Hvordan man tager Metformin til vægttab: anmeldelser og resultater

Blandt de mange piller til vægttab kan man skelne mellem metformin. Dette værktøj, med konstant optagelse, kan reducere kropsvægten betydeligt..

forberedelse Метформин для снижения веса

I grund og grund er Metformin indiceret til diabetespatienter, men folk med fedme kan godt tabe sig ved at tage denne medicin..

Produktbeskrivelse og udgivelsesformular

Lægemidlet Metformin er kun tilgængeligt i form af tabletter til oral administration. Pakkerne indeholder 30, 50, 60, 120 piller, alt afhænger af fremstillingslandet..

Den aktive bestanddel af dette lægemiddel er metformin. Farmakologisk virkning af tabletter hypoglykæmisk.

Virkning af Metformin på kroppen:

 1. Kulhydrater behandles hurtigt, hvilket bidrager til vægttab;
 2. Øger frekvensen af ​​fedtsyreoxidation;
 3. Reducerer absorptionshastigheden af ​​kulhydrater i tarmene;
 4. Det bidrager ikke til fremstilling af insulin, hvilket reducerer følelsen af ​​sult;
 5. Sænker blodsukkeret.
Kort sagt, Metformin sænker niveauet af glukose i kroppen, hvilket bidrager til vægttab. Søde elskere betaler for deres smag med øget kropsmasse, som kan undgås ved hjælp af Metformin.

Men inden du tager pillerne, er det nødvendigt at omhyggeligt studere alle egenskaber af medicinen..

At tabe sig med Metformin er kun mulig, hvis kroppen producerer insulin i tilstrækkelige mængder. Sukkerforbruget vil ikke blive afbrudt i form af fedt på figuren på grund af den lave absorberbarhed af glukose i leveren, mens du tager denne medicin..

Regler for at tage Metformin til vægttab

Så hvordan man tager Metformin til vægttab? For at resultatet af at tage stoffet skal være godt, og pillerne ikke skader, skal du følge lægernes anvisninger.

Du kan ikke tage disse piller i mere end 22 dage, og den daglige dosering må ikke overstige 1500 mg.

Yderligere regler for at tage Metformin, hvis overholdelse vil bidrage til vægttab:

 • I løbet af at tage piller kræves fysiske øvelser;
 • Grundlaget for ernæring bør være lette og let fordøjelige produkter;
 • Drik rigeligt med vand
 • Begræns dig til mad.

anbefaling врачаHver person kender de produkter, der bidrager til hurtig vægtforøgelse. Mel og pasta, ris, kartofler, fede kød, ris og alkohol bør være så begrænsede som muligt i kosten.

Lægen selv ordinerer den nøjagtige dosis af Metformin for hver patient individuelt. Personer, der ikke er overvægtige, men som er tilbøjelige til fedme, kan tage tabletter med en dosis på 200 mg, og for dem der er overvægtige, vil en specialist ordinere op til 1500 mg om dagen..

At tabe sig med Metformin er helt muligt, men i hvert fald skal du begrænse dig til at spise. I løbet af at tage lægemidlet reduceres vægten. Vægttallene kan nå 15 kg.

Det skal tages i betragtning, at det er umuligt at tabe sig på kort tid, det er stressende for kroppen, derfor er 5-6 kg om 22 dage et helt normalt resultat..

Kontraindikationer narkotika

Som med ethvert lægemiddel har Metformin en række kontraindikationer for brugen og bivirkningerne. Du skal omhyggeligt studere disse oplysninger, inden du tager piller..

Mennesker, der har kontraindikationer med Metformin:

 1. Gravide og ammende kvinder;
 2. Med en alvorlig krænkelse af cerebral kredsløb;
 3. Lidelser af nyre-, lever-, respiratoriske og hjertesygdomme;
 4. alkoholikere;
 5. Patienter med diabetes i en tilstand af koma eller forfædre.

modtagelse таблетокGlem ikke at kroppen af ​​hver person er unik og kan reagere på et ukendt lægemiddel negativt. Overfølsomhed over for eventuelle piller kan manifestere uventet, det er værd at overveje dette, før du drikker piller uden læge kontrol..

Bivirkninger kan være milde, og ikke længe følte, men nogle gange varer denne tilstand lang tid og kræver råd fra en læge. I tilfælde af en bivirkning af kroppen til at tage piller, skal du øjeblikkeligt ophøre med at tage dem..

Bivirkninger af metformin

 • Kvalme og opkastning;
 • Abdominal smerter og diarré;
 • Mindsk eller fuldføre tab af appetit
 • Lidt udslæt på kroppen;
 • Mund smag af metal;
 • Lactic koma (dødelig og sjælden komplikation).
En af årsagerne til komplikationer ved at tage Metformin kan betragtes som en overtrædelse af reglerne for at tage piller. Uafhængigt øget daglig indtagelse af medicin kan også føre til alvorlige konsekvenser..

Inden du tager stoffet Metformin, er det nødvendigt i samråd med lægen at fortælle om alle eksisterende sundhedsproblemer, kroniske og inflammatoriske sygdomme. At gemme sådanne vigtige oplysninger kan forårsage forfærdelige konsekvenser..

Pris og analoger

Metformin-omkostningerne kan variere. Apoteker prissættes til 50-3000 rubler. Varianter af tabletter af denne stofmasse. Lægen vil ordinere den rette medicin til hver enkelt patient, med fokus på hans helbred og andre faktorer..

Analoger af stoffet findes overalt, men deres pris er højere. Virkningen af ​​analoger og metformin er næsten den samme, men prisen er anderledes. Hvorfor betale mere for medicin, hvis du kan købe det billigere.

analoger:

 1. Siofor;
 2. Glucophage;
 3. Metfogamma;
 4. Formetin;
 5. hexan.
mad для похуденияSå du skal spise for at tabe sig: Svarene fra eksperter til det evige spørgsmål. Find ud hurtigere og begynd at spise rigtigt, så i en måned vil du ændre hele din garderobe til mindre tøj..

Og her finder du en liste over effektive midler til at tabe sig, som sælges i et apotek. Vær dog forsigtig med at tage medicin, kontakt din læge..

Læs om fordelene og skaderne af bi submiles her. Det viser sig, at de kan behandle forskellige sygdomme..

Læger anmeldelser

Alle stoffer, der er beregnet til at behandle en sygdom, bør ikke tages til et andet formål. Den menneskelige krop arbejder i en vis rytme, og det er umuligt at bryde det, hvis du vil tabe. I dag kan du finde en masse oplysninger om at tabe sig, men du kan ikke tro det ubetinget.

Foruden at tabe sig ved hjælp af Metformin, er du nødt til at gøre en masse indsats, kun at tage piller vil ikke efterlade vægt, så hvorfor true dig selv, hvis det er muligt at fjerne overskydende kg på naturlige måder.

Boris Anatolyevich, endokrinolog

Som læge tror jeg, at du skal tabe gradvist og uden piller. Metformin kan hjælpe med at tabe sig, men der er mange bivirkninger og kontraindikationer. Folk, der har læst på internettet om Metformins evne til at forbrænde fedt, skyndte sig at drikke det uden at studere oplysningerne..

Sandsynligheden for at skade din krop er meget højere end sandsynligheden for at tabe sig. I sidste ende skal de, der ønsker at tabe sig, forstå, at dette ikke kan opnås uden begrænsninger i mad, og motion er vigtig. Metformin er ikke et middel til overvægtige mennesker..

Olga Petrovna, ernæringsekspert

Anmeldelser af at miste folk

Denne medicin blev ordineret til mig af en læge, da sukkeret i min krop steg. Jeg vil gerne sige, at virkningen af ​​hans modtagelse rystede mig. Jeg begyndte at føle mig godt, og vigtigst af alt gik jeg tabt. Jeg tabte 5 kg og er meget tilfreds. Det er lidt frustrerende, at jeg har vedvarende fordøjelsesproblemer, men hvad jeg skal gøre.

Angelina, 39 år gammel

Piger, jeg forsøgte at drikke Metformin til vægttab. Vægten var næsten på plads, og hovedpine og kvalme hjemsøgte mig i lang tid. Jeg kostede ikke, måske det hjalp mig derfor ikke.

Kristina, 23 år gammel

Jeg blev ordineret Metformin på hospitalet. Jeg drak det i en måned og bemærkede ikke, hvordan jeg tabte 8 kg. Først forstod jeg ikke, hvad der skete, og så læste jeg det. Sandsynligvis har min kost også påvirket mig, jeg ændrede det som sukker begyndte at stige. Generelt er jeg tilfreds med resultatet.

foto Веры после похудения

Vera, 26 år gammel

Og jeg begyndte at drikke Metformin specifikt til vægttab. Før det studerede jeg alle anbefalingerne på internettet. Jeg drikker piller i 20 dage, gør fysiske øvelser og spiser lidt skadelig mad, jeg tabte 9 kg i løbet af denne tid. Virkningen er selvfølgelig, men du skal prøve meget hårdt. Efter et stykke tid vil jeg gentage kurset igen..

Elena, 20 år gammel

Jeg har forsøgt mange kostpiller, og jeg tror, ​​at Metformin ikke er anderledes end resten. Så det i omkring en måned og tabte ikke meget, jeg tabte kun 3 kg. Jeg spiste normal mad og udøvede ikke, måske påvirket det.

Tatyana, 44 år gammel

Loading...