Svinekødfedt, lidt som fedt – så de bruger det “til en amatør.” Men hvis baconet er kogt korrekt, så tro mig, dem, der vil prøve det, vil stige betydeligt.

hvordan готовить варено-копченую грудинку в домашних условиях

Sådan vælger du kød

For at lave en virkelig lækker kogt røget lækkeri – du skal vælge det rigtige kød. Det er bedre at give præference for ikke for fed svinekød maven. Jo fedtet brisket bliver, jo juicier og mere aromatisk det færdige produkt vil vise sig (den kødfulde del bliver bedre og hurtigere gennemblødt med krydderier end den fedtede del).

Som regel sælges svin sternum i et stykke “tape” stykker. Så på tidspunktet for madlavningen anbefales det ikke at bære sternum i små stykker, men det er bedre at lave en kogt røget lækkeriche fra et enkelt stort stykke – så produktet bliver mere saftigt.

For at en hjemmelavet delikatesse kan vise sig at være ikke mindre velsmagende end butiksbaseret, er det vigtigt at være opmærksom på fedtets og kødlagets farve. Det fede lag skal være lyst, uden tegn på yellowness, og kødmassen skal have en mørk rød farve.

Kød skal være frisk, ikke underkastet fryseprocessen. Ellers – røget ud vil være “tør”.

nudlerKylling noodle wok nudler med krydret sauce – prøv denne skål.

Salad dødstal – det er ikke kun velsmagende, men også originalt.

Vidste du, at hvis du bager rødder og gulerødder til borsch i ovnen, bliver tallerkenen endnu mere velsmagende og velsmagende? Sådan gør du det rigtigt, læs vores artikel..

Brisket kogte røget i løgskræl
hvordan готовить варено-копченую грудинку в домашних условиях
ingredienser Antal
svinekød maven 2,5 kg
løgskal 3-4 håndfulde
pære 1 stk.
hvidløg 1-2 hoveder
persille bundle
Zira 1 tsk.
laurbærblade 6 stk.
allspice / sort peber på 10 ærter
røget pølse (ribben eller vingen) 100 g
salt 8 spsk.
jord paprika, rød chili peber 2 tsk.
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier pr. 100 gram: 573 kcal

Den følgende opskrift beskriver forberedelsen af ​​krydret, kogt-røget svinekød, der vil glæde alle, selv de mest nærende gourmeter!

Steg-for-trin opskrift:

 1. Skyl løgeskrællen i flere farvande og læg på bunden af ​​en tykvægget pande af passende størrelse, læg hele løghovedet sammen med skinken, en flok persille, sort peber og allspice, lavrushka, samt dur: løg шелуха
 2. Skyl svinekoteletten, fyld hvidløgskalven af ​​1 hvidløgsop og læg oven på løgeskallen (det er ikke nødvendigt at skære bacon i små stykker – det er bedre, hvis det er et stort stykke); dunk сало
 3. Placer et stykke røget pølse eller røget ribbe (vinge) oven på kødet – dette vil give det kogte bacon en sød røget notat;
 4. Hæld indholdet af panden med vand, bare lidt højere end brisket, tilsæt salt. Dæk brisketpladen med en belastning (f.eks. Et glas vand) og sluk
 5. Kog brystbenet i 1,5 timer efter kogning; kok
 6. I mellemtiden, mens brystet koger, skal du forberede dressingen: pund i en mørtel den skrællede hvidløgshoved med en knivspids salt, rød peber og sød paprika;
 7. Varmt kogt svinekødmørk, gnid med tilberedt dressing, luk i ostekloth og læg under tryk for at afkøle; strø специями
 8. Kogt røget bacon opbevares indpakket i folie i køleskabet, serveret til bordet skåret i tynde skiver.

Opskrift på Brisket med flydende Røg

Husk at lave kogt røget bacon derhjemme. Dens smag vil forbløffe dig så meget, at du endda vil stoppe med at se på butiksrøget produkter.!

Selv en nybegynder værtinde kan klare forberedelsen af ​​denne delikatesse, det vigtigste er at følge de trinvise instruktioner til forberedelsen. Kogt røget bacon kan opdeles i flere dele.

En del kan serveres med det samme, og resten kan placeres i fryseren og bruges efter behov (fx tilsat ærtesuppe, der anvendes til bagning af pizza osv.).

ingredienser:

 • svin sternum – 1,5 kg;
 • rock salt – 150 g;
 • flydende røg – 2 el.
 • løvblad – 3 stk.
 • peber sort / sød ærter – 5-6 stk.
 • hvidløg – 4-5 fedter;
 • løgskræl – 2 håndfuldt;
 • vand – 1 l.

Tilberedningstid: 7 timer.

Kalorindhold pr. 100 g: 550 kcal.

fremstilling:

 1. Skyl løgskrællen grundigt og læg halvdelen på bunden af ​​en bred gryde, læg stentsalt, ærter, løvlader og svinekød på samme sted;
 2. Dæk brystbenet med den resterende halvdel af løgeskallen, dække med vand og flydende røg;
 3. Dæk brisketten med en flad plade med en belastning, så der ikke kommer noget op. Put potten på ilden, vent til kogning og kog i 10-15 minutter (dæksel ikke med låg!);
 4. Efter den angivne tid, fjern panden fra varmen og lad brystbenet afkøle direkte i løg bouillon. Kød skal infunderes i 6-6,5 timer;
 5. Derefter fjernes kogte røget brystbenet fra bouillon, let afløb og gnid med hakket hvidløg. Pak det færdige produkt i pergament og læg det i køleskabet. Server til bordet, skiver tynde skiver.

Røget kød med honning derhjemme

appetitvækker

Få mennesker kan ikke lide røget mad, især hvis de er kogte med kærlighed og hjemme. Kogt røget bacon med honning har et behageligt krydderi og harmonerer perfekt med f.eks. Bagt kartofler, friske grøntsager og pickles.

Ingredienser krævet:

 • kød (brystben) – 1 kg;
 • hvidløg – 1 hoved;
 • honning – 1,5 tsk
 • løgskal – en håndfuld
 • bordsalt – 100 g;
 • en blanding af peberkorn – 10 g;
 • Spice blanding “Til kød” – 15 g;
 • persille – en lille flok.

Tilberedningstid: 90 minutter.

Kalorier pr. 100 g: 545 kcal.

Tilberedning af måltider:

 1. Sæt alle de nødvendige ingredienser (undtagen kød og kryddersammensætning “Til kød”) i en pande med en bred bund, hæld 2 liter vand, og læg ilden til kog;
 2. Efter indholdet af panden koges forsigtigt brystet ind i det og kog i 1,5 timer;
 3. Derefter fjernes kødet fra den kogende marinade, tørt og forsigtigt gnides med en blanding af krydderier.
 4. Derefter sættes kokt røget bacon i folie og placeres under pressen for en dag (i køleskabet);
 5. Kølet røget lækkeri kan serveres ved bordet i flere versioner. Det kan bruges som en forretter eller som en helt uafhængig hovedret, suppleret med din yndlingsret..

Nyttige tips

Hvis du planlægger at bruge flydende røg under kogeprocessen, skal du være opmærksom på sammensætningen angivet på flasken. Alle ingredienser skal være naturlige..

Naturlig flydende røg har fantastiske egenskaber! Det giver ikke blot det færdige produkt en krydret røget smag, men kan også forkorte sin holdbarhed noget..

Hvis du beslutter dig for at sende en del af kogt kogt røget bacon til fryseren, skal du sørge for at suge den i 45-50 minutter ved stuetemperatur, og derefter efterfølgende pakke produktet i folie – send det til fryseren. Ellers vil du ikke kunne høste det frosne produkt pænt, det smuldrer under knivens kniv..

Forskellige salater med tilsætning af kogt røget svinekødmælk er meget velsmagende – erstatt kun pølsen angivet i ingredienslisten med det.