Sammen med behagelige minder fra vaffel som barn – en lækker duft fra køkkenet, dias af guld rør med kondenseret mælk i en stor plade, en eller anden grund, bare huske den enorme dampende jern struktur på pladen, dreje og elevatoren er ikke så enkel og bør være godt at trække deres sokker.

vaffeljern

Og hvis det er et elektrisk ævlejern, er det evigt elskede fingerspidser, når hele familien pakker røde varmt vaffelplader til fremtidige rør..

I dag er alt andet. Sagen om værtinde – bare lav den rigtige dej. Og en speciel enhed – en elektrisk vaffeljern vil gøre alt alene. Vaffeljern er særligt populære til at lave “wienske” vafler, som de kaldes over hele verden..

Elektrisk ævlejern til wienske vafler – to ikke-klæbende varmeoverflader, oftest indesluttet i et metalhus. Overfladerne selv kan have en anden form – de kan opdeles i segmenter, de kan være rektangulære i form, og de kan have form af legende hjerter..

Hovedforskellen fra konventionelle ævlefabrikanter er den øgede højde på siderne, som gør det muligt at bage “tykke” bløde vafler, i modsætning til de gamle vanlige elektriske vafler, der er bagt tynde sprøde vafler.

Typer, priser og funktionalitet af ævlejern til wienske vafler

Markedet for elektriske varer er næsten daglig genopfyldt med nye typer husholdningsapparater.

I dag er der mere end 30 slags elektrovafelnits Wien vaffeljern, afviger ved magten, tykkelsen af ​​bagning af vafler, i henhold til deres formular, så både bage og vafler, og elskede alle de “nødder”; og ævlejern kombineret med sandwich beslutningstagere og endda ævlejern stryge gør det muligt at lave doughnuts i dem.

Prisintervallet for elektriske vaffeljern er afhængig af producenten, antallet af samtidige bageplader og det sæt funktioner, som apparatet er udstyret med. Så varierer prisen på ævlejern fra 1100 rubler til 5.500 rubler..

Vaffeljernsfunktionalitet bestemmes af tilstedeværelsen eller fraværet af følgende funktioner:

  vaffeljern электрические

 • Regulator for overfladetemperaturen – denne indstilling hjælper dig med at vælge den intensitet, hvorpå vaflerne skal bages, fordi en person kan lide en lys gylden skorpe, og man kan lide vafler, der er stegt til krisen. Termostaten giver dig mulighed for at justere temperaturen i området fra 180 til 250 grader;
 • Udrustning af termostaten – regulatoren for den indre temperatur – en af ​​hovedfunktionerne i et godt vaffeljern ifølge eksperter. Termostaten giver nemme bagning – hæld dejen – indstil timeren til den ønskede tid, og så vil “smart” ævlejern udstyret med en termostat klare alt selv;
 • Således at processen med at bage din foretrukne dessert allerede var fuldt automatiseret, indeholder enheden med standardindstillingen funktioner et lys og endnu bedre et lydsignal, der indikerer, at waferne er klar til de indstillede parametre;
 • Dyre modeller af elektriske vafler til wienske vafler er udstyret med en ekstra funktion – en rotator. For jævnt at fordele dejen i form, efter at dejen er hældt og låget allerede er lukket, bliver den øvre del af kroppen manuelt drejet 180 grader.
oblater к чаюVienne vafler til elektriske vaffel opskrifter med fotos og interessante løsninger til servering.

En vaffelopskrift til sovjetisk ævlejern vil hjælpe med at skabe en velsmagende og interessant morgenmad for hele familien..

Biscuit roll papirstop med opskrifter med fotos og trin for trin anbefalinger. Læs og lav madlavning.

Gennemgang af de bedste elektriske ævlejern til wienske vafler

  vaffeljern электрические для венских вафель

 • Clatronic WA 3273 – tops vurdering af elektriske ovne. At stige til den første linie i den improviserede hitparadé, blev først og fremmest tilladt ved sin fejlfri udseende – det rustfri tilfælde af firkantet form af mat stålfarve. For at sikre maksimal komfort til sin kommende ejer er den udstyret med et varmeisoleret håndtag, og dets krop er også beskyttet mod overophedning. Tilberedningstid for en servering af vafler – 2 minutter;
 • Maxwell MW-1572 WFordelen ved denne model er kompaktitet – lav vægt, små geometriske dimensioner, nem transport (tilstedeværelsen af ​​et håndtag på sagen), en relativt lav pris;
 • Vitek WX-1101 – Denne ævlejern er speciel. Hvis spørgsmålet er, hvad man skal give som en gave til en ung værtinde, så kan vi antage, at svaret er blevet fundet. Først producenten tog sig af design og på den lyse dækning af billedet af tegneseriefigurer, og for det andet, wafer er bagt i form af hjerter, som også kan gøres på pinde, som er inkluderet med enheden, sikkerhed, også, tænkte skaberne af vaffel – den er udstyret med anti-glidende fødder og en varmeindikator.

Hvordan man ikke går tabt, når man vælger en ævlejern?

Hvordan man køber det mest egnede ævlejern, hvilke kriterier skal bruges, når man vælger det?

 1. Et af de vigtigste kriterier, der bestemmer hastigheden og kvaliteten af ​​den videre drift af enheden er dens effekt. For en elektrisk elektrisk ævlejern er den optimale værdi 800-100W; for professionelle madlavningsskiver i industrielle mængder skal denne figur være mindst 3000 W;
 2. Belægning – i moderne forhold er det svært at overraske nogen med en non-stick belægning, men det er denne masseproduktion, der lavede den en gang af høj kvalitet fejlfri non-stick belægning nogle gange simpelthen dens udseende, billige forbrugsvarer. Derfor, som anbefalet af eksperter fra supermarkedkæden Eldorado, når du køber, skal du omhyggeligt inspicere overfladen og finde den mindste antydning af ridser eller buler på den. Vælg en anden model;
 3. boliger Det materiale, hvorfra ævlejernskroppen er lavet, kan enten være metallisk eller plastisk. Plasthus fremstillet i billige amatør modeller, der er designet til brug i hjemmet, den opvarmes hurtigt, udgivelse på samme mærkelig lugt, let udsættes for ydre mekaniske påvirkninger – bunden, kun til professionelt brug anbefales elektrovafelnitsy af et metal legeme længere levetid,.

Dej opskrifter til wienske kager og vafler

Inkluderet med hver vaffel jern uvægerligt ledsaget af en bog med opskrifter, hvor det altid er beskrevet i detaljer flere måder at tilberede en bred vifte af desserter med hjælp af denne vidunderlige enhed, men hvorfor ikke prøve at lave mad Wiens vafler, som bruges af mange husmødre klassiske opskrift?

Så til forberedelsen af ​​disse bløde wienske vafler skal du:

 • 1 kop kefir;
 • 2 kopper mel;
 • 2 æg;
 • 1/2 kop sukker (hvis sukkeret er mere, vil vaflerne holde sig);
 • 10 gram vaniljesukker – en pose
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 / tsk salt
 • 100 gram smeltet smør.

Adskil de hvide fra æggeblommer og vis den hvide med en visp for hånd, indtil der dannes et hvidt skum. Hæld den tredje del, fortsæt med at slå. Beat til det er nødvendigt, så når du vender beholderen, forbliver blandingen af ​​sukker og protein i bunden.

piskeris яйца

Slib æggerne med det resterende sukker. Tilføj vaniljesukker. Gnid æggeblommer med sukker med en silikone spatel. Hæld yoghurt og bland den resulterende blanding grundigt..

tilføje кефир

Tilsæt sigtet mel (mel kan sigtes direkte i fadet, hvor dejen er forberedt til fremtidige vafler), bagepulver. Rør alle visp.

tilføje муку

Tilberedt varmt smør hæld i en tynd strøm langsomt omrøring dejen med en visp. Nu kan du tilføje piskede proteiner i begyndelsen med sukker.

tilføje масло

Dette skal ske i portioner, langsomt “lazy” blandes efter tilsætning af hver portion. Dej til fremstilling af vingevaffler er klar. Du kan bage dem sikkert.

hæld ud тесто

Du kan servere disse vafler med syltetøj, is, varm chokolade.

oblater готовы

Sådan laver du madlavens vafler i en ævlejern

Et karakteristisk træk ved Wiens vafler tilberedt efter denne opskrift, er, at de er fremstillet uden brug af æg, så der vil være i stand til at spise din foretrukne dessert, selv dem, der er på en kost eller ikke forbruge æg i almindelighed, såsom vegetarer.

150 gram sukker (3/4 kop) slib med 70 gram smør blødgjort til stuetemperatur.

Tilsæt 200 gram sigtet mel og en knivspids salt. Alle ingredienser blandes og hæld 400 ml mælk.

Smør blandingen med en mixer med lav hastighed. Bages vafler i en elektrisk ævlejern.

Deres smag er absolut ikke ringere end wienske vafler udarbejdet i henhold til den klassiske opskrift..

Opskrift for at lave wafer i en sovjetisk elektrisk ævlejern

Hvor ofte er der så meget godt i lejligheden, at du er ked af at afskedige, hvilket minder om en ubekymret barndom, af de “godbidder” der kun var hvor du var lille, og din mor var stadig ung?.

For at vende tilbage til den vidunderlige tid i et øjeblik, for at minde os om smagen af ​​barndommen og fortælle vores børn om det, hvorfor ikke lave wienske vafler i et elektrisk ævlejern, som mange sandsynligvis har skjult i lagerrummet?

Slå 4 æg og 200 gram sukker med en blander. I denne blanding tilsættes 200 gram blødgjort smør og 250 gram sigtet mel. Tilsæt lidt salt, sodavand og ælt batteren..

Varm ævlejernet, fedt med vegetabilsk olie og start med at lave madlavningerne. Hvis du planlægger at lave wafers i form af rør, skal du folde dem, mens de stadig er varme..

Vienne vafler uden ævlejern

Mange husmødre og deres husstande, inspireret af den fortryllende udseende og smag af wienske vafler, sover og ser denne yndlingsregering over hele verden til morgenmad, men er endnu ikke blevet glade ejere af elektriske vaffelproducenter.

Men gjorde en kvinde i lyst til at behage hendes elskede mand og kære børn, for ikke at nævne hendes elskede, stoppede engang en gang?

Færdige hænder af værtinder har mestret produktionen af ​​wienske vafler uden elektriske vafler, de bager dem succesfuldt i ovne i specielle silikoneformer, og det viser sig lige så godt. Og det gøres her ved hvilken opskrift.

Ingredienser til wienske vafler i silikoneforme:

  oblater с лимонным соусом

 • 2 æg;
 • 200 gram kondenseret mælk
 • 200 gram smør;
 • Vanillin – 2 gram;
 • Mel – 200 gram;

Pisk æggene. Slå dem op til dannelsen af ​​skum er ikke nødvendigt, fordi i slutningen af ​​tilberedningen af ​​dejen vil det blive grundigt blandet med en blander.

Det næste trin er at blande æg og kondenseret mælk. Efter at den kondenserede mælk og æg er blandet, injiceres smeltet smør langsomt. Blandingen blandes igen med en visp..

Du skal ikke bekymre dig om det faktum, at mens vaffeldegens fremtid har en heterogen struktur.

Efter tilsætning af mel og mixerens arbejde vil alt falde på plads, og dejen vil have konsistens af tyk creme.

En knivspids af vanille vil give dejen en smag, nu kan du tilføje sigtet mel blandet med bagepulver. Bland derefter alt grundigt med en mixer med lav hastighed..

Hvis silikone vaffelforme anvendes første gang, skal de forsigtigt olieres med vegetabilsk olie ved hjælp af en speciel børste, i fremtiden vil det ikke være nødvendigt.

Du kan sprede dejen på formularen, fordeler det jævnt over alle overflader. I betragtning af at der er et bagepulver i dejen, er det ikke nødvendigt at udfylde formularerne helt til siderne..

Afsluttede formularer skal anbringes i forvarmet 2000Fra 20 minutter. Færdige vafler er meget nemme at trække ud af forme, bare “dreje dem ind ude”.

Lad os opsummere

Så, efter at have besluttet at erhverve en sådan anordning som et vaffeljern til wienske vafler, bør du:

 • Vælg et vaffeljern, der opfylder behovene og ikke have travlt med at købe det første tilgængelige apparat (det vil sige, bestemme, hvordan det skal formes, volumen, strøm, hvilket sæt af funktioner der vil blive udstyret)
 • Efter at være blevet ejer af ævlejernet, vælg “din” passende opskrift og tilsætningsstoffer til vaflerne;
 • Kog med glæde og glem ikke at behandle dine kreationer til voksne og vigtigst af alt børn!

Godt valg og nem forberedelse af lækre vafler.!