Under den populære forkortelse gemmer MCC på internettet navnet på stoffet. Mikrokrystallinsk cellulose er affald, der mines i industrien under tekstilproduktion..

MCC er en lille hård krystaller, der kommer ud af råmaterialerne i processen med dyb rensning.

krystaller МКЦ для похудения

MCC’en er baseret ikke på syntetiske, men på naturlige plantematerialer. Ifølge dens næringsmæssige egenskaber af stoffet ligner fiber, der ligger i frugt og grønt.

Lægemidlet MCC er tilgængeligt i tabletter. Det er bredt tilgængeligt til køb, du kan finde det i alle apoteker samt i online-butikker. Prisen på pakning af tabletter er ca. 100 rubler..

Nyttige egenskaber af lægemidlet

Accept af mikrokrystallinsk cellulose aktiverer flere funktioner i kroppen på én gang, hvilket gør det muligt at tabe sig i den nærmeste fremtid.

For det første fremmer MCC dyb rensning af tarmene fra giftige giftige stoffer, hvor arbejdet i mave-tarmkanalen gradvist tilpasses, normaliseringsprocessen med fordøjelse og afføring.

For det andet er det under brug af ICC ifølge instruktionerne nødvendigt at drikke rigeligt med vand, som allerede har en gavnlig virkning på kroppen..

Brugen af ​​store mængder væske fører også til, at MCC-krystallerne svulmer og fylder hele tarmens ledige rum og derved tilstopper følelsen af ​​sult.

Således begrænser en person, der tager stoffet sig i overspisning, hvilket betyder, at hans mave gradvist bliver mindre. Dette fjerner behovet for at tabe sig på grund af tunge mono-kostvaner, der er skadelige for kroppen..

I løbet af at tage ICC kigger organet efter nye energikilder, derfor bliver det at reservere fedtindskud. Gradvist brænder han dem og bringer figuren til et mere anstændigt udseende..

Det skal også bemærkes, at løbet af at tage piller begrænser ikke personen i den sædvanlige kost. Kun ønsket om at spise synes mindre hyppigt på grund af et fald i appetitten..

Cellulose behandles ikke og absorberes ikke af kroppen, og efter udførelse af ovenstående funktioner efterlades det naturligt.

Fordele ved at modtage MCC til vægttab

blød очищение кишечникаEfter at have studeret stoffets funktioner, kan du opsummere fordelene her:

 1. Det afgifter tarmene på en meget blid og naturlig måde;
 2. Stabiliserer mængden af ​​kolesterol i blodet;
 3. Styrker kroppens immunsystem
 4. Øger tone, humør og udholdenhed;
 5. Sænker risikoen for kræft;
 6. Det er et godt middel til forebyggelse af dannelse af nyresten
 7. Bekæmper fordøjelsesbesvær og andre sygdomme.

Indikationer for brug

MCC bør tages i særlige tilfælde, da stoffet også har nogle kontraindikationer. For eksempel, på trods af at det er vist med overskydende vægt, er det strengt forbudt at bruge det i nærværelse af bulimi. Det er ordineret til sådanne sygdomme som:

 1. Fedme forårsaget af fysiologiske aspekter
 2. diabetes;
 3. aterosklerose;
 4. iskæmi;
 5. Eventuelle sygdomme i fordøjelseskanalen;
 6. forgiftning;
 7. Ofte kan lægemidlet foreskrives som et profylaktisk middel til tumorer..
vitamin А в капсулахLidelse fra avitaminose? Vitamin A kapsler: daglig brug og brugsanvisning. Måske savner du bare ham.

Læs her hvordan man korrekt taber permanent. Måder og anmeldelser af rigtige mennesker.

Flere muligheder for mælk kost er skitseret her. Læs, ansøg, tabe sig!

Kontraindikationer

Dette lægemiddel adskiller sig fra sig selv som et stort antal kontraindikationer. Det er nødvendigt at være opmærksom på hver af nedenstående liste, da ICC’s optagelse i modsætning til visse sygdomme medfører alvorlige negative konsekvenser..

Det er forbudt at tage værktøjet i følgende tilfælde:

 • Graviditet til enhver tid;
 • Amning (laktationsperiode);
 • Vitaminmangel (vitaminmangel);
 • Obstipation (forekomsten af ​​forstoppelse);
 • Flatulens (forøget gasdannelse);
 • anoreksi;
 • Hyppig hævelse af tarmene;
 • bulimi;
 • Alder op til 16, og også efter 50.
Det skal bemærkes, at graviditet og amning er kategoriske kontraindikationer, fordi du ikke bør true dig selv og dit fremtidige liv..

Også en streng restriktion for forbruget er tilstedeværelsen af ​​beriberi..

Faktum er, at i rensningsprocessen fjerner tarmen mikrokrystallinsk cellulose ikke kun toksisk, men også vigtig for stoffets normale funktion.

Dermed kan lægemidlet sænke proteinet, kulhydrater, fibre og mange vitaminer i blodet..

Bulimi og anoreksi er sygdomme forårsaget af psykologiske, ikke fysiologiske aspekter. Derfor er behandling med medicin i disse tilfælde magteløs. Du bør være opmærksom på sygdommens oprindelse og derefter ordinere behandling..

Bivirkninger fra MCC

følelse тяжестиBivirkninger ved at tage lægemidlet opstår som regel kun, hvis instruktionerne og doserne ikke følges..

Ofte under et kursus bemærker folk en ubehagelig følelse af tunghed, ledsaget af obstipation. I tilfælde af sådanne fænomener bør der træffes foranstaltninger straks..

For det første vil en stor mængde væsker hjælpe med at slippe af med smerte. For det andet skal du besøge en læge, der kan ordinere et afføringsmiddel, og også fremsætte anbefalinger til videre brug af stoffet.

Instruktioner for brug af lægemidlet til vægttab

Sager med bivirkninger er ret sjældne. Hvis de følger brugsanvisningen korrekt, er de udelukket, og kun betydelige fordele vil forblive fra at tage stoffet..

Hvordan man tager midlerne: MCC-tabletter skal være berusede en halv time før hvert måltid 3 gange om dagen. Antallet af engangstabletter afhænger af kursusperioden:

 1. Indledende periode – 1 stk;
 2. Efter en uge med administration – 4 stk.
 3. Efter 2 ugers indtag øges dosis gradvist, indtil den er lig med 25 stk. pr. dag
 4. Ved afslutningen af ​​kurset reduceres antallet af piller på samme måde..

Det er vigtigt ikke at glemme at drikke MCC med rigeligt vand, så krystallerne svulmer i tarmen og giver den ønskede virkning..

Kursets varighed og muligt resultat

potentiale результатMCC’s kursus for vægttab er lig med en måned.

Ved forudgående konsultation med en læge kan en længere behandling foreskrives, men som regel sker dette, når fedmefasen forsømmes..

Break efter kurset er en måned.

I henhold til instruktionerne er det muligt at opnå en udledning på 4-5 kg ​​pr. Kursus..

anmeldelser

Generelt er anmeldelser af MCC positive, mens lægerne også roser stoffet.

Jeg rådgiver disse piller til mine patienter i den avancerede fase af fedme, og de er tilfredse med den effekt, der har vist sig. Jeg ser ikke nogen skade i dette præparat: kun plante oprindelse, kroppen opdeles ikke, men er afledt naturligt. Udover at tabe sig for helbredet er der nogle fordele, som jeg mere end en gang er overbevist om, når jeg kigger på mine patienter..

Karina, diætist

Jeg var bange for at købe denne medicin, fordi jeg troede, at nogen medicin havde en skadelig virkning på kroppen. Efter at have gennemgået artiklen overtalte hun sig selv om stoffets harmløshed. Stadig købte stoflinjen “Janitor”, begyndte at tage. Den første uge af at tage ingen bivirkninger, begyndte den anden at bemærke lys forstoppelse. Efter 20 dage bemærkede jeg de første resultater: minus 2 kg. Jeg vil fortsætte i samme ånd, uanset irrelevante bivirkninger.

Resultatet - минус 2 кг

Elena, 25 år gammel

Jeg kan ikke anbefale nogen til MCC til vægttab. Ja, de er ikke syntetiske, de lover at være nyttige, men sværhedsgraden af ​​underunderlivet og forstoppelse fra dem er forfærdelige! På grund af dette måtte jeg ligge hjemme, min aktivitet blev stærkt reduceret. Jeg lagde mærke til, at jeg forlod 1 kg efter 20 dages optagelse, men da jeg havde udtømt mig, stoppede jeg med at tage dem. Det er bedre at flytte mere og føle sig godt, end at ligge i sengen med smerte som dette, “tabe sig”.

Anna, 40 år gammel

Vi tilbyder at se en video anmeldelse af stoffet:

Således kan følgende konklusioner gøres om MCC:

 • Indeholder ikke syntetiske stoffer, har en vegetabilsk oprindelse;
 • Det er billigt;
 • Hjælper med at tabe sig og forbedrer også trivsel
 • Det er et middel til forebyggelse fra mange sygdomme;
 • Det har mange kontraindikationer;
 • Har ros fra læger og kunder.