Polysorb er et lys hvidt pulver med en blå farvetone, der danner en suspension, når den interagerer med vand.

medicinsk препарат Полисорб

Narkotika beskrivelse

Korrekt vægttab er i kostvaner baseret på en omfattende rensning af kroppen. Og i at slippe af med skadelige stoffer (toksiner, slagg) vil hjælpe effektivt og sikkert stof Polysorb.

Kun naturlige produkter, såsom siliciumdioxid, er involveret i fremstillingen af ​​lægemidlet. Med hensyn til absorberende egenskaber er de, takket være siliciumpartikler, 150 gange større end det sædvanlige aktive kulstof.

Polysorb Action

Blanding med vand danner partiklerne af stoffet en rumlig struktur, som giver dig mulighed for at binde virus, bakterier, toksiner, allergener, det vil sige alt, der har en relativt stor molekylvægt.

Suspensionen, der passerer gennem tarmene, kombinerer og fjerner alle skadelige stoffer. Men de, der kommer ind i tarmslimhinden, absorberes igen i blodet. Polysorbs opgave er at binde dem gradvist, hvilket fører til en rensning af kroppen..

komponenter

At slippe af med overskydende kolesterol, fedtkomplekser og urinstof, der ikke alene fører til overvægt, alvorlig hjertesygdom, men også diabetes og ledsmerter, skyldes siliciumdioxid.

Absorberende og fjernelse af toksiner bidrager stoffet til assimileringen af ​​ikke kun næringsstoffer indeholdt i fødevarer, men også de gavnlige komponenter af andre vitaminkomplekser og lægemidler, der anvendes med polysorb.

pris

Du kan købe et lægemiddel til vægttab i stationære apoteker. Omkostningerne til 25 gram – 185 rubler, 12 gram. – 129 rubler, 50 gr. – 307 rubler.

Anvendelse og dosering af lægemidlet

Før brug skal Polysorb opløses grundigt i vand. I intet tilfælde må du ikke tage det tørt! Mængden af ​​forbrugt slankepulver afhænger af patientens vægt, så der kan ikke være overdosering her..

Tabel for korrekt dosering:

Kropsvægt af patienten (kg) Enkeltdosispulver Mængde vand (ml)
Op til 10 0,5 tspl pr. Dag 30-50
11-20 1 time 30-50
21-30 1 tsk. 50-70
31-40 2 tsk. 70-100
41-60 1 spsk. l. 100
Mere end 60 1-2 spsk. l. 150

Instruktioner til brug i forskellige sygdomme:

 1. Når fødevareallergier skal tages 3 gange om dagen før måltiderne i 3-5 dage;
 2. Med kroniske allergier og urticaria – 3 gange om dagen før måltider, 2 uger;
 3. I tilfælde af forgiftning – 3 gange om dagen, 5 dage;
 4. Til intestinale infektioner (stoffet er en del af en omfattende behandling) 3-4 gange om dagen i en uge;
 5. Når du renser kroppen – 3 gange om dagen i en time før eller efter et måltid i to uger.

Kontraindikationer og bivirkninger

forstoppelse от приема ПолисорбаUnder langvarig brug af Polysorb (2 uger) er der nogle gange en overtrædelse af absorptionen af ​​vitaminer..

I disse tilfælde anbefaler eksperter at tage calcium- eller multivitaminpræparater til profylakse..

Ved anvendelse af Polysorb observeres bivirkninger sjældent: en allergisk reaktion, forstoppelse og dyspepsi.

Brug af stoffet er forbudt, når:

 • Mavesår
 • Individuel intolerance over for dette lægemiddel;
 • Blødning (GI);
 • Intestinal atony.

opbevaring

Polysorb bør opbevares ved en temperatur på højst 25 ° C. Når du har åbnet, skal du opbevare i en beholder med et tæt på låg. Den færdige suspension skal opbevares ikke mere end 2 dage.

analoger

 1. enterosgel;
 2. Polyphepan;
 3. laktofiltrum;
 4. Atoksil (Ukraine);
 5. Aktiveret kulstof.

Min anmeldelse om brugen af ​​stoffet

I lang tid var jeg engageret i sport, men jeg så aldrig den mirakuløse forsvinden af ​​de ekstra pund. Jeg besluttede at prøve en anden måde: tage piller.

På apoteket rådede apoteket – Polisorb. Jeg bemærkede resultatet efter 14 dage. Kombination af at tage stoffet Polysorb med sport, jeg tabte 4 kg.

Udtalelse fra læger

På trods af mange positive anmeldelser af stoffet i forskellige fora betragter medicin ikke stoffet som en effektiv metode til bekæmpelse af ekstra pounds..

Til vægttab anbefaler eksperter at tage cellulose (mikrokrystallinsk) eller fiber. De har en lignende virkning, men udelukker et negativt resultat..

Ifølge læger har stoffet Polysorb en høj sorptionsaktivitet, som med langvarig interaktion med kroppen ofte fører til dysbiose.

Eksperter hævder også, at processen med at tabe Polysorb modtagelse ikke påvirker.

Ikke desto mindre anbefaler mange ernæringseksperter deres patienter at tage stoffet inden de starter en kost, da enterosorbenter renser fordøjelseskanalen og forbereder kroppen til vægttabet..

Feedback fra vores læsere

På bekostning af stoffet kan jeg sige en ting – effektiv. Kontrolleret på mig selv. For ugen tabte jeg 2 kg. Derfor råder jeg alle, især dem, der ikke havde tid til at tabe sig ved sæsonen af ​​strande og ferier..

Lydia, Arkhangelsk

Hun tog Polysorb ifølge instruktionerne: 3 gange om dagen. Ingen ændringer blev bemærket. Ikke et gram tabt.

Tatyana, Sochi

Meget tilfreds med resultatet af ansøgningen. Jeg formåede at tabe så meget som 9 kg om en måned. For nogle, måske en lille indikator, men for mig er det en rigtig succes. Jeg vil også nævne hjælp til bekæmpelse af allergiske reaktioner. Piger, jeg råder.

Resultatet похудения на Полисорбе

Antonina, Novosibirsk

Før jeg tabte, besluttede jeg at prøve at tage Polysorb for at rense kroppen af ​​skadelige stoffer. Jeg tabte 1,5 kg. Resultatet er tilfredsstillende.

Olga, Kiev

Polysorb er mig personligt den bedste og mest effektive sorbent. Som jeg forstår, forekommer vægttab på grund af fjernelse af toksiner og affald fra kroppen. Jeg råder dig til at begynde at tage før en kost, og så begynde at spille sport og spise rigtigt. Jeg anbefaler, især for en så god pris..

Catherine, Krasnodar

Polysorb begyndte at tage for allergi. Værktøjet vandt ikke kun denne sygdom, men hjalp også med at slippe af med 5 kg. Jeg vil starte receptionen igen snart. Jeg vil virkelig miste nogle få kilo.

Olga, Kaluga

Jeg tager stoffet under kosten. Selvfølgelig går vægten ikke så hurtigt som mange har tabt sig. Men jeg er glad for, at vægttab er flyttet fra den endelige ende. Før det fulgte jeg mange forskellige kostvaner, men af ​​en eller anden grund forblev vægten den samme. Jeg troede måske, at mine problemer er relateret til den hormonelle baggrund. Men en ven rådede mig til at tage Polysorb, som jeg er meget taknemmelig for hende..

Irina, Lipetsk

Lægemidlet er ikke taget før kosten, og i løbet af så er der en hurtig rensning af kroppen og brændende fedt. Men piger, for de bedste, og vigtigst af alt, hurtige resultater, glem ikke motion.

Anna, Moskva

medicin средство РедуксинVi fortsætter med at studere stoffer, der fremmer vægttab. Forsigtighed, lægemidlet Reduxin: bivirkninger og anmeldelser af læger. Læs vejledningen meget omhyggeligt..

Hvordan man tager hvid kul til børn og voksne? Det er skrevet om det i detaljer og klart..

Har du allerede købt en bar Turboslim til vægttab? Her kan du finde ud af, hvad folk taber sig om..

Vi konkluderer: om man skal tage polysorb?

Så, efter at have lært udtalelsen fra læger og dem, der har tabt sig, konkluderer vi, at det er naivt at overveje dette lægemiddel et middel til overvægt..

Selv producenten anbefaler ikke at tage Polysorb i mere end to uger, da langvarig brug kan føre til nedsat tarmmotilitet, fordøjelse, problemer forbundet med metabolisme og vitaminmangel.

Sorbenter fylder vores mave med et harmløst stof for at spare kalorier. Det er, i stedet for en hel kage, du vil spise halvt, men kroppen er ikke nemmere.

Fordi det foruden kulhydrater har brug for fibre, proteiner og vitaminer..

Så Polisorb, selvom en effektiv og dokumenteret måde at miste ekstra pounds, men en midlertidig foranstaltning, samt lignende kosttilskud.