Hvis du beslutter dig for at lægge din krop for at forbedre din kropsform, bliver slankere og selvfølgelig lykkeligere og smukkere, så er det tid til at vælge en effektiv kost, ændre din livsstil til en mere aktiv..

begynder программы по снижению веса

Men hvor ofte er realiseringen af ​​disse ønsker forsinket i lang tid eller er en umulig opgave..

For at finde svaret, hvordan man går på en diæt og opnår dit mål, skal man ikke blot gøre en indsats, men også forberede sig korrekt..

Effektiv motivation

Det er svært at gå et sted, hvis du ikke kender det ultimative mål for turen.

Så med vægttab.

Først afgøre, hvorfor du besluttede at tage dette trin, hvad du vil opnå som et resultat..

Du må ikke straks sætte dig en vanskelig opgave, for eksempel at tabe 20 kg..

Det er bedre at opdele det store mål i to eller tre små..

Så vil det tage mindre tid at opnå resultatet, og din succes vil være en fremragende motivation for yderligere fremskridt hen imod det næste mål..

Glem også at tabe er en god måde at forbedre dit helbred på, reducere belastningen på indre organer, og du bliver også mindre træt..

Derudover vil antallet af forkølelser falde, risikoen for diabetes, osteoartrose, hypertension, impotens og rygproblemer vil blive reduceret betydeligt..

Og det er ikke hele listen..

Selv et lille fald i tøjstørrelsen vil påvirke dit humør og udseende..

Ting købt i en almindelig butik er meget smukkere, 44 eller endda 42 størrelser end 48.

Desuden øges antallet af tøj, da størrelsen falder, hvilket betyder, at det bliver mere behageligt og mere interessant at vælge..

En lille undersøgelse af personer i et videoklip kan hjælpe dig med at motivere dig selv:

Sid på en diæt lige

Meget vigtigt i at tabe psykologisk humør.

Prøv ikke at tænke på det som noget ubehageligt og svært..

Trods alt vil processen passere ubemærket, hvis du kan lide lektionerne og den spiste sunde mad.

Prøv også at kommunikere kun med de mennesker, der støtter dig, og måske selv for et firma, vil de begynde at gå til poolen eller i gymnastiksalen sammen..

Hvis du beslutter dig for at bruge ikke kun kost, men også sport, skal du ikke være snedig og købe dig selv en smuk form, nye sneakers eller yogamåtte.

Dette vil sætte dig op på arbejdspladsen, gøre klassen fornøjelig..

fiasko от вредной пищиSmukke billeder limet over bordet eller på køleskabet vil også hjælpe..

Du kan også se en video om folk, der har formået at miste de ekstra pund..

Efter en sådan motivation vil du føle dig selvsikker og ved selv præcis, hvordan du skal gå på en diæt..

Fysisk holdning er vigtig.

En diæt er trods alt en ændring i livsstil, hvilket betyder ekstra stress for kroppen..

Øvelsen skal også vælges klogt..

Vi råder dig til at bestå test før du taber, og også at konsultere en læge.

Dette vil hjælpe med ikke at skade deres helbred..

Vælge en vægttab metode

For effektivt vægttab og opnå et resultat, der ikke forsvinder om et par måneder, og vil forblive hos dig i lang tid, er det bedst at kombinere et kraftprogram med fysisk aktivitet..

 1. kostvaner. Der er mange sorter af dem, så spørgsmålet om hvilken kost at tage er ikke engang spurgt. Dette kan være et specifikt energisystem som f.eks. “Dr. Bormental’s Method”, “Proper Nutrition” eller “System -60”, eller det kan være brugen af ​​et bestemt produkt i rationen i en vis tid (apple, kefir, boghvede og andre arter). Vælg den rigtige, men husk at fødevaren skal være behageligt og jo mere behagelig den mad, der tillades af systemet, jo lavere er risikoen for at bryde. Også meget vigtig kost. Det er bedst at spise et par gange om dagen. Må ikke sulte uden at konsultere en læge. Dette kan føre til katastrofale resultater..
 2. Fysisk træning. Du kan træne hjemme og i gymnastiksalen i en gruppe eller individuelt. Hvis du ty til at bruge en træner, vil han fortælle dig præcis hvilket system af øvelser du har brug for, og hvilken tilstand er bedst at gøre. Hvis dine klasser holdes hjemme, skal du selv løse problemet med træning. Du kan vælge en speciel video kursus eller individuelle øvelser, der vil blive udført på din fritid hele dagen. Du bør ikke straks gå til de vanskelige lektioner. Dette vil kun afholde alt ønske om at udøve, og kan også skade dit helbred. Forøg belastningen langsomt og gradvist..

At vælge den rette balance mellem kost og motion vil forbedre dit helbred og udseende..

Vær opmærksom på følgende video, det viser nogle øvelser, der hjælper med at blive slankere:

Det bedste tidspunkt for forandring

Det tidspunkt, hvor det er bedst at gå på en diæt, er også af stor betydning for et godt resultat, samt at reducere antallet af pauser..

Der er flere anbefalinger om dette emne:

 1. Ugedag. Hvis du starter klasser og en ny menu på mandag, så er der ifølge statistikker meget flere chancer for at fuldføre jobbet og ikke stoppe halvvejs.
 2. Fase i menstruationscyklussen. Det er bedst at starte en ny livsstil i de første to uger, men resten af ​​dagene er mere velegnede til afslapning og hvile. Gør dig også en lille velsmagende overraskelse under PMS, selvom det ikke er angivet i programmet. Dette vil løfte dine ånder og give ny styrke i kampen mod fedme..
 3. Lunar kalender. Det er bedre at starte kampen mod fedme på en voksende måne eller i fuldmåne. På nuværende tidspunkt er kroppen fyldt med energi, selv de mest komplekse sager er nemmere og lettere at løse..
vegetarismeGrøntsager og frugter har altid bidraget til at erhverve perfekte former, de er vores uundværlige hjælpere. Gennemgang af en vegetarisk kost til en sund krop.

Om den korrekte brug af hørfrøolie for at bekæmpe de irriterende fede folder i taljen, læs vores artikel..

Lækker mad linser skal også kunne. Her finder du praktiske anbefalinger..

Praktiske anbefalinger fra specialister

En professionel træner eller ernæringsekspert er altid at foretrække med hensyn til at tabe sig..

Men hvis du beslutter dig for at opnå resultatet selv, skal du lytte til udtalelsen fra eksperterne på vores websted:

 1. Overhold ikke strenge kostvaner. Med dem er det nemmest at bryde. Også tabte kilo kan ikke kun returnere, men også dobbelt efter overgangen til en normal kost..
 2. Gå mere i frisk luft, engagere dig i aktiv rekreation. Dette vil ikke kun reducere vægt og forbedre sundhed, men også bringe positive følelser..
 3. Tillad dig en lille svaghed, men gør det ikke for ofte. Spist et stykke kage på aftensmad vil redde fra gluttony om natten.
 4. Brug mere vand. Mindst 2 liter om dagen..
 5. Prøv at udelukke skadelige produkter fra din kost: sodavand, chips, fastfood.
 6. Fysisk træning udføres bedst ikke hver dag, men 2-3 gange om ugen. Dette vil give tid til hvile, og også reducere risikoen for fiasko..

En afbalanceret kost eller et korrekt udvalgt ernæringssystem kombineret med et upåklageligt valgt fysisk aktivitetsprogram er en sikker måde at tabe sig på, ungdom, sundhed og skønhed..

Prøv at sætte dig selv et mål, der bringer dig tættere på det ønskede resultat, forstærker dine daglige aktiviteter med god motivation og positiv holdning og stopper ikke et øjeblik på vej til harmoni..

Vi ønsker dig succes i denne sag.!

Her er det en video med de vigtigste motiver, der opfordrer folk til at bevæge sig frem mod en slank figur: