Til dato er der mange måder at forberede dejen på. På trods af al overflod forbliver friske den mest krævede, fordi den forbereder sig let, hurtigt og er egnet til bagning med enhver påfyldning.

Den nemmeste opskrift
hvordan приготовить пресное тесто для пирожков
ingredienser Antal
let mel (øverste klasse) et og et halvt kilo
uraffineret solsikkeolie 2 store skeer
bordsalt at smage
varmt drikkevand hvor meget mel kan imbibe
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier pr. 100 gram: 225 kcal

Selvknådende den sædvanlige usyrede dej giver ingen problemer. Alt du skal gøre er at sive melet og hælde det på et bord eller bord i form af en bakke.

Endvidere laves en lille depression i midten, hvortil der tilsættes vand i mængden af ​​en kop og vegetabilsk olie. Derudover skal du tilføje til smag den rigtige mængde salt, helst lille.

at hælde муку

Når alle de nødvendige komponenter er tilsat, skal de blandes godt og omhyggeligt..

at blande муку с водой

Ved æltning af dej bliver varmt vand tilsat, da det absorberes i mel..

rør op

Resultatet skal være en ikke meget stejl base. Det er vigtigt at sikre, at det ikke er for blødt..

dej готово

Frisk dej på kefir til tærter i ovnen

En sådan opskrift anses for at være en af ​​de mest efterspurgte, da den bruger produkter, der altid er i hvert hjem. For at konditordejen viste sig at være blid og velsmagende, er det nødvendigt at forberede følgende ingredienser:

 • 2 briller kefir;
 • fire teskefulde granulatsukker
 • fem glas mel
 • en halv sked salt
 • 4 spsk. l. vegetabilske olier;
 • bagepulver.

Dough kneading tid – 35 minutter.

Kalorier pr. 100 g – 248 kcal.

For at gøre dejen rigtig velsmagende er det vigtigt, at alle proportioner overholdes nøje. Først og fremmest behøver kefir lidt varme. Tilsæt derefter den rigtige mængde sukker, salt og smør. Alle ingredienser skal være godt blandet. Endvidere hældes mel gradvist i æltningsprocessen..

Til sidst skal dejen være elastisk, men ikke for stram, ellers vil den ikke have luftbobler, der giver den en endnu rigere smag..

I næste trin er dejen lagt ud på et melet bord og rullet ud. Der bør være et lag, der ikke er mere end en centimeter tyk. Derefter sprinkles det med en lille smule sodavand over hele overfladen og rulles op, så det viser sig tre lag..

Derefter rulles og dryses med sodavand igen og rulles. Dejen skal være fluffy og porøs. Dæk det med en pakke og lad den stå op i 40 minutter. Alt er det muligt at danne tærter til bagning i en ovn.

fyldning из макаSådan tilberedes en delikat, velsmagende makaronifyldning – vi laver flere muligheder for valmuefyldning med forskellige tilsætningsstoffer.

Sådan laver du en forfriskende citronkompot læses i vores artikel.

Bemærk opskrifterne for koldt snacks på spydspidser, sikkert, de vil være nyttige til en picnic behandler..

Gær-fri konditorrecept

Takket være den usyrede dej vil bagning altid være frodig og luftig. Hovedregelen er at holde fast i en bestemt teknologi..

For at lave konditordej har du brug for følgende produkter:

 • mel – 5 glas
 • smør – 400 g;
 • creme creme – 500 g;
 • salt – 1,5 tsk
 • sukker – 2 el. l.;
 • sodavand – 1 tsk.

Madlavning – 35 minutter.

Kalorier 100 gram – 478 kcal.

Madlavningsproces:

 1. Først og fremmest skal mel sigtes på bordet og tilsæt sodavand til det;
 2. I bakken skal du lave en udsparing og sætte det bløde smør, hugge alt sammen med en kniv, indtil der er dannet en masse bestående af fine krummer;
 3. Sourcreme blandet med sukker og salt og tilsat til den samlede masse;
 4. Alle komponenter er godt blandet op til en ensartet tilstand. Det er også vigtigt at sikre, at dejen ikke er for stejl;
 5. Sæt den resulterende sammensætning i kold i en halv time.

Klar dej kan bruges til bagning af eventuelle patties..

Tilberedning usyret dej på øl

dej на пиве

Som navnet antyder, tilhører det ikke helt frisk, da det indeholder øl med en gærbase, hvilket gør dejen lys og lys..

Nødvendige komponenter, der vil blive involveret:

 • 400 gram smør;
 • 470 ml øl;
 • 700 g højkvalitetsmel.

Dough kneading tid – 15 minutter.

Antallet af kalorier pr. 100 gram produkt – 583.

Denne mængde ingredienser kræver ikke meget tid. Hvordan laver usyret dej på øl til kager? Til æltning skal dej have stor kapacitet. Det er nødvendigt at hælde alt mel, lidt salt, smeltet smør i vandbadet og den rigtige mængde øl. Alt blandes godt, indtil der opnås en glat og blød tekstur. Derefter formes dejen til en klump og fjernes i tre timer i køleskabet. Som følge heraf bør det være mere end to gange.

Den færdige masse rulles ud og skæres i portioner. Efter tilsætning af fyldet placeres patties i ovnen og bages ved 210 grader.

Lenten patties med kål

For at forberede dejen kan du bruge nogen af ​​ovenstående opskrifter..

Til påfyldningen vil have brug for følgende produkter:

 • et lille kålhoved, der vejer omkring 1 kg
 • 2 medium løg;
 • 1 stor gulerod
 • 6 spsk. l. tomatsauce;
 • krydderier efter smag;
 • 3-4 laurbærblade;
 • solsikkeolie til stegning.

Total tid – 1 time 30 minutter.

Kalorier – 986 kcal pr. 100 gram.

Hvordan bage lækre patties med kål fra usyret dej i ovnen? Overvej i detaljer. Gulerod gyser på et groft rivejern. Pudd kan skæres i små terninger. Hæld olie i panden og steg de kogte ingredienser..

Kålen spredes som borscht. For at give blødhed anbefales det at rynke det lidt. Derefter placeres i den allerede forberedte sammensætning. For jævn fordeling af stegning blander alt godt..

Mens grøntsagerne steges, blandes tomatpastaen med en kop varmt vand. Blandingen tilsættes til påfyldningen. Lad være at stuge i 15 minutter. Du behøver ikke at dække panden med låget.

Hvis det er nødvendigt, kan du stadig tilføje væske til påfyldningen er ikke brændt. Derefter tilsættes sukker, salt til smag, en knivspids peber (sort og rød). For at slukke sammensætningen er det nødvendigt, indtil hele væsken fordamper, mens du regelmæssigt skal røre.

Når påfyldningen er klar, afkøles den. I løbet af denne tid dannes der bolde af dej. Hver klump rulles ud for at danne en cirkel, en kål er placeret på den i midten, og kanterne er sammenkoblet. Således formet af tærten.

Sæt alt på et bageplade smurt med vegetabilsk olie, dække med et slået æg på toppen og læg i ovnen. Bages ved 200 grader i 20 minutter.

Røde tærter er klar til at spise. Bon appetit!