Overvægt giver altid mange problemer og kan forårsage sygdomme i mange organer..

Derudover opstår en metabolisk lidelse i kroppen, fordøjelsen forværres og kolesterol stiger, hvilket alle medfører alvorlige konsekvenser..

medicinsk препарат Розарт

Ofte ordinerer mange læger Rosart. Dette værktøj bør kun tages efter doktorens vidnesbyrd og efter en fuld undersøgelse. Må ikke selvmedicinere.

Nogle gange tager medicin til vægttab kan forårsage store sundhedsproblemer, selv døden. Før du begynder at modtage dette værktøj, skal du læse den fulde beskrivelse og instruktioner..

Rosart lægemiddelbeskrivelse

Rosart er et lipidsænkende lægemiddel, der har en undertrykkende virkning på en gruppe statiner. Dette lægemiddel er inkluderet i gruppen af ​​midler, der påvirker metabolismen af ​​cholesterol og triglycerider..

Disse lægemidler i dag er grundlaget for profylaktisk behandling af hjerte-kar-sygdomme forårsaget af aterosklerose..

Første-line medicin til medicin omfatter 3-hydroxy-3-methylglutaryl-coenzym A-reduktasehæmmere, også kaldet statiner..

Med overholdelse af moderate doser er det muligt ved hjælp af disse lægemidler at normalisere et overskud af totalt og “dårligt” kolesterol i blodet..

Desuden reducerer de niveauet af atherogene triglycerider i blodplasmaet, og i mellemtiden øger niveauet af positive cholesterol-lipoproteiner med høj densitet.

Sammensætning og frigivelsesform

En tablet af Rosart består af følgende komponenter:

 1. Det aktive stof er rosuvostatin. Dens indhold kan være – 5, 10, 20 og 40 mg;
 2. Hjælpekomponenter – cellulose i mikrokrystallinsk form, type 102, crospovidon, type A, calciumhydrophosphatdihydrat, lactosemonohydrat, magnesiumstearat;
 3. Sammensætningen af ​​skallen i form af en filmcoating indbefatter hypromellose, titandioxid, lactosemonohydrat, macragol-3350, triacetin.

Fås i form af tabletter med en opløselig belægning. I en pakke er der 30 eller 90 tabletter..

Indikationer for brug

Rosart er ordineret til følgende indikationer:

tabletter в дополнение к диете

 • Med primær hyperkolesterolemi. Foreskrevet også under heterozygot arvelig hypercholesterolemi eller blandet (kombineret) hyperlipidæmi;
 • Det anbefales i form af yderligere midler til diæt og andre aktiviteter af ikke-lægemæssig karakter – motion, vægttab;
 • Under den homozygote form af arvelig hypercholesterolemi i tilfælde, hvor kostbehandling ikke har den ønskede virkning. Såvel som under andre terapeutiske foranstaltninger, der tager sigte på at reducere lipidkoncentrationen;
 • Med hypertriglyceridæmi som supplement til kosten;
 • Foreskrevet for at reducere progressionen af ​​aterosklerose i form af kosttilskud til kosternæring hos patienter, der anbefales terapeutisk behandling for at reducere niveauet af total cholesterol og LDL-cholesterol;
 • Under den primære profylaktiske behandling af blodkarets og hjertets hovedpatologier – et slagtilfælde, hjerteanfald, arteriel revaskularisering;
 • Anbefales til voksne patienter uden tegn på koronar hjertesygdom, men med stor risiko for udvikling. Kvinder over 60 år, mænd over 60 år, der har forhøjet indhold af C-reaktivt protein, og hvis de har mindst en risikofaktor – rygning, arteriel hypertension, lave niveauer af LDL-kolesterol, familiær prædisponering for CHD.
ChitmilVil du have lidt fornøjelse med din kost? Hvis ja – læs følgende artikel! Chitmil – sparer trick i kampen for den perfekte krop. Overdrive det ikke.!

Har du hørt om komplekset “Løs vægt i en uge”? Få mere at vide om det her. Det mest interessante – hvad er anmeldelser fra folk?

Hvad er medicinen Reduxin, hvordan man tager det til vægttab, og hvad læger tænker på det, læser artiklen. Held og lykke!

Kontraindikationer

Det anbefales ikke at tage stoffet under følgende forhold og indikationer:

 1. Alvorlig nyresygdom
 2. Leversygdom;
 3. myopati;
 4. Hvis cyclosporin tages samtidig
 5. Kvinder under graviditet og amning. Lægemidlet har en alvorlig indvirkning på kvinders reproduktive system. Derfor bør det ikke tages af kvinder, der ikke bruger pålidelige præventionsmetoder. Derudover kan Rosart have en negativ effekt på fosteret (kolesterol er nødvendigt for barnets fulde udvikling);
 6. Børn under 18 år
 7. Derudover bør 40 mg tabletter ikke tages med hypothyroidisme og med alkohol. Det er uønsket at tage mennesker af mongoloidrædet, såvel som personer med en familiehistorie af muskelsygdomme..

Bivirkninger

Bivirkninger omfatter:

smerte в животе

 • Forekomsten af ​​allergiske reaktioner med forskellig intensitet;
 • Problemer i centralnervesystemet – svimmelhed, hovedpine, asteni;
 • På den del af overtrædelsen af ​​fordøjelsessystemet – kvalme, opkastning, mavesmerter, forstoppelse;
 • Der kan være pharyngitis;
 • Højt blodsukker
 • Udseendet af smerter i muskler og led.

Regler for administration og dosering

Overvej instruktionerne til brug af stoffet. Rosart kan tages på ethvert tidspunkt af dagen, uanset kost.

Normalt sammen med modtagelsen af ​​dette værktøj ordinerer lægen en kost, der består af produkter med lavt kolesteroltal. Denne diæt overholdes i løbet af behandlingen..

Den første dosis af lægemidlet begynder med en dosering på 5-10 mg. Det skal tages 1 gang om dagen. Efter undersøgelsen øges doseringen, men ikke tidligere end i en måned..

Den maksimale dosis er 40 mg. I 2-4 uger efter forøgelsen af ​​den modtagne dosis udføres en biokemisk blodprøve, som vil bidrage til at justere dosis af yderligere administration..

Interaktion med andre lægemidler

Det er nødvendigt at fremhæve de vigtigste lægemidler, som Rosart skal tages med ekstrem forsigtighed:

 1. cyclosporin. Dette middel forårsager stimulering af en multipel stigning i den systemiske eksponering af rosuvastatin. Patienter, der er ordineret cyclosporin, bør Rosart tages i en mindste dosis på 5 mg;
 2. Gemofibrozil – fører til øget systemisk eksponering af rosuvastatin. Det er tilrådeligt ikke at tage Rosart sammen med Hemophobrosil. I ekstreme tilfælde bør doseringen af ​​Rosart ikke overstige 10 mg pr. Dag;
 3. Proteaseinhibitorer. Disse lægemidler i følgende kombinationer: lopinavir / ritonavir og atazanavir / ritonavir kan øge niveauet af systemisk eksponering af rosuvastatin op til 3 gange. Rosart bør ikke tage mere end 10 mg om dagen..

Omkostninger og analoger

Omkostninger til препаратаAfhængig af antallet af piller og doseringsniveauet for lægemiddelpriserne er forskellige:

 1. Omkostningerne ved pakning nr. 10 mg er fra 560 rubler;
 2. Omkostningerne ved pakning nr. 30 20 mg – fra 750 rubler;
 3. Omkostningerne ved pakning nr. 30 40 mg – fra 950 rubler;
 4. Prisen på pakning nr. 90 10 mg – 1300 rubler;
 5. Pakningspris nummer 90 20 mg – 1650 rubler;
 6. Pakningspris nummer 90 40 mg – 1950 rubler.

analoger:

 • AKORT;
 • Crestor;
 • rosuvastatin;
 • Rozukard;
 • Rozulip;
 • Merten;
 • Roxer.

Anmeldelser af medicin Rosart

anmeldelser людей

En endokrinolog foreskrev Rosart fordi jeg havde højt kolesteroltal. Efter 3 måneder opdagede jeg forbedringer. Lægen kontrollerede igen og kolesterol faldt, men overskredet stadig normen. Udpeget i forbindelse med stoffet til at følge en kost. Inden for 3 måneder, kolesterol behandling tilbage til normal, tilstanden forbedret.

Lyudmila, Melitopol

Jeg havde konstant højt kolesterol i mit blod, på grund af dette var der sundhedsproblemer. Lægen efter undersøgelsen foreskrev Rosart, på tidspunktet for at tage niveauet af kolesterol i mig var 7,6. Efter at have taget det, bemærkede jeg smerter i ryggen, og også mit blodsukker steg kraftigt. Selvfølgelig hjalp dette stof mig til at normalisere kolesterol i blodet, men det har stadig mange bivirkninger..

Svetlana, Kaliningrad

Efter undersøgelsen viste det mig, at jeg havde et højt niveau af “dårligt” kolesterol. Lægen udpegede straks Rosart, på tidspunktet for modtagelse af receptionen var niveauet af kolesterol 7,4. Efter 3 måneders indtag er kolesterolet normal igen til 4. Imidlertid har dette middel for mange bivirkninger, så næste gang vil jeg ikke tage den..

Alexander, Kostroma

Lægemidlet Rosart opfylder ikke alle de angivne GMP krav. Efter min mening har dette værktøj lav kvalitet, og den har for mange bivirkninger i praksis. Jeg vil gerne råde kolleger til at lede efter andre analoger, der har gode kvaliteter og ikke har sundhedsskadelig virkning.!

Endokrinolog Roman Ivanovich, Kiev

Lægemidlet Rosart, der dømmer efter anmeldelser, hjælper med at klare højt kolesterol, men det har mange bivirkninger.

Derfor, før du begynder at tage dette værktøj, skal du bestå en hel undersøgelse, det er ønskeligt, at lægen tog alle nødvendige tests..

Først derefter kan du begynde behandling med dette lægemiddel, men du skal starte med en mindste dosis..