Talje Trainer - обзор корсета для похуденияFor nylig oversvømmede de fantastiske Waist Trainer-korsetter det russiske marked..

Med denne enhed kan enhver pige blive ejer af en perfekt talje, trække hendes figur og slippe af med unødvendigt fedt uden stor indsats. For at opnå alt dette behøver du kun at bære en korset..

Producenter forsikrer os om dette i deres ideelle reklame og veltalende historier om de utrolige egenskaber ved enheden..

Men er det? Og om korsetten er bare en anden dummy?

Hvad er korsetten lavet af??

Det foreslåede Waist Trainer corset er lavet af sikker og holdbar latex. Låsen består af tre rækker kroge, hvilket gør det nemt at justere størrelsen. Hovedformålet med den præsenterede model er fraværet af traumatiske dele, f.eks. En stålramme, takket være, at du ikke holder i bevægelse og ikke får ubehag når du bærer.

Inde i korsetten er 9 ribben. Foringen er lavet af blød bomuld, hvilket gør korsetten mere behagelig. Desuden absorberer det anvendte materiale også fugt..

egenskaber

Ifølge producenterne hjælper Waist Trainer corset uden kostvaner:

  • Reducer radialt taljen størrelse
  • Slippe af med overskydende fedtceller;
  • Reducer appetitten
  • Øge sved
  • Forbedre kropsholdning;
  • fjerne giftstoffer.

Hver times brug af denne model bidrager til forbrænding af fedt i underlivet, taljen, nedre ryg og ødelægger de ekstra centimeter. Men på grund af hvad opnås en sådan effekt? Efter at have studeret dets sammensætning fandt vi ikke noget revolutionerende. Sikkert er resultatet, som de siger det, kun i ord.

Lad os se nærmere på virkemekanismen for mirakelprodukter og finde garantien for dens effektivitet..

Ifølge dets skabere på den officielle hjemmeside skaber en korset effekten af ​​en sauna, hvilket igen fører til stimulering af lokal metabolisme, lanceringen af ​​processen med at fjerne overskydende væske og opdele fedtceller.

Desuden får din hud elastik og bliver mere spændt end nogensinde..

Men intet af dette er sandt, fordi fedtceller ikke vil blive ødelagt på grund af det faktum, at du bare bærer et korset, vil huden ikke se sundere ud, og taljen vil ikke falde.

Instruktioner til brug

I de første faser bør korsetten bæres 3-4 timer om dagen, hvilket øger varigheden til 8-9 timer..

Produktet er egnet til normal gang, og til løb, og endda til træning i gymnastiksalen. Som sælgere forsikrer, opnås effektiviteten ved anvendelse af en korset i tilfælde af korrekt ernæring og intensiv motion..

Men alligevel er diæt og sport a priori nøglen til en slank krop og smuk talje, og der kræves ingen korsetter for at opnå det ønskede resultat..

Har korsetten virkelig den angivne effektivitet?

Hemmeligheden эффективности корсета Waist Trainer

For første gang optrådte korsetter i den victorianske æra og blev brugt til visuel korrektion af taljen. Men hvordan adskiller Waist Trainer-korsetten sig fra modellerne på den tid? Det har trods alt ikke utrolige egenskaber ved fysiologiske ændringer og kan give maksimal visuel harmoni..

Derfor behøver du ikke at blive ført til producenternes historier om hvor hurtigt og signifikant din talje størrelse vil falde, hvordan du begynder at slippe af med fedtindskud i maven..

Der er også en myte om, at dette produkt er utroligt populært blandt instruktører og ernæringseksperter i USA. Men i virkeligheden er deres vigtigste redskaber gymnastiksalen og korrekt afbalanceret ernæring..

Tegn på originalitet af produktet

Hvis du ønsker at købe en original Waist Trainer corset, bør du købe den udelukkende på producentens officielle hjemmeside..

For at sikre sin ægthed er det nødvendigt at være opmærksom på nogle detaljer:

  • Ingen fejl og uregelmæssigheder
  • Symmetrisk placeret fastgørelseselementer og knogler;
  • Glatte og smukt færdige sømme og kanter.

Hvis vi taler om farve, så er der forskelle, da modellerne er lavet i forskellige farver.

Læger anmeldelser

Så snart korsetter fik deres popularitet, læger alle specialister opmærksom på dem og udtrykte deres mening om deres magiske egenskaber..

Ifølge dem er produktkvaliteten, der er angivet af producenten, intet grundlag og er intet andet end høje udtalelser..

Der er dog en såkaldt placebo-effekt, takket være hvilket folk kan opnå et bestemt resultat, når man bruger en korset, hvis de tror på dens effektivitet og samtidig følger en ordentlig kost og motion..

De sidste to punkter spiller den vigtigste rolle, for kun på denne måde kan kroppen blive sat i orden..

Folk anmeldelser

Der er et stort antal anmeldelser på Waist Trainer på internettet, men det er ret svært at afgøre, om de er rigtige eller efterladt af producenter med det formål at reklamere.

Vi fandt et par rigtige, der blev efterladt af mennesker, der virkelig prøvede dette vidunderlige produkt på sig selv..

real отзывы об использовании Waist TrainerUnder graviditeten fik hun ca. 10 ekstra pund, maven begyndte at bøje sig, og der var overskydende fedt på siderne. Det, jeg netop ikke prøvede, og udmattende kostvaner og alle slags mormors metoder, hjalp ikke. Jeg læste en artikel om træningskorset Talje Trainer på internettet, jeg købte det og begyndte at bære det, kombinere det med sportsaktiviteter og korrekt ernæring. Efter et par måneder opnåede jeg det længe ventede resultat.!

Maria, 26 år gammel

På grund af stillesiddende arbejde og en fast livsstil begyndte jeg at gå i gang, min mave og fedt begyndte at vokse på mine sider. Jeg besluttede at prøve Waist Trainer corset, men det medførte ikke det forventede resultat. Jeg planlægger at kombinere brugen af ​​det med et besøg i gymnastiksalen, måske vil det hjælpe.

Anastasia, 33 år

Jeg købte et Waist Trainer-korset, jeg ønskede en aspen talje og tabe noget i sommeren. Ikke alene fik jeg noget resultat, korsetten viste sig at være af dårlig kvalitet og mistede sine slankegenskaber efter en uges regelmæssig brug. Skuffet, spildt bare tid og penge.

Oksana, 22 år gammel

Produktpris

Omkostningerne til Waist Trainer corset afhænger af, hvor du køber den. Priserne på den officielle hjemmeside og online butikker er helt forskellige, men den gennemsnitlige pris for produktet er 3000 rubler..

Hvor og hvordan man køber en korset?

Talje Trainer Korsetter er ikke tilgængelige til salg, hvorfor du kan finde den udelukkende på internettet..

Det anbefales kun at købe produktet på den officielle hjemmeside. Køb andetsteds, du får ikke garantier for at du har købt det originale bælte. Men for at være sikker på dette har du fuld ret til at kræve kvalitetscertifikat..

Ansøgningen om køb sker meget hurtigt, kræver ikke meget indsats og detaljerede oplysninger. Du skal kun angive dine kontakter, og lederen kontakter dig for at præcisere alle detaljer i ordren. Alt er enkelt og normalt er der ingen problemer..

Desuden kan du henvende dig til konsulenterne på det angivne telefonnummer til enhver tid. De er glade og specifikke til at besvare alle spørgsmål..

Forfatter: Valentina Sergeevna (læge)