hvordan правильно и вкусно приготовить печёночные котлеты, делимся рецептами и советамиLeverpatties – en fransk tallerken fra det 17. århundrede, den aktive brug af biprodukter er generelt karakteristisk for franskmændene.

De fattiges mad, ved et uheld på bordet til kongen, blev populær blandt adelen.

Så blev denne skål hurtigt en populær skål i franske køkkener..

Folk, der forsømmer leveren, lungerne og nyrerne mister meget: mange retter og leverpatties er trods alt ingen undtagelse, de har en klar og særpræg smag..

En sådan udbredelse af disse opskrifter kan også forklares ved tilgængeligheden af ​​leveren selv: til prisen på meget billigere kød er dette produkt ikke underordnet blødt mørbrad, hverken i nytte eller i smag.

Leverpatties er et ret højt kalorieindhold (ca. 160 kcal), men den utvivlsomme brug af hovedkomponenten tillader lejlighedsvis overbærenhed i en velsmagende og sund skål..

Mineraler indeholdt i leveren, folinsyre, vitaminer og aminosyrer er nødvendige for kroppen: at drikke en portion pr. Dag giver normen for mange stoffer.

Leveren anbefales endog af læger som et supplement: for anæmi og utilstrækkeligt jernniveau i kroppen.

Forberedende fase

vælge печень

For at madlavning skal være mulig, er det vigtigt, at alle produkter er af god kvalitet og perfekt friskhed..

Hvordan man vælger en god lever og ikke fejlberegnes?

Når du køber en lever, skal du være opmærksom på dens farve: et godt produkt skal være brun-burgunder med en skinnende overflade og en lidt sød lugt.

RÅD!Kokke anbefaler ikke at købe frossen lever, da den kan falde fra hinanden under madlavning.

For at forberede et halvfabrikat til leverpatties har du brug for:

  • Slib 500-800 gram leveren (tidligere vasket, renset og tørret);
  • Tilsæt 1 finhakket løg (stegt eller rå, hvis det ønskes);
  • bland 1-2 æg og krydderier (salt, peber – efter smag).
Den resulterende dej er klar til madlavning. Tilsætning af andre ingredienser giver dig mulighed for at få nye nuancer af smag og aroma.

De bedste madlavningsopskrifter

Fra et stort antal opskrifter til enhver smag vælger alle for sig selv de leverpatties, at den hurtige baby og familiens allsmægtige far vil spise med glæde.

En lille videoopskrift til madlavning af leverpatties i Warszawa. glad visning!

  • Med gulerødder. Til fremstilling af sådanne kødboller sendes lever, løg og kogte gulerødder gennem en kødkværn. Ægget er hamret i en viskøs blanding og pisket og tilsat krydderier. Så snart dejen begynder at ligne tyk cremefløde, kan du begynde at stege;
  • Med bacon. Sådanne burgere hedder “Warszawa”, og de alle elsker dem, fordi selv de mest ærbødige naturer ikke vil føle en bestemt leversmag i dem. Ca. 500 gram usaltet fedt er nødvendig pr. 500 gram lever. Milled lard blandes med lever og finhakket (helst i blender) hvidløg, krydderier, sodavand og mel. Den resulterende masse har fremragende duktilitet og let at stege. For at give de frodige kødboller en særlig charme, skal de stuves med en særlig sauce finhakket løg og creme fraiche
  • Med boghvede. For at lave lækre skiver med boghvede, skal du have en levermasse (rå leveren snoet med løg) og kogt boghvede (nær et glas). Bland dem og tilsæt æggeblomme med krydderier, gør færdig dejen til stegning. Fry sådanne produkter bør være på lav varme;
  • Med ris. Oksekød, hakket, blandes med stegte løg. Derefter koges ris (150 gram), æg og krydderier tilsættes til blandingen. At huske konsistensen af ​​sur creme sammensætning skal brændes over medium varme, forsigtigt sprede “cutlets” med en ske. For at skygge leverens smag anbefaler kokke at servere parabol med rømme sauce;
  • Med afdæk. Beef (svinekød) lever er malet med stegte løg og rå hvidløg. Derefter tilsættes massen halvgulv (50 gram) med krydderier, og den resulterende sammensætning efterlades i ca. en halv time, så croupen sælges. Konsistensen af ​​hakket kød giver dig mulighed for at rulle pattiesne i breading og stege dem med en behagelig sprød skorpe. At servere sådan en delikat skål er bedst med lette grøntsagssider og grøntsager;
  • Hakkede lever. Disse kødballs egenart er synlig fra navnet: Til fremstilling af hakket kød er leveren ikke jordet i en kødkværn, men finhakket med en kniv. Dette gør det muligt for kødboller at være ømme og saftige, med duftende stykker lever smeltende i tungen. Finhakket lever blandet med løg, æg, mel og krydderier. Hakket kød bør holdes i ca. 20 minutter, og derefter stegt over medium varme, som fritters. Serverede hakkede patties med grøntsager og cremefløde sauce;
  • Lever cutlets til børn. En børnefad er praktisk taget ikke anderledes end en voksen, men der er nogle nuancer: for eksempel anbefales kokke at bruge kyllingelever til sådanne koteletter, da det er blødere og mere ømt; og som en metode til madlavning, vælg ikke ristning, men dampning.
mad ценность тушёной говядиныKalorie gryderet oksekød, ikke alle ved. Læs vores hjemmeside, som indeholder mange interessante og informative artikler, herunder om oksekød.

Hvorfor spiser alle ikke kogt majs, måske på grund af kalorieindholdet? Denne artikel vil fortælle dig præcis, om det er så eller ej..

Kastanje er et nyttigt produkt til mennesker, men er det sandt, at dets honning også har værdifulde egenskaber til vores krop, her: https: //notefood.ru/pitanie/obshhie-voprosy/poleznue-svoystva-kashtana.html, vil du lære sandt eller ej.