Tærter med påfyldning er en velsmagende og næringsrig skål, der kan være et glimrende supplement til suppen. Stegte eller bagt tærter spises i stedet for brød, de kan forfriskes i eftermiddagste eller blive behandlet på en familie tefest.

kager из теста

Færdige husmødre forsøger forskellige opskrifter, brug nye fyldstoffer. I dette tilfælde vil du altid fremskynde processen, fordi få mennesker kan lide at rodne med dej, og nogle ved ikke hvordan. I sådanne tilfælde kan du snyde lidt og drage fordel af en fremragende opfindelse – brødmager.

Hvis der blandt dine husholdningsapparater er sådan en mirakelhjælper, så er du meget heldig. Med det har du mulighed for at lave lækre tærter og få bogstaveligt talt ikke dine hænder snavset!

Hun vil være engageret i dejen æltning, se hvordan det stiger og sænker i tid. Alt du skal gøre er at lægge produkterne i nøjagtige proportioner, kom med påfyldningen, indtil dejen passer, og dernæst danne tærterne og styre deres tilstedeværelse i ovnen..

En simpel dejrecept til tærter i brødmageren
hvordan быстро приготовить тесто для пирожков в хлебопечке
ingredienser Antal
kogt vand et glas
tør gær to teskefulde
salt to teskefulde
sukker en teskefuld
vegetabilsk olie en halv kop
mel tre briller
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier pr. 100 gram: 285 kcal

Så blande i brødens maskine vand og vegetabilsk olie.

Derefter tilsættes sukker, salt og sigtet mel. Sprinkle gær ovenpå, sænk låget og vælg dejen mode. Nu vil du nok være i gang med at forberede indholdet af bagning eller en anden ting..

Du kan blive distraheret og ikke se inde i brødmageren før timeren virker, som vil vare om en halvanden time. Den færdige dej skal vare omkring 15 portioner..

Gærdej på mælk

Vær ikke bange for at eksperimentere, og prøv hver gang en ny opskrift. På denne måde finder du den bedste måde at lave kager på, og din indsats vil altid ende med succes.!

Meget smagere bager, kogt i frisk mælk. Fra dejen lavet ifølge denne opskrift kan du lave både tærter og pizza og søde boller (i sidstnævnte tilfælde skal du sætte lidt mere sukker eller lave en meget sød udstødning).

ingredienser:

 • Sigtet mel – 4 kopper;
 • Margarine – 70 gram;
 • Sukker – 1 spsk. ske;
 • Salt – ½ tsk;
 • Æg – 2 stk. (1 æg + protein – i dejen og æggeblommen – til smøring af tærterne);
 • Mælk – 250 ml;
 • Tør gær – 2 teskefulde.

dej на молокеSæt den opvarmede mælk og smeltet margarin i beholderen af ​​brødmaskinen, så æggene, sukker, salt, mel og gær.

Du kan blande alt lidt op, selvom du kan være sikker på, at maskinen vil klare det meget godt! Glem ikke at indstille den ønskede tilstand..

Vent, indtil batchet er færdigt, og begynd at bage tærter. Dejen skal være luftig, blød og øm. Når du arbejder med ham, drys mel på skærebrættet..

Velsmagende dej til stegte tærter

Hvis Mulelinex-køkkenenheden for nylig har “afgjort” i dit køkken, så sørg for at prøve at lave dejen til stegte tærter i den.

Du vil sætte pris på den højeste ydeevne og kvaliteten af ​​arbejdet i denne brød maker. For at lægge produkterne skal du bruge måleenhederne til din komfur (skeer, glas).

Sætcreme dejrecept (fisk eller kødfodring passer til det):

 • Mælk – 340 ml,
 • Højeste mel – 600 gr.,
 • Salt – 1,5 små måleskjeer;
 • Sukker – 0,5 små måleskjeer;
 • Æg – 1 stk.,
 • Vegetabilsk olie – 2 store måleskjeer;
 • Tør gær – 1,5 små måleskjeer;
 • Sure fløde 25% – to almindelige spiseskeder;
 • Soda – på spidsen af ​​en kniv.

Dyp alle produkterne i brødmagerens spand en efter en, der begynder med væsken.

tilføje сухие ингредиенты

Så vegetabilsk olie.

tilføje растительное масло

Tilsæt mel.

hæld i муку

Gær – sidst men ikke mindst.

Luk låget, vælg tilstanden, tryk på knappen “Start”. Den resulterende dej vil holde fast, det er normalt. Det bliver lettere at klare det med mel..

dej готово

Allerede efter den tredje eller fjerde lavede tærte vil du få fat i det, og du får produkter af omtrent samme størrelse..

Det er bedre at gøre dem små, fordi de i panden vil stige betydeligt.

Serum kage dej

Whey er rig på vitaminer og er særlig nyttig til overvægtige mennesker med overvægt. Dejen på dette grundlag vil være stærkere og mindre tåre..

produkter:

 • 480 gram hvedemel;
 • 1 kyllingæg
 • 3 spsk. skeer af vegetabilsk olie;
 • 240 ml serum;
 • 1 tsk salt
 • 2 spsk. sukker sukker;
 • Højhastighedsgær – 1,5 tsk.

Sæt alle ingredienserne i skålen af ​​brødmageren. Først og fremmest hæld den varme valle og vegetabilsk olie ud, tilsæt ægget.

Så gå salt og sukker, sigtet mel og gær. Luk alt tæt og tænd dejen.

Pies blandet med valle kan bages og steges. Under alle omstændigheder vil de færdige produkter have en behagelig smag og blødhed..

“Hjertet” af dine tærter

Mens brødmageren var involveret i æltning af dej, var det selvfølgelig lykkedes at lave stuffing til dine tærter. Det kan være sødt indhold, for eksempel syltetøj, tykk marmelade, revet gulerod eller friske bær med sukker..

Appetitvækkende og nærende fyld: kartofler med pølse, snoet lever med stegte løg; hakket kød eller fisk med kogt ris; stuvet kål; grønne løg med æg Mos kartofler med overcooked bacon og løg. Glem ikke at saltet påfyldningen.

Sådan formes

Fjern den nærliggende dej fra brødmageren, skær i halvdelen. Fjern en del under en kop eller en film, og divider resten i lige stykker. Brug dine fingre til at lave kager..

Prøv at lave dejenes gennemsnitstykkelse, fordi for tynd vil rive, og tykkelsen ikke efterlader plads til påfyldningen. Juster indholdet af kagen selv, det afhænger af størrelsen af ​​kagen.

Normalt elsker alle at have en masse fyldstof. Så sæt et par skeer af påfyldning og forsegle dejenes kanter (hvis den stikker til dine hænder, så dypp fingrene i mel). Form aflange patties og læg dem på et bageplade, skjul sømmen nedad.

Forlad afstanden mellem dem, for før de bager, vil de stige. Sæt ikke kagerne straks i varmen. Lad dem stå lidt ved en temperatur på 100 grader.

Når de bliver frodige, øges graderne til 180.

kager на скородеStegte tærter i en gryde på kefir bedstemorens opskrift.

De mest lækre opskrifter til gærdej wienerbrød.

Læs om, hvordan du laver gærdeig dejen, det er nemt, hvis du følger vores råd..

Nyttige tips

 1. Sæt produkter i brødmaskinen, følg den rækkefølge, der er angivet i bilens anvisninger. Dybest set er den første ting, de anbefaler, at hælde flydende produkter og derefter hælde tørre fødevarer;
 2. Hvis det færdige dej viste sig for at være for flydende, betyder det at han ikke havde nok mel. Det sker, vær ikke vred på brødmageren, det er ikke hendes skyld. Sæt dejen på bordet og smæk den også med mel. Bagning fra dette vil ikke ødelægge;
 3. Når der dannes tærter, fastgør dejen sædvanligvis hænder, pinde. For at undgå dette kan du pulver fingrene med mel eller dyppe dem i vegetabilsk olie;
 4. Tærter vil være smukke og appetitvækkende, hvis de er salvet med smør eller æggeblomme. Gør dette, når du danner og placerer kagerne på et bageplade. Det er bedre at blande æggeblommen med en spiseskefuld vand, mælk eller vegetabilsk olie, ellers ved bagningens afslutning vil der opstå grimme revner på overfladen af ​​patties;
 5. Færdige rødmossede tærter når straks efter dem, fordi de kan være fugtige indeni.

Kære værtinde, forkæl dig oftere din mand og børn med hjemmelavede kager med din yndlingsfyldning, især når du har en brødmager på hånden! Madlavning med en sådan assistent er en fornøjelse.!