Mange husmødre er sikre på, at dumplingsdegen ikke kræver særlige forhold, og det er muligt at lave det godt, bare ved omhyggeligt at blande alle ingredienserne. Men for at få en dej, der er så “moden” som et resultat, skal du sætte det på et varmt sted uden udkast.

Det er denne slags miljø, der er skabt inde i brødmageren, som kan hjælpe dig godt. Du kan tjekke, om det er “modnet” eller ej ved at lave en simpel test: Hvis der er en buk efter at have trykket på den, kan den allerede bruges til at lave dumplings og dumplings, og hvis den er vendt tilbage til sin oprindelige form, skal du give den lidt mere hvile..

Dumpling Dough Recept
hvordan приготовить тесто для пельменей в хлебопечке
ingredienser Antal
mel 450 gram
salt en halv teskefuld
æg 1 stk
vand 200 ml
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier pr. 100 gram: 235 kcal
For at rulle dumplings dej meget tynd, skal den laves så tæt som muligt. Denne kvalitet gør det muligt for dumplings at modstå frysning på en sikker måde, og det tillader ikke, at fyldningen strømmer ud under madlavningen..

Mange maskiner kan blive overbelastet ved at ælte dejen, så du kan gøre følgende: Indlæs alle ingredienserne, knæ massen, og efter afslutningen af ​​æltningen skal du trykke på en pause og røre i et par spiseskefulde mel med dine hænder. Derefter returneres dejen til brødmageren, sluk for pausen og lad den gå, indtil kokken er færdig.

For det første bryder brødmaskine et æg

tilføje яйцо

Derefter tilsættes vand og salt;

tilføje соль

Og sidst, men ikke mindst, hæld i godt sigtet mel.

tilføje муку

Indstil programmet “testbatch” og lad det gå, indtil det er klart.

dej готово

Opdel den resulterende masse i fire dele. Fra en rull op “pølse”, og fjern resten tilbage i brødmageren.

Testo-na-pelmeni

For mere praktisk arbejde med dejen kan du bruge vand, lidt fugtende hænder.

Den resulterende “pølse” skal skæres i lige store stykker af en og en halv centimeter hver.

at gøre начинку

Nu rulle en bold ud af hvert stykke, og rul det til en tynd cirkel for at lave pelmeni.

Til kanten af ​​dumplingsne brydes ikke op under tilberedningen, du kan smøre dem med vand.

dej на пельмени

Sådan tilberedes dejen til ravioli i brødmageren

I “Moulinex” brødmaskine opnås en meget god dumpteg, men vurderinger af værtinder tyder på, at det er bedre at bruge en vis mængde vegetabilsk olie for at forhindre dens overdrevne tæthed..

Her er opskriften på en god base:

 • 210 ml vand
 • 450 gram mel
 • æg;
 • Halv en teskefuld salt;
 • Spisesked af vegetabilsk olie.

farve тестоIngredienser skal lægges i følgende rækkefølge: Første æg, hæld derefter i vand og vegetabilsk olie, derefter salt og hæld forsigtigt sigtet mel.

Brød Muleneks satte på programmet “Gærdej”, men kan slås fra, efter at det har kneet massen tre gange. I denne tilstand er det givet en time for dejen til “afstand” ordentligt, men da det ikke er gær, behøver det ikke det..

I nogle brødmaskiner af dette firma er der to programmer: til gær og ikke-gærdej.

Hvis der er et andet program, er madlavningsprocessen noget lettere for dig, fordi du ikke behøver at blande det, mens maskinen arbejder. Men hvis der ikke er et sådant regime, så brug blot det råd, der er givet ovenfor..

Du kan også knead den friske dej til denne opskrift på pastaprogrammet..

Redmond Bread Maker: Sådan knædes dej

Ejere af Redmond-brødproducenterne rådes til ikke at fortvivle, når man ikke vil se den efterlængte “dumpling deig” -modus blandt madlavningsprogrammerne. Øvelse viser, at du kan tilpasse og lave en vidunderlig dumpling basis på mode af “dej”, “pizza” eller “pasta”.

Sandt nok kan en brødmager stadig kræve at du rører et par spiseskefulde mel fem minutter før fuld beredskab, da det stadig ikke er let at ælte den hårde dumplingsdeig til modellerne i dette firma.

Her er en god opskrift, som du og dine kære vil elske. Dejen er blød, elastisk, luftig og dumplings fra det bliver en ægte delikatesse:

 • 100 ml vand
 • Et pund mel
 • æg;
 • 2 spsk vegetabilsk olie;
 • Halv en teskefuld salt.

Men det vil kun lykkes, hvis du opfylder en række betingelser. Først og fremmest sættes alle ingredienserne i skålen, undtagen vegetabilsk olie. Sæt på programmet “Pizza”. Efter “bun” er dannet, pause og tilsæt smør. Tænd og forlad før opvarmning..

Derefter tages det ud og placeres i enhver beholder under klæbebåndet i 20 minutter, så massen er veludhvilet..

Alt! Din lækre dumpling base er klar til at spise.!

En interessant alternativ opskrift opnås ved at tilføje en lille vodka til den. Forbered dig på forhånd:

pelmeni2

 • 200 ml vand
 • 450 gram mel
 • 2 spsk vodka
 • Halv en teskefuld salt;
 • Ægget.

Først sættes alle de flydende ingredienser i Redmond brødmaskine. Dette æg, vand, vodka og vegetabilsk olie. Og så hæld forsigtigt melet, som du først skal forsigtigt sive, og salt.

Sæt på “dej” og nyd resultatet.

kurica_s_ovoshami_v_gorshochke-211.053Dumplings i en gryde i ovnen med creme fraiche – en lækker traditionel frokost.

Læs en interessant opskrift for bagt i ovnen dumplings.

Opskriften på hjemmelavet ravioli med hakket kød er meget simpelt, men der er et par hemmeligheder du behøver at vide..

Nyttige tips

 1. Efter frysning tilsættes lidt mel til dejen for at undgå klæbrighed;
 2. Hvis du tilføjer mælk i stedet for vand, så vil massen være meget mere øm;
 3. Sørg for at sive melet for at mætte det med ilt;
 4. Bredden af ​​den rullede dej skal ikke være mere end to millimeter, så dumplings bliver blødere, og fyldningen vil føle sig meget bedre;
 5. Kog dumplings i en lav skål med tilsætning af en stor mængde vand, så du kan undgå at stikke sammen;
 6. Du kan få interessante farvede dumplings, som vil blive spist ikke kun af dine børn, men også af voksne ved at tilføje naturlige farvestoffer: Curcuma vil gøre gul, når de er kogte, en sked tomatpasta pr. Æg vil farve dumplings rødt og mashed spinat gøre dem grønne;
 7. Hvis du hurtigt vil lave en stor del af dumplings, kan du bruge en speciel formular, eller du kan rulle ud en bred strimmel dejen, læg halvdelen af ​​hakket kødbold et og en halv centimeter adskilt fra hinanden, dække anden side af testen, luk afstanden mellem hakket og skær dem i separat ravioli. Du kan gøre lidt anderledes: Rul en stribe dej ud, læg hakket i midten af ​​dejen langs hele længden, rul en rulle, skær i 3 cm brede stykker og klip langs siderne. Du får dumplings af en usædvanlig firkantet form, men det vil absolut ikke påvirke smagen..

Mange husmødre, der forsøgte at ælte dejen til ravioli i brødmageren, repræsenterer ikke længere deres liv uden denne lille hjemmebistand. Trætte hænder og tid brugt i fortiden..

Mens maskinen arbejder for dig, kan du sikkert lave forberedelsen af ​​en lækker påfyldning. Smagen af ​​en sådan yndlingsret, som dumplings, er simpelthen uforglemmelig takket være den frodige, ømme, men elastiske dej fra brødmageren.

Manuelt vil dette aldrig fungere! Så drage fordel af denne gode civilisation til sundhed, dejlige kvinder!

Bon appetit!