opdel i 8 lige store dele. Hver af dem satte på schnitzel og pressede let ned..
 4. Vask mushronerne og tør dem med en serviet. Skær tomater og svampe i små stykker, og læg dem derefter på hakket. Alt smør et lag med cremefløde og drys med revet ost. Kog i ovnen i ca. en halv time (180 grader).
 5. Mens kødet bliver kogt, lav en lækker sauce. For ham finhak op løgene, steg det i en pande indtil det er gennemsigtigt. Tilsæt bouillon og fløde, resterne af cremefløde. Sæson alt og fordamp til sauce..
 6. Når schnitzels koges, skal du dele skålen i portioner og hælde dem med den tilberedte sauce..
Det er bedre at tage kødet fra bagkroppen. Denne mørbrad har fede lag..

Nødvendigt at skære et stykke af et og et halvt centimeter. Denne tykkelse er optimal til homogen stegning..

Funktioner madlavning schnitzel svinekød, bagt i ovnen, se videoen nedenfor:

Breading spiller næsten altid en afgørende rolle for schnitzel tekstur. Det er bedst at bruge hjemmelavede crackere lavet af hvidt brød eller groft brød, hvilket vil gøre skorpe til kødet sprødt og holde saften inde. Du skal blot erstatte melet med dem for at få en mere lækker skål..