Sommeren er tid til sjov og afslapning. Om sommeren samles alle sammen i naturen. Venner, slægtninge kan bare ikke vente med at tage picnic og prøve stegte svampe lige fra ilden.

Nogle ved simpelthen ikke, hvordan man laver mad på grillen, men nu er det slet ikke noget problem, for nu lærer hver værtinde og ejer hvordan man laver lækre og saftige champignoner på grillen..

Følgende TOP-4 marinade opskrifter er designet specielt til mushrooms, fordi bare ingredienserne i dem vil give svampene en blid eller tværtimod skarp lille sensation. Lad os først overveje marinadeopskrifterne, og fortsæt til processen med champignon stegning på kul.

Vi vil straks bemærke, at alle disse opskrifter fra billedet er meget enkle og endda en “tekande” i madlavning kan lave madret!

Opskrift nr. 1: Den mest almindelige traditionelle marinade – selv et barn vil lave mad!
hvordan замариновать шампиньоны для жарки на мангале
ingredienser Antal
Hjemmelavet creme eller mayonnaise at smage
Krydderier (enhver) at smage
Friske champignoner 1 kg
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier pr. 100 gram: 60 kcal

Så, hvordan man syltet mushrooms til stegning på grillen med denne opskrift? Til at begynde med skal du vaske friske svampe under rindende vand og tørre dem, så der ikke er overskydende vand og fugt..

For at beskytte dit helbred skal du skrælle champignonerne. Dette giver normalt kun en hat under det øverste lag, hvoraf de mest skadelige mikrober multiplicerer..

at rydde грибы

Sæt dem derefter i gryden og start betning. For at gøre dette tilsættes salt og peber til svampe og krydre det hele med mayonnaise. Hovedhemmeligheden i madlavning klassisk marinade er at tilføje majones i moderation..

Selv hvis det synes for dig, at det ikke er nok, skal du ikke tilføje for meget – lad det være lidt, men ikke overdrive det. Salt og peber er krydderierne, der giver juiciness til marinade..

mayonnaise

Luk panden og lad i et par timer på et mørkt og ikke meget varmt sted (lige under stuetemperatur). Rør i svampene, så mayonnaisen simpelthen ikke tørrer mellem svampene. Når 2 timer er gået, kan mushriner strækkes på spyd.

Hvis du har en konvektionsovn, og du har besluttet at stege svampe på den, så sæt en dyb bageplade på bunden, så den ekstra saft går der, men så vil kogebesidens tilberedningstid stige til ca. 20 minutter..

Opskrift nummer 2: krydret

Grillede champignoner med denne marinade på grillen passer til nøjagtigt til folk der elsker spændingen. Spicy marinade er en ægte kulinarisk kunst. Det vil give mushrooms en usædvanlig og skarp eftersmag. Overrask dine venner med dem!

På dette øjeblik løber du til butikken og køber:

 • 1-2 spsk soja eddike (til en amatør);
 • 4 spiseskefulde af vegetabilsk eller olivenolie;
 • En knivspids sunela (specielt humlespids);
 • Salt, peber efter smag.

Tilberedningstid: 2,5 timer.

Kalorindhold: 432 kcal.

Madlavning svampe med denne marinade er ikke anderledes end den foregående. Skræl svampene og bland i panden med ovennævnte liste over krydderier. Marineringsprocessen varer cirka 3 timer, hvorefter du kan stege svampene i højst fem minutter på grillen.

For at gøre svampe mere sød smag kan du tilberede en ekstra sauce. For at gøre dette skal du tage:

svampe на мангале

 • 1 spsk. l. Amerikansk sennep;
 • 1 spsk. jord rød rød peber;
 • 1-2 spsk. l. drue eddike;
 • Et par teskefulde honning (ikke kandiseret);
 • 5 spiseskefulde olivenolie;
 • 1 tsk Himalaya salt.

Alle ovennævnte ingredienser skal blandes i en separat skål og hæld de stegte champignoner i saucen..

Opskrift nummer 3: kinesisk

Denne opskrift er dedikeret til elskere af kinesisk krydret køkken. Hvis du vil lave et kilo lækre marinerede svampe på grillen, så tag:

 • 1 tsk 6% bordseddike;
 • 5 spiseskefulde sojasovs;
 • 50 ml vegetabilsk eller olivenolie;
 • 2 spsk majones;
 • 4 fed hvidløg;
 • 1 tsk sennep.

Tilberedningstid: 3 timer.

Kalorindhold: 450 kcal.

Skræl champignonerne, tør dem og læg dem i en kasserolle. Skub hvidløgene under pressen og tilføj til svampene. Bland resten af ​​ingredienserne og sæt denne blanding i panden. Steg svampe på grillen i 10 minutter. I konvektion vil tiden vare op til 20 minutter.

blinu-3Custard pandekager på kefir vise sig openwork og øm, prøv vores opskrifter.

Hurtige kageopskrifter i en langsom komfur med tilsætning af syltetøj. Læs vores udvalg af opskrifter..

Noter kageopskrifterne til mayonnaise uden margarine.

Opskrift nummer 4: den mest interessante og lækre marinade – cremet

Creamy marinade er den mest ømme blandt alle de andre. Dine venner vil lide det 100%. Og hvordan man laver det, vil du nu finde ud af! Først skal du lave mad:

 • 150 gram smør;
 • 2 spiseskefulde creme (kan erstattes med fedtsyre creme)
 • Salt, peber efter smag.

Tilberedningstid: 2,5 timer.

Kalorindhold: 642 kcal.

Med svampe tilbringer det samme svindel, som vi tidligere beskrev: Rens, vask, tør, læg i en pande.

Vi fortsætter til forberedelsen af ​​marinade. Smelt smør i en gryde og kombiner den med creme. Tilsæt denne blanding til svampene og lad den være i 2,5 timer.

Stænk med salt eller peber. På transportovnen kan disse svampe koges i 10 minutter og på brazierkolen – kun 5. Kogning af denne marinade er hurtigere på grillen end de andre..

Så vi kiggede på så mange som 4 typer utroligt lækre marinader, og nu vil vi diskutere det vigtigste – processen med at lave champignon på kul!

Madlavning svampe på grillen er meget let og hurtigt

For at tilberede svampe på grillen skal du:

 • Friske skrællede champignoner;
 • En af marinaderne nævnt ovenfor;
 • Salt, peber til smag;
 • Specialsauce, som er beskrevet ovenfor i den anden opskrift (kan bruges i alle typer marinader).

Tilberedningstid: 5-20 minutter.

Kalorindhold: ca. 450 kcal (afhængig af marinade).

Opskriften på madlavning svampe på grillen er helt simpel, nu ser du selv. Først løst lægges alle svampe i en bred gryde. Derefter tilsættes marinade og blandes godt, så alle saftene blandes proportionalt med svampe.

Lad svampene lukke låget i et par timer, så alting er gennemblødt, men du skal åbne panden og regelmæssigt tjekke – hvis svampe er gylden og behagelig farve betyder det, at de marineres.

Dernæst åbnes låget, tag spydene og snoren alt sammen pænt på dem. Varm brazeren grundigt, så svampene koger og ikke er rå..

Kog svampen på den åbne kulgrill i 5 minutter. Derefter kan du servere kebabene på bordet med forskellige saucer.

Tips og tricks til nybegynder picnic maker

 1. Køb kun kul fra et godt brændt træ;
 2. Det anbefales at tilberede svampe på grillen, fordi det er hurtigere, og smag af røg giver en ekstraordinær smag til parabolen;
 3. Køb konstant alle produkterne til marinade og svampene er kun friske, fordi disse ingredienser er meget tilbøjelige til hurtigt at forværres;
 4. Gør alt strengt i overensstemmelse med opskrifterne – ethvert initiativ støttes ikke;
 5. Glem ikke at dreje spydene med mushroom på grillen (råd til dem, der arbejder med grillen for første gang og aldrig grillet noget på det!).

Vi ønsker dig lækre champignonkebab og en god hvile.!