Mastik er nu et populært produkt, der bruges til at dekorere kager. På basis heraf kan du oprette et bredt udvalg af figurer, mønstre og tegninger. Det eneste du har brug for, når du arbejder med hende, er nok fantasi..

Cake Mastic Opskrift
hvordan приготовить и окрасить мастику из маршмеллоу
ingredienser Antal
En pakke med marshmallow slik 100 g
Citronsaft 10 ml
Iscreme fra et til et og et halvt glas
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 300 kcal

For første gang er det bedst at købe slik med en enkelt farve. Tofarvede eller flerfarvede slik kan ikke give den ønskede farve.

Candy skal foldes i en beholder, tilsæt en skefuld citronsaft og læg i en mikrobølgeovn (ved maksimal effekt er normalt 10-20 sekunder nok). Som følge heraf skal marshmallows ca. dobbelt så stor som muligt..

Hvis det ikke er muligt at bruge mikrobølgeovnen, skal dette trin ske på vandbugten. I denne udførelsesform vil det imidlertid tage mere tid..

Når massen er steget i volumen, kan du fortsætte med æltning. Tilsæt lidt sukkerrør og rør. Når konsistensen bliver tilstrækkeligt stram og det bliver svært at blande, sprøjt overfladen af ​​bordet med pulver og spred den søde masse der. Klar masse skal stoppe med at holde sig i hånden. Så pakker vi det i en film og lader det hvile på et koldt sted i en halv time..

Chokolade skumfidus

En anden af ​​de mest succesfulde opskrifter:

 • Marshmallow – 150 g;
 • Pulveriseret sukker – 200 g;
 • Chokolade (farve valgt efter præference og mål) – 100 g;
 • Vand – 30 ml;
 • Smør – et lille stykke 25-35 g;
 • Kartoffelstivelse.

Tilberedningstid – 1 time.

Calorie – ca. 380 kcal.

Marshmallows lægges i en skål, tilsæt lidt vand (2/3 af det samlede) og opvarm i en mikrobølgeovn. Chokolade, sammen med et stykke smør og 1/3 vand, varme også lidt op. Hvis du bruger en mikrobølgeovn, er det vigtigste ikke at overophedes.

lægge ud зефир

Vi opvarmer de opvarmede slik og chokolade i en skål med pulver og æltning. Dernæst sættes massen i en pose eller indpakket med klæbende film og sæt i 6-8 timer i køleskabet.

tilføje шоколад

Efter den tildelte tid tages den ud, loves at ligge lidt ved stuetemperatur. Skal rulle, drys med stivelse.

kan раскатывать

Hvordan male mastic: naturlige måder

Først og fremmest er det værd at bemærke, at der er to muligheder for farvning:

 • Efter skumfiduser steg i størrelse (efter opvarmning dem i mikrobølgeovnen eller i et vandbad);
 • Efter massen er helt klar (mere kompleks mulighed).

I det første tilfælde er den allerede farvede masse knæet. I den anden skal du knead den færdige mastik igen. Fordelen med den anden metode er, at du kan skabe en “marmor” effekt. Dette opnås, hvis det efter tilsætning af farvestoffet ikke er fuldt æltet mastiksen. Således vil der være lyse og farvede striber, der ligner marmor..

Den mest enkle form for farvning er naturlige saft:

farve мастики

 1. Gul – ananas;
 2. Pink – sukkerroer;
 3. Rød – kirsebær;
 4. Orange – gulerod;
 5. Blå – blåbær, rødkål;
 6. Grønne persille;
 7. Brun – chokolade, brændt sukker.

Fra farveskalaet hårdest for at opnå sort. Naturligvis er naturlige farvestoffer ikke lige så rige som butikken.

Hvilken kage er bedst at anvende mastik?

Nogle ubehagelige øjeblikke under arbejdet kan ikke skyldes forkert arbejde med mastik, men ved forkert valg af kage. Til dekoration med mastik, købt eller hjemmelavede tørre kiks, er smørkager bedst.

Fugtighed er den første fjende af en sådan dessert. Hvis kagen er for mættet, vil den negativt påvirke belægningen med mastik..

Derudover er der en anden hemmelighed. For at resultatet ikke skal forringes, bør kagen, der er dækket med mastik, kun opbevares i en tæt lukket beholder eller i en kasse..

hylder в кляреKrabbepinde i smør er en simpel opskrift, der kan bruges af enhver grund..

Lav krydret chili con carne suppe. På trods af eksotisk navn er det let at lave mad. Læs opskriften.

En simpel opskrift på kage i mikrobølgeovnen. Hvad skal du tilføje? Chokolade, rosiner, kandiserede frugter, frugter – læs de mest interessante opskrifter her..

Sådan ruller du ud mastikken og dækker den med en kage

Et af de vigtige stadier ruller. Det skal huske på, at for tynd pasta vil til sidst bryde sammen uden at røre kagen selv. Desuden vil det vise alle uregelmæssigheder og uregelmæssigheder ved den dårlige blanding..

Den optimale tykkelse for mastik, der er designet til at dække kagerne – højst 3 mm.

Det er bedst at bruge en speciel mat, når du ruller. Det har også divisioner med en cirkel og en radius, der vil hjælpe med at afgøre, om der er nok rullet masse til helt at dække kagen..

For at undgå “bølger” skal du rulle med en margen, så sænk mastikken på kagen. Hun vil gradvist falde efter behov.

Nyttige tips til at lave mastik og arbejde med det

Det første spørgsmål, der interesserer mange, er lagringstiden for dette produkt. Som det viste sig, er der nogle grundlæggende regler:

 1. Opbevaring kun på et koldt sted (køleskab eller fryser);
 2. Massen skal være tæt indpakket i cellofan eller i madfilm;
 3. I køleskabet er perioden 6 uger;
 4. I fryseren – op til flere måneder;
 5. Færdige tal kan opbevares tørt i en tæt lukket beholder i op til to til tre måneder.

Ofte med mastik er der et andet problem: når det arbejder kan det bryde. Dette skyldes det faktum, at dets masse indeholder bobler, og det er heterogent. For at ælte en homogen base, skal den skifte og rulle ud flere gange. Derefter elimineres alle bobler i rensningsprocessen, og mastikken vil være homogen..

En anden årsag til brud er grovt pulver. Hvis grovslibning blev brugt, kan der ikke gøres noget. Vi skal da dække fejlene med en hæfteklamme eller skjule det med dekorative elementer..

For at belægningen kan skinne – er du nødt til at gå rundt om mastikken med en børste dyppet i en honning-vodka-løsning. Så snart alkoholen er fordampet, vil mastikken skinne.

Kog fornøjelse!