I de senere år er almindelig fedtforbrænding blevet stærkt moden – få har forsøgt en ny diæt eller metode. Alle gik op mod fedt og præsenterede det som vores værste værste fjende.

Men som et biologisk stof udfører fedtet i menneskekroppen mange nyttige funktioner: støtte, termoregulerende, beskyttende (beskytter mod ubehagelige virkninger, for eksempel vores nyrer).

forberedelse Л-карнитин в жидком виде и в таблетках

Men hvad angår det neutrale fedt, der er deponeret under huden, leverer det en masse omhu, både til professionelle bodybuildere og til almindelige mennesker. Fedtindskud ødelægger udseendet, lavere selvværd og undertiden den generelle livskvalitet..

Derfor er det ikke overraskende, at folk forsøger på enhver måde at slippe af med det. Det er værd at bemærke, at antallet af fedtceller er givet til mennesket af naturen, derfor har han ikke råd til at ændre det i det mindste uden kirurgi (fettsugning).

Men hver er i stand til at reducere deres volumen, hvilket nødvendigvis vil påvirke udseendet af den bedste måde. Dette opnås gennem fysisk anstrengelse, korrektion af ernæring samt gennem anvendelse af specielle præparater fra sportsnæring og farmakologi..

I denne sag har L-carnitin vist sig godt (du kan også finde navnet L-carnitin).

Hvad er det?

Carnitin er en naturlig aminosyre, som syntetiseres i bestemte mængder i menneskekroppen. Den har to isomerer – venstre hånd og højre hånd. Den første version kendt for forbrugeren som L-carnitin (venstre carnitin) er mere populær..

Den højre isomer (D-carnitin) har ikke biologisk aktivitet, idet den er en antagonist af venstre carnitin. Aminosyre har en lignende struktur til B-vitaminer, det kaldes også vitamin W.

Ifølge de fysisk-kemiske egenskaber af carnitin er et hvidt krystallinsk pulver, opløseligt i vand.

I menneskekroppen findes carnitin i muskel- og leverceller. Selvom carnitin og kan syntetiseres uafhængigt, er denne mængde tilstrækkelig til at sikre kroppens vitale behov, men det er måske ikke nok for dem, der har fået målet at tabe sig.

De vigtigste egenskaber ved carnitin, der påvirker vægttab

I modsætning til de fleste fedtbrændere, der sigter mod at stimulere centralnervesystemet (centralnervesystemet) har carnitin derimod en beroligende virkning.

Derfor anbefales en sådan mild måde at tabe sig på til brug for personer med øget nervøs irritabilitet, unge og børn..

L-carnitin в ампулахL-carnitin er kendt for sin evne til at øge energiudveksling og tilstedeværelsen af ​​en let anabolsk virkning..

Blandt alle de forskellige lægemidler og sportsfedtbrændere betragtes carnitin som det sikreste og mest mildt effektive lægemiddel. Dette skyldes dets virkningsmekanisme på fedtvæv..

Mens næsten alle fedtbrændere har direkte indflydelse på lipolyse (processen med opdeling af fedt), nedsætter L-carnitin det ret ned, hvilket udløser fedtprocessen på en anden måde.

Konventionelle lægemidler til vægttab bryde ned fedtceller og derved udløse produktionen af ​​FFA (frie fedtsyrer), der fremkalder produktion af naturlig carnitin i leverceller. Tager L-carnitin, tværtimod, sænker niveauet af FFA i blodet..

Heraf følger, at carnitin på grund af de forskellige eksponeringsmetoder ikke bør tages i forbindelse med andre fedtbrændere, fordi deres virkninger i dette tilfælde neutraliseres.

En af de kontroversielle virkninger af carnitinindtag er dens svage effekt, samtidig med at man respekterer den tidligere diæt (det vil sige hvis personen købte stoffet og ikke justerede diætet).

Dette er ikke en mirakelbehandling, der brænder fedt, mens du aktivt læner på boller. Derfor er handling af L-carnitin ofte stillet spørgsmålstegn ved at give op og give op.

Overvej at begynde at drikke dette værktøj, være opmærksom på maden: den skal være varieret, men stadig lavt kalorieindhold.

Karnitins energi og fedtforbrændingseffekt er jo højere, jo højere er FFA-niveauet i blodet. Derfor virker det godt på små børn..

Reglen for at tage L-carnitin er enkel. Hvis du vil tabe sig, reducer du mængden af ​​fedt og kalorier generelt forbruges, og hvis din opgave er at øge energiressourcerne (f.eks. Du går til bjergene eller cykler), kombiner derefter karnitin med et solidt måltid med rig fedt..

Vægttab на 7 кг за неделюBliv slank om en uge? Vanskeligt, men muligt! Hvordan kan du tabe om en uge på 7 kg. Vores eksperter har samlet de mest effektive måder i en artikel. Det er kun at anvende dem, og figuren af ​​dine drømme vil begynde at dukke op meget snart..

På hvordan man tager Siofor til vægttab, læs følgende artikel. Vær opmærksom på anmeldelser af stoffet.

Flere muligheder for en imponerende mælk kost er skitseret her. Måske er det præcis det, du har ledt efter. Held og lykke!

Suppleringsblanketter, pris og hvor du kan købe den

Carnitine er fast etableret på forbrugermarkedet, så du kan købe det i apoteket, og i sportsnæringsbutikker og endda i de såkaldte livsforretninger, der sælger bio-kosttilskud. Også for prøven kan du købe engangspartier i sportsbaren i hallen, hvor du arbejder (hvis de tilbyder disse tjenester).

Det er ikke så vigtigt, hvor du køber tilskuddet, så længe forberedelsen er certificeret, og det aktive stof er i den rigtige dosering. Der er forskel på en person, der spiller sport og en person, der fører en passiv livsstil..

Undergår fysisk anstrengelse, kroppen bruger næringsstoffer og vitaminer i store mængder end at være i relativ inaktivitet.

Plus, han har mest brug for en rekreation. Så til idrætsorganisationen, bedes du give tillægget til en højere dosis, hvis du forfølger specifikke mål..

Som regel er stoffet i de rigtige doser i forberedelserne til sportsnæring..

Hvad angår frigivelsesformerne, er der også fuld diversitet. L-carnitin er tilgængelig i form af tabletter, kapsler, pulvere, i flydende form, i drikkevarer og brusende opløselige tabletter. Generelt, for enhver smag og tegnebog.

Hvad angår omkostningerne ved disse kosttilskud koster carnitin i sammenligning med andre fedtbrændere lidt. Til 90 kapsler giver du ca. 700 rubler og 500 ml flydende form – 1200 rubler. Selvfølgelig er dette betinget, fordi prisen er bestemt af producenten, markeringer af butikken og endda din bopælszone..

Fordel og skade

Som et relativt sikkert supplement har L-carnitin mange flere positive funktioner..

Nyttige egenskaber:

ordning действия карнитина

 • Brændende fedt;
 • Øge energi
 • Øge udholdenhed (både aerob og strøm);
 • Anabole virkning (evne til at accelerere muskelvæksten);
 • Det har en positiv effekt på det kardiovaskulære system;
 • Normaliserer kolesterol;
 • Medicin har ikke registreret de skadelige virkninger af carnitinindtaget, så de nedenfor beskrevne bivirkninger kan betragtes som undtagelser eller særlige tilfælde..

Bivirkninger:

 1. Søvnløshed (på grund af tillægets energiseffekt);
 2. Individuel intolerance
 3. Myasthenia gravis (hvis du er i hæmodialyse).

Hvordan man tager L-carnitin til vægttab

Det antages, at den flydende form af carnitin har større biotilgængelighed. Men du vælger: måske foretrækker du at tage det i kapsler eller tabletter.

Den sats, du skal tage, afhænger af dosen af ​​det lægemiddel, du har købt, og uanset hvilken form den er i. Den optimale dosis anses for at være fra 0,5 g til 2 g pr. Dag, mens engang tages 500 mg 3 gange om dagen.

Modtagelse af et tilsætningsstof skal udføres om morgenen, og også for en halv time før begyndelsen af ​​træningen og efter den. L-carnitin fungerer godt i kombination med hjertebelastninger, så vær ikke doven til at løbe og sved godt. I de dage, hvor du ikke er forlovet, skal du prøve at tage det rigtige beløb i løbet af den første halvdel af dagen..

Indhold af stof i naturlige produkter

Da denne aminosyre stadig er naturlig og ikke er udviklet i laboratoriet, er der produkter, hvori den er medtaget.

Carnitin indeholder animalske produkter:

 • Rødt kød;
 • fisk;
 • Mejeriprodukter.

Overvej denne kendsgerning, når du køber et tillæg på et apotek..

Du kan få brug for et lægemiddel med en lavere dosis, og den ønskede hastighed kan opnås fra naturlige produkter..

Hvordan man laver kosttilskud mere effektivt?

Cardio træningL-carnitin er ikke en kraftig blanding af reagenser, men et helt harmløst supplement, der bare hjælper dig med at tabe sig, men gør det ikke for dig..

Derfor bør du hjælpe hende i kampen for en god krop..

For at gøre dette skal du læne på kardio og følge en lav-kalorie diæt..

Vand i dette system er ikke nødvendigt at begrænse.

For ikke at hæmme produktionen af ​​aminosyrer af dine egne celler (ellers vil de være dovne og konstant få det udefra), bør tilsætningsstoffet ikke tages i længere tid end tre måneder.

Pausen mellem kurser skal være mindst en måned..

Spørgsmål svar

Spørgsmål: Jeg købte flydende carnitin i en sportsbutik, men da jeg kom hjem, fandt jeg ud af, at det ikke lugter meget godt, foruden indeholder det sukker. Går det, hvis jeg vil tabe sig?

Svar: Ja, nogle virksomheder producerer carnitin uden tilsætning af smag, så værktøjet kan have en ubehagelig smag. Dette betyder ikke, at tilsætningsstoffet er udløbet, det er bare en af ​​dets egenskaber..

Hvad angår sukker, i den dosis du tager det vil indeholde en lille mængde, der hurtigt brænder under træning..

Spørgsmål: Nogle gange glemmer jeg at drikke carnitin på dage uden træning. Hvor slemt er det?

Svar: Det anbefales at tage dette tilskud hver dag, da det har en kumulativ virkning. Glem ikke at acceptere, du kan indstille en påmindelse om dette i telefonen.

spørgsmål

Spørgsmål: Min mand og jeg planlægger at opfatte et barn, og på dette tidspunkt er vi forsigtige med tilsætningsstoffer. Men vil stadig tabe sig. Hvor sikkert vil modtagelsen af ​​L-carnitin i vores tilfælde?

Svar: I dette tilfælde er carnitinindtaget helt sikkert og berettiget, da denne aminosyre forbedrer de fysisk-kemiske indikatorer for sæd og stimulerer modning af kimceller. Så tag og bekymre dig ikke..

Spørgsmål: Jeg vil virkelig tabe sig, så jeg købte en kraftfuld brænder baseret på ECA i sportspit shop. Jeg vil gerne drikke det før styrketræning (3 gange om ugen). Og for at få mere effekt, vil jeg tilføje flydende carnitin til det og drikke det før kardiovaskulær træning (3-4 gange om ugen i en time). Vil det være berettiget, eller er det bedre at drikke en ting?

Svar: L-carnitin anbefales ikke at tage sammen med andre lægemidler til vægttab, da de kan neutralisere hinandens handlinger..

Hvis du har meget overskydende vægt, er der ingen kontraindikationer for efedrinholdige lægemidler, og du har et godt helbred, så i dette tilfælde bør du vælge et valg til ECA, da det er en mere kraftfuld fedtforbrænding. Men sørg for at tjekke kontraindikationerne og bivirkningerne..

anmeldelser

Jeg har allerede drukket den flydende form af carnitin i en uge, jeg har svedt meget i træning, men indtil videre kun minus 1 kg. Jeg vil nok mere, sandsynligvis, jeg skal stadig gå på en diæt.

Vitalina, 25 år gammel

Jeg følte en strøm af energi på mig selv, men uden karnitin er jeg for nylig blevet overvundet af svaghed. Ved sidste træning øgede jeg 5 kg i pressen.!

Oleg, 28 år gammel

Det ser ud til, at det ikke virker for mig. Selvom jeg undertiden glemmer at drikke piller, når jeg ikke går i gymnastiksalen. Jeg vil forsøge at blive mere ansvarlig, og så vil vi se.

Arina, 32 år gammel

Jeg er meget glad for, at trænerne råde mig til at købe carnitin! Dette er det første alvorlige tilskud, jeg begyndte at drikke efter starten af ​​træningen. Mens jeg kan lide alt, tabte jeg 4 kg!

Lyudmila, 24 år gammel

I de sidste to uger har jeg været på en stiv kost, jeg har nægtet mig alt skadeligt og drak carnitin i kapsler. Jeg løb 5 km om dagen. Med 100 kg tabt 8, håber jeg, at dette ikke er grænsen.

Nikolay, 35 år gammel

Se også en video anmeldelse af L-carnitine: