De fleste af de piger, der er involveret i fitness eller bodybuilding, er bekendt med et sådant produkt som protein, og det vil blive diskuteret om det eller rettere om fordelene ved piger.

brug девушкой протеина для похудения

Hvad er protein til piger: dets fordele for den kvindelige krop

Før du begynder historien om fordelene, skal du svare på hovedspørgsmålet om dets sikkerhed. Der er ingen sådan fare, der er kun kontraindikationer for nogle sygdomme..

Proteiner til kvinder er proteiner bestående af aminosyrer og er ikke alene ansvarlige for muskelvækst, men også for andre vigtige funktioner:

 • Restaurering af hormonelle lidelser;
 • Fordøjelsessystemet arbejde
 • Immunitetsforstærkning;
 • Tidlig levering af næringsstoffer til kroppens væv.
Faktisk er det et byggemateriale til muskler. Men problemet ligger andre steder: De fleste sportsfødevarer består af kemi, som ofte forstyrrer hormoner..

Derfor spørgsmålet: skal piger tage dette tilskud? Når det kommer til dette supplement, læger læger ikke dybere ind i forskellene mellem mandlige og kvindelige krop..

Faktum er, at hvis en person spiller sport, så er den daglige sats af protein 2 gram pr. Kg vægt..

Protein er ikke opdelt i kvindelig og mandlig, så hvis pakken siger “For kvinder”, så er det sandsynligvis, at fabrikanten brugte markedsføringsgrebet.

Hvordan man vælger et protein til vægttab og tørring

Til salg er der forskellige variationer af tilsætningsstoffer, og hver af dem har sine egne egenskaber. Protein sorter:

serumal протеин

 1. serumal. Han blev berømt for sin overkommelige pris. Få det fra valle, som som du ved, indeholder et stort antal essentielle aminosyrer. Den eneste minus af valleprotein – additivets samlede masse indeholder kun 60% rent protein;
 2. kasein. Det er fremstillet af proteinerne indeholdt i ostemassen. Med hensyn til omkostninger er det lidt dyrere end den foregående, men det tager mere tid at absorbere caseinprotein. Det bedste tidspunkt at bruge det er om aftenen. Så produktet vil være i stand til at beskytte muskelceller fra nat sult. Minus: indholdet af rent protein er også 60%;
 3. soja. Det billigste protein, der er meget anvendt til vægttab, men eksperter siger, at det ikke er meget nærende. Fordelene ved sojaprotein inkluderer lavt kalorieindhold, og ulemperne omfatter en lille mængde essentielle aminosyrer til kroppen og indholdet af rent protein (kun 50%);
 4. Whey Protein Isolate. Dens dyre omkostninger skyldes den høje grad af oprensning. Det følger heraf, at rent protein i det op til 90%.
 5. Whey Protein Hydrolysat. Af alle de angivne proteiner er det dyreste, derfor oftest anvendes det af professionelle atleter. Indholdet af rent protein i det er inden for 100% og udover den høje pris har den en yderligere ulempe: bitter smag.

Hvilken er det bedste for piger at tabe sig

Der er intet utvetydigt svar på spørgsmålet om det bedste produkt til vægttab og tørring. Derfor skal du kontakte din træner, inden du bruger dit valgte supplement..

Men de fleste eksperter mener, at valleproteinhydrolysat vil bidrage til at opnå det hurtigste mulige resultat..

Også for at bestemme den korrekte type protein vil hjælpe forskere amerikanske forskere:

 • For vægttab er det bedst at vælge hurtigt protein;
 • Når beslutningen svinger mellem soja og serum, er det bedst at foretrække sidstnævnte;
 • Whey reducerer bedst kropsfedt.

Korrekt brug

Hvis du tror at du kan tabe dig ved at spise kosttilskud, mens du ligger på sofaen, så er du dybt forkert. Et sådant resultat venter kun på dem, der har en hurtig metabolisme. Resten bliver nødt til at arbejde hårdt.

Hvad er kilden til energiforbrug? I muskelfibre, der betragtes som kontraktile enheder. Energiforbrug og tab af kalorier skyldes deres reduktion. Husk derfor reglen: Jo flere muskler, jo mere fedt er brændt..

Men efter at have lært ovenstående, bør du vide, at tilsætningen forbruges mellem hovedmåltiderne. Det vil sige, det er kun en tilføjelse til mad, ikke en erstatning.

Men når opgaven er at straks reducere antallet af forbrugte kalorier, og efter at have spist, er der ingen mæthed, så løser en ekstra portion dette problem. Det er også værd at minde om, at absorptionen af ​​kaseinprotein ved kroppen varer længere end resten.

Hvornår og hvordan man tager protein til vægttab piger? Dosering og kvalitet – det er det, der er vigtigt, når man spiser protein og opnår hurtig effekt..

Protein shakes blandes normalt med vand, selvom deres sukkerfri smag ikke er den mest behagelige. Hvis du ønsker det, kan du erstatte vand med saft eller mælk, men du skal også huske om den korrekte beregning af kalorier.

modtagelse протеинового коктейляEn god mulighed for at reducere kalorierne – at arrangere en “frugtdag”. Men på en betingelse: Spis en lille mængde højt kalorieindhold ud over frugt..

Det er bedst at fordele proteinindtag i tide. Således vil du dagligt forbruge ca. 5 portioner protein, men i normale doser. For eksempel er det tilrådeligt at tage kaseinprotein i løbet af ture, da efter den anden del vil sultens følelse være fraværende i lang tid..

For piger anbefales det at bruge valleprotein. Det virker såvel som kasein, kun nu kommer følelsen af ​​mæthed straks.

Kombination med træning

En stærk krop, atletisk og harmonisk figur, godt helbred og styrke – alle drømmer om dette, den person der først krydsede tærsklen i gymnastiksalen.

Og alle nybegyndere bør vide, at resultatet afhænger af mængden af ​​protein, der kommer ind i kroppen hver dag. I dette tilfælde er det nødvendigt ikke kun at vide, men at tydelig tælle hver dosering.

For eksempel er en almindelig person nok til 1 – 1, 3 gram. for hver kg. vægt atlet 2 gr. det vil sige med en vægt på 80 kg. dagligt skal du spise 180 gram. protein. Men det skal ikke ske straks, da han ikke har tid til at opløse.

Bodybuilders fodrer kroppen med protein 4 gange om dagen:

 1. Umiddelbart efter at vågne op – den brugte energi kompenseres
 2. I løbet af dagen – højt niveau af støtte til protein
 3. Før træning – fortrinsvis 2 timer til tilvejebringelse af muskel med protein;
 4. Efter træning – hurtigt genoprette og mætte musklerne med proteiner.

Kontraindikationer

Advarsel!Individuel intolerance overfor protein er et ret sjældent fænomen. I dette tilfælde forårsager proteinet allergier og en spiseforstyrrelse. Fødevareforgiftning forekommer i to tilfælde: med dysbiose og et lille antal enzymer, der nedbryder proteiner.

Når følgende symptomer opstår, bør du straks reducere doseringen af ​​forbruget af protein:

 • allergier;
 • flatulens;
 • diarré;
 • Mavesmerter.

På trods af at tilsætningsstoffet aldrig har påvirket de indre organers arbejde, er brugen af ​​protein kontraindiceret ved nyresvigt.

Før du bruger sportsnæring skal en person gennemgå en fysisk undersøgelse. Kontraindikationer:

 • Nyresvigt
 • Nyresygdom
 • Genetisk prædisposition til nyresygdom.

Ofte fremkalder en allergisk reaktion sojaprotein. Ligeledes er kroppens manglende evne til at tage dette tilskud skyldes glutenintolerans..

tørring тела для девушекKorrekt kropstørring for piger: menu om dagen. Find ud af, hvad det er for, og hvilken slags mad leveres..

Anmeldelser om komplekset “Tabe sig i en uge”, læs her. Interessant nok har nogen tabt sig på dette program.?

Og her vil du lære om reglerne for at tage slankekomplementer L-carnitin.

Myter og stereotyper om brugen af ​​sports ernæring

På trods af sportens popularitet findes der stadig myter om protein og sports ernæring. Lad os forsøge at præcisere.

 1. Myte nummer 1. Sundhedsskadelig. Den mest almindelige misforståelse. Proteinbaserede cocktails, aminosyrer, vindere og vitaminkomplekser er næringsstoffer, der også findes i vores sædvanlige fødevarer;
 2. Myte nummer 2. Kemi. Protein shake er et koncentreret protein stammer fra soja, oksekød, cottage cheese, æg. Naturligvis tilsættes smagsstoffer og efterligninger af forskellige smag til smag og smag, men de er alle strengt kontrollerede;
 3. Myte nummer 3. Det bør kun indtages på træningsdagen. Hvis muskelfibrene brister under træning, så er resten af ​​processen genoprettelsen. Og hvis kroppen i løbet af denne periode ikke modtager den nødvendige mængde protein, så er væksten af ​​muskelmasse umulig. Således forbruges proteiner selv under hvile fra sport;
 4. Myte nummer 4. Muskelmasse vokser ikke uden hans hjælp. For at opnå en harmonisk sportsfigur, skal du spille sport, slappe af, spise rigtigt og tage protein; professionel спортсмен
 5. Myte nummer 5. Det bør kun bruges af professionelle atleter. Protein og protein er forskellige navne for et stof, og det er nødvendigt for alle. Når det er umuligt at spise cottage cheese, kød eller æg, kommer protein shakes til undsætning;
 6. Myte nummer 6. En masse protein – en masse muskelmasse. Ikke et enkelt protein, der anvendes i store mængder, vil ikke øge din biceps, hvis du træner en gang om måneden;
 7. Myte nummer 7. Sport ernæring er dyrt. For at ødelægge denne stereotype er det nok at finde ud af, hvor meget kosttilskuddet koster og huske, hvor mange penge der bruges til korrekt ernæring: kyllingebryst, mejeriprodukter, æg, hytteost, fisk osv..

Reelle anmeldelser om fordelene ved kosttilskud

Proteiner besluttede at bruge umiddelbart efter den første lektion i gymnastiksalen. Samtidig reducerede jeg antallet af kalorier, der blev forbrugt dagligt til 1000. Og hvad jeg vil bragte om: I 2 måneder tabte jeg 6 kg, på trods af at jeg kun deltog i gymnastiksalen kun to gange om ugen. Jeg vil også sige, hvis du ikke følger det faktum, at du spiser effekten af ​​kosttilskud og motion ikke vil. Jeg tog protein + vitaminkomplekser + gymnastik, selv daglig aerobic hjalp mig ikke så meget. Jeg bemærkede også, at mit udseende begyndte at ændre sig. Selvfølgelig, på en positiv måde. Jeg ville også nødt til at finde ud af, hvilken type at drikke om natten, hvilken en før træning og hvilken en efter, så vil alt blive fint.

Victoria, Azov

Efter at jeg gennemgik mange anmeldelser på de tematiske fora, indså jeg, at jeg ikke havde nok af dette supplement til fuldstændig lykke. Og efter aktiv brug gjorde jeg flere konklusioner:

 • For at opnå det ønskede resultat, nemlig at forbrænde fedtvæv og erstatte sin del med muskler, skal du kombinere et kosttilskud med regelmæssige træningsprogrammer;
 • Jeg fik den største effekt, da jeg begyndte at bruge den i henhold til følgende skema: Jeg tog den første del om morgenen (straks efter at have vågnet op), den anden del en time og nogle gange to før jeg gik på gymnastiksalen og endelig den tredje del præcis en time efter træningen ;
 • For at maksimere effekten på musklernes tilstand, er det ikke nok at bruge og spille sport, vi skal også huske om korrekt ernæring. Derfor råder jeg dig til at spise en lang mængde langsomme kulhydrater (for eksempel korn, produkter af legume familien), fisk, samt spise mange vegetabilske olier.

Ksenia, Kaluga

Se videoen, hvor du vil lære alt, hvad piger har brug for at vide om protein: