Dej og påfyldning til tærter kan være meget forskellige. Kålcenter inde i rige, gær, frisk, puff, stegt eller bagt melprodukter i perfekt harmoni med andre grøntsager, kogte æg, riskorn, stegte svampe, saftigt hakket kød.

Selv uden madlavning vil nybegyndere kokke kunne skabe smukke, hjertelige, lækre og smagfulde kager..

Meget velsmagende påfyldning: simpel opskrift
hvordan сделать вкусную начинку из капусты для пирожков
ingredienser Antal
hvidkål 500 g
løg 100 g
gulerod 100 g
gurkemeje 0,5 tsk.
salt 0,5 tsk (5 g)
peberblanding 3 g (knivspids)
vegetabilsk olie 50 g
vand 100 ml
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier pr. 100 gram: 58 kcal
Hjemmelavede kager har altid afvignet fra bageri – det kan være mere lavt kalorieindhold, frisk og duftende. Den mest saftige, utvivlsomt er patties med kål. Efter at have valgt dejen, kan du tilberede en meget velsmagende fyldstof.

Grøntsager skal først skrælles, skåret før den termiske proces. Løg kan smelte fint i terninger og vaske gulerødderne, hugge fint på et rivejern. Kålen skal være frisk, den skal være fnugfrit og fint, du kan bruge en kombination.

kotelet капусту

Stek løg i halvdelen af ​​den angivne mængde olie.

yngel лук

Når det bliver gennemsigtigt for ham, hæld gulerod. Ristning af disse grøntsager tager højst fem minutter..

tilføje морковку

Kål på dette tidspunkt kan du rynke lidt hænder, så fyldningen viste sig at være blødere og saftige.

grøntsager готовы

Når grøntsagerne i panden skifter deres farve til rød, gylden, hæld kål, peber, salt til dem og tilsæt resten af ​​olien. Efter tre minutter kan du hælde vand. Omrøring lejlighedsvis, massen skal stuves i tyve minutter. Derefter hældes gurkemeje, fyldningen til tærterne blandes igen og efterlades i ovnen i et par minutter..

Før du laver tærterne, skal den lækre kålfyldning afkøles. Enhver form for dej vil gøre for hende, men du skal være opmærksom på, at alle grøntsager skal være mere finhakket for let foldning..

Frisk kål fyldning med ris

kål СВЕЖАЯ

En af de mest lækre, rige fyldstoffer til patties er kål i en glimrende kombination med risgryn. Sådan en godbid kan være et hjerteligt snack, der hurtigt tilfredsstiller sult. Hovedprincippet om at lave et velsmagende middelkursus til en tærte vil være hastigheden på termiske processer og bringe dets komponenter til halv klar, så kålen ikke mister juiciness og risen er hævet, men var lidt fugtig..

For at oprette fyldningen skal du:

 • friskkål – 0,5 kg;
 • Rundkornet ris – ½ kop;
 • jord peber – 3 g;
 • solsikkeolie – 20 ml;
 • salt – 5 g (1/2 tsk);
 • løg, gulerødder – 100 g;
 • vand – 0,2 l.

Kålris-fyldning vil være klar i 30 minutter, og for kroppen vil dens næringsværdi kun være 73 kcal i et hundrede gram.

For det første vaskes croupen, vandet koges. Ris sendes til den varme væske, koges i ti minutter indtil halvt kogt. Alle grøntsager rengøres, vaskes og skæres løg i små firkanter, gulerødder eller gnides på en fin rist. Kål finhakket og blandet med andre grøntsager.

Dernæst opvarmes smørret i en gryde, efterfulgt af grøntsager der og hurtigt sauteres sammen. Ris kan vaskes, og kålen afkøles. Når komponenterne i påfyldningen til tærterne er saltet og blandet.

Denne metode til at lave en lækker kerne er meget velegnet til bagning af tærter i ovnen – og risen kommer, og kålen vil være meget saftig.

Fyldning med æg og kål

Wonderful, sund grøntsagskål, går godt sammen med mange andre produkter. Fra det kan du tilberede fyldet til tærter og steges i en gryde og bages i ovnen. Hårdkogte æg vil være en god tilføjelse til kål, og tærter med en sådan kerne kan spises varmt eller koldt bare ved at drikke te. For at skabe æg-kål påfyldning er nødvendig:

 • ungkål – 0,75 kg;
 • vand – 150 ml;
 • kyllingæg – 4 stk.
 • vegetabilsk olie – 30 g;
 • løg – 150 g;
 • salt, peberblanding – ½ tsk.

I almindelighed tager selv uden hastning forberede fyldningen til tærterne 30 minutter. Dens energiværdi er i gennemsnit 65 kilokalorier pr. Hundrede gram.

Fra hovedindholdet i påfyldningen – kål, skal du fjerne det øverste lag af blade og fint hugge det i strimler. Løg slippe af skinken, skåret i halve ringe, bland med kål. Salt vegetabilsk masse, lidt mos. Send kogte æg til kogning.

Varm olien i en stegepande, steg kålen i et par minutter hurtigt. Derefter tilsættes peber, hæld i vand. Stew tyve minutter, omrøring. Smelte ægene fint sammen med den afkølede forkålsmasse.

Fyldningen passer til enhver form for tærter, tærter, kan perfekt tilfredsstille sult i en picnic..

Sådan laver du kålfedt med svampe

Uanset sæsonen kan findes på hylderne i butikken, marked, supermarked frisk kål. Dette er en meget nyttig, ikke dyr grøntsag, som du kan lave en fremragende champignonpasta til tærter. Det er bedre at bruge din favorit sortiment af friske eller tørrede svampe, samt at finde en bekvem måde at ælte dejen på. For at skabe et duftende middel til tærterne i ovnen skal du:

 • topping С ГРИБАМИfriske svampe – 0,3 kg;
 • kål – 0,5 kg;
 • hvidløg – 15 g (3 tænder);
 • magert olie – 2 spsk. l.;
 • løg – 1 stk. (75-100 g);
 • jordet peber, salt – 5 g.

Fyldning kan nemt gøres i femogfyrre minutter. Kilokalorier i 100 gram af kål-svampen center vil indeholde 56 enheder.

Frisk, i modsætning til tørrede svampe, behøver ikke at blive kogt, så de bliver renset, vasket, store er skåret i terninger, og små er efterladt hele. Løg rengøres, skæres i små firkanter. Hvidløg er også ryddet fra en skræl, knust. Kål strimler ikke store strøer eller finhakket ved hjælp af en fødevareprocessor.

Ved den opvarmede olie bliver løgene med hvidløg først brunet og hældes derefter ud i en separat beholder. Derefter kan du stege svampene i den samme pande, indtil de er fuldt kogte, tilsæt kål til dem, og tilsæt salt og peber. Rør med en træspatel, sved lidt fyld i fem minutter og hæld løg og hvidløgsmasse.

Selvom champignon er fuldt forberedt, er det stadig nødvendigt at holde vegetabilskmassen på komfuret, indtil kålen bliver gennemsigtig og blød, fordi fyldningen bliver yderligere bagt inden i dejen i ovnen.

Fyldt til surkål tærter

Ingen af ​​de mulige patties til tærter vil være så saftige, sunde, der indeholder en stor mængde vitamin C, som en velsmagende, aromatisk surkål. Det giver skålen en fremragende lys “surhed” kombineret med sprød bløde og fluffy wienerbrød. En sådan velsmagende middel med kål kan bruges til tærter, dumplings. For at skabe en fyldning til tærter skal du:

 • sur surkål – 0,4 kg;
 • gulerod, løg – 100 g;
 • magert olie – 30-40 g;
 • sukker – ½ tsk
 • jord peber – 5 g.

For at forberede fyldet til tærterne skal du have 30 minutter, kaloriindholdet på 100 gram svarer til 69 kilokalorier..

Forberedelse af indersiden af ​​kagen skal starte med rengøring af grøntsager. Skraber eller trim huden af ​​guleroden, rist den stor, ved hjælp af et rivejern. Løg har slået af med skinken, hugget.

Påfyldningen er bedre at lave mad i en lille kittel, så kålen beholder sin saftighed og er lidt slukket. Varm olie i den, hæld i løg, om et par minutter gulerødder. Lidt omrøring grøntsagerne, vent indtil de vises gylden i farve og tilsæt kål, sukker, peber. Stew bør dækkes med et låg, der omrøres regelmæssigt i tyve minutter..

Påfyldningen vil være klar efter den angivne tid, men det skal afkøles, inden du laver tærterne..

tilføje томатыSalat “Watermelon Slice” – lyse, originale, ekstraordinære vil de blive en rigtig dekoration af bordet.

Foto opskrift utrolig lækker charlotte med kirsebær. Prøv vores bagning indstilling.

Opskrift på cottage cheese gryderet uden mel og æg – en fremragende diætret til hver dag.

Fyldning af forskellige kød og grøntsager

Duftende hjemmelavede kager er tilberedt i hver familie. Mistresses hver gang de forsøger at forbedre deres kulinariske færdigheder, glæde elskede med lækre kager. Et vigtigt, ofte stillede spørgsmål inden du forbereder en sådan skål er valget af påfyldninger – så det ville være nyttigt og familien forbliver fuld.

Mænd foretrækker kødprodukter, og det er nyttigt for børn at spise grøntsager, så for tæren vil en vidunderlig middel være en harmonisk kombination af kål og kød. At skabe en fremragende, nærende påfyldning er nødvendig:

 • hakket svinekød og oksekød – 0,3 kg;
 • kål – 0,7 kg;
 • gulerod -100 g;
 • grønne løg – 50 g;
 • solsikkeolie – 30 g;
 • salt, krydderier til kød – ½ tsk.

Lav en fremragende grøntsag og kødfodring vil vise sig i 50 minutter. Kalorierne i dejen tilberedt til tærterne vil indeholde 106 enheder. i 100 g.

I kødkød skal du først hælde salt, krydderier. Bland det godt, slå det, ælt det. Støt det hakket kød i det meste af smørret, indtil det er klart – det tager 20 minutter.

Skræl grøntsager, finhak i to slags løgekvadre, gulerod i tynde terninger, hak kål i tynde, korte strøer. Varm den resterende olie i en separat stegepande, og tilsæt grøntsager, lad dem simre i 15 minutter langsomt og omrøre.

Når grøntsagsmassen køber en gylden ensartet farve, hældes stegt kød til det. Påfyldningen er igen godt blandet, dækket og sendt til et varmt sted til gradvis blødning med alt saft og afkøling. Det kan bruges til gær, puff, stegte og bagt tærter.

Nyttige tips

I ethvert land er der større præference for hjemmebagning, hvad enten det er kager, gryderetter, flade kager, ostekage og brød. Den unikke smag og de store fordele ved fyldningen af ​​melprodukter tager fra de produkter, der er inkluderet i sammensætningen. For at kålpatties bliver et lille kulinarisk mesterværk på listen over de mest foretrukne retter, kan du bruge flere nyttige tips:

 1. Om kålets friskhed vil sige farven på sine øvre blade – lidt grønlig;
 2. Sourkål skal presses ud godt før madlavning, berøver det af unødvendig væske;
 3. I den termiske proces (slukning) tilsæt ikke kun vand, men også en lille tomatpasta;
 4. Gulerødder, løg skal helt sikkert være til stede i fyldet med kål.

Uanset hvordan dejen er blandet i, skal kålfyldningen være saftig, så stødprocessen ikke bør forsinkes, og de hakkede grøntsager bør være lidt stivnet før dette. Tærter kan altid tages på picnic, til morgenmad og te, arrangere en hjertelig frokostmad.