Hver anden pige før eller senere sætter sig i opgaven med at tabe sig. Og hvis det er ubetydeligt for nogen, i hvilket tidsrum vil målet nås, mange søger stadig at slippe af med overskydende kilo ekstremt hurtigt. Især ofte sker det før helligdage og væsentlige begivenheder i livet..

Vægttab на 15 кг за месяц

Men de, der ønsker at tabe sig så hurtigt, bør huske på, at hurtigt vægttab er stressende for kroppen, hvilket betyder, at det kan føre til alvorlige forstyrrelser i sit arbejde og sygdomme. Lad os alligevel regne ud, hvordan du taber med 15 kg pr. Måned.

Generelle anbefalinger

At tabe sig med 15 kg om måneden er en helt gennemførlig opgave, og med den rigtige tilgang til erhvervslivet, er det ikke i stand til at forårsage væsentlig skade på kroppen. Det vigtigste er, at målet opnås ved en lang række aktiviteter, snarere end intensive sultestrejker..

For det første bør du være opmærksom på de generelle anbefalinger for hurtigt vægttab, som holder sig til dietister..

mad

Det er vigtigt at fuldstændigt revidere kosten. Kroppen bør ikke fratages de stoffer, der er nødvendige for dets funktion, men det er stadig nødvendigt at begrænse fødeindtaget.

Det er nødvendigt at spise ikke 3 gange om dagen, og også på ingen måde mindre, som mange slankende mennesker gør. Tværtimod er det nødvendigt at øge antallet af måltider til 6.

Hvis du spiser små portioner som det, vil fedt ikke blive forsinket, og kroppens metabolske processer vil øge deres arbejde betydeligt..

For normalt vægttab er der ingen grund til at benægte dig selv din yndlings slik, du behøver kun at reducere forbruget. Men hvis der er et mål at miste 15 kg om måneden, så må mange produkter helt opgives, samt ændre metoderne til varmebehandling af mad..

Så man bør ikke stege eller ryge mad i en stor mængde olie, helst kogning og bagning. Undgå fra kosten bør følgende mad:

fiasko от вредной еды

 • stegt;
 • røget;
 • salt;
 • konfekture;
 • Eventuelle melprodukter, herunder brød;
 • pasta;
 • Ketchup, mayonnaise, sennep og andre saucer;
 • Fastfood, chips, kiks osv.
 • Mejeri og mejeriprodukter med en høj procentdel af fedt (over 3,2);
 • Søde kulsyreholdige drikkevarer;
 • Energidrikke;
 • Alkoholholdige drikkevarer;
 • Tobak og elektroniske cigaretter;
 • Mælk chokolade;
 • Kaffe og dets derivater
 • Sukker, herunder at tilføje det til varme drikke;
 • pølser;
 • skinke;
 • bacon.

sødemiddelI dette tilfælde er det tilladt at anvende sukkerstatning i stedet for sukker, og mælkchokolade kan erstattes med en lille mængde importerede bitter.

Du kan fortynde varme drikke med en spiseskefuld skummetmælk eller fløde, men det anbefales ikke at bruge skummetprodukter i sin rene form..

Det er bedre at købe dem med en reduceret procentdel af fedt, fordi fede produkter ikke har kalorier og derfor ingen energikilde..

En gang om ugen skal kroppen aflastes, hvilket betyder, at dets oprensning fra giftige giftstoffer og slagger. Du kan gøre dette ved at spise frugt, grøntsager, grøntsager hele dagen, samt drikke mere vand end normalt..

sport

Det bør være fortyndet sædvanlig livsstil fysisk aktivitet. Hvis tiden til gymnastiksalen mangler meget, kan du kun lave små tilpasninger i hverdagen, for eksempel:

 1. Forlad elevatoren og gå op til det nødvendige gulv;
 2. Mindst et par gange om ugen for at komme til at arbejde ikke i bil, men ved at gå;
 3. Udfør grundlæggende øvelser i sengen før morgenstigen (strækker sig, løfter bækkenet, benene osv.);
 4. Hvis du har en bærbar computer, så kan du arbejde bagved det stående, periodisk nipper på tiptoes.

Selv om disse sportsvaner og ikke brænder fedt, støtter de kroppens udholdenhed, og tillader ikke at han vender sig til en stillesiddende livsstil.

Hjem procedurer

bad для похудения

Sammen med korrekt ernæring og sportsbelastning, kan du udføre hjemme kosmetiske procedurer, der brænder fedt. For eksempel indpakninger eller terapeutiske bade..

Der er også mange andre måder at bringe din krop til perfektion ved hjælp af traditionelle farmaceutiske produkter, såsom essentielle eller vegetabilske olier..

Kosttilskud

Kosttilskud – en stor hjælp til at tabe sig hurtigt. Du kan købe specielle vitaminer i byens apoteker eller diversificere kosten med mere originale ingredienser: chia frø eller goji bær.

Hvis du overholder ovenstående anbefalinger, kan du garantere at tabe sig uden sundhedsskader.

Diæt til vægttab på 15 kg pr. Måned

Hvis man vælger et elsystem til at nå opgaven, skal man huske på, at udmattende hungerangreb ikke vil være til gavn for nogen. Selvfølgelig vil de slippe af med overskydende vægt, men også sænke kroppens metaboliske processer, og kilogrammet vender tilbage efter et stykke tid.

Der er mange kostvaner, der garanterer vægttab på 10-15 kg om måneden, men de mest effektive er følgende:

produkter для диеты

 • “Kulhydratfri kostmodeller”.

Denne kost har ikke bare et så interessant navn, men bruges ofte af modeller for at holde sig i god form. Det menes, at hvis du går på en diæt i tre dage, kan du miste op til fem kilo på én gang. Den daglige ration af dette fødevaresystem ser sådan ut:

 1. Morgenmad (8:00) – 1 hårdt kogt æg;
 2. Frokost (11:00) – 150 g hytteost med en lav procentdel af fedt, sort eller grøn te uden tilsætningsstoffer;
 3. Frokost (14:00) – det samme som i det foregående måltid
 4. Middag er fraværende;
 5. I løbet af dagen – 2, 5 l vand.

En sådan kost hjælper virkelig med at tabe hurtigt, men du bør ikke blive involveret i den. Det er kun beregnet til ekstreme tilfælde;

 • Tørrede “kostmodeller”.

Denne version af kosten er meget lig den tidligere, fordi den er begrænset i mængden af ​​protein og fedtforbrug. Men et sådant syn er lig med en grusom person, og dermed hjælper det mere effektivt med at slippe af med 15 kg. Dagens kost ser sådan ud:

 1. Morgenmad – 35 g hård ost med en lav procentdel af fedt, et stykke rug rug, grøn te uden tilsætningsstoffer;
 2. Frokost – kogte grønne bønner, et stykke rugbrød, 200 g hytteost med en lav procentdel af fedt, sort eller grøn te uden tilsætningsstoffer;
 3. Aftensmad – 100 g kyllingefilet, 1 agurk og tomat, grøn te uden tilsætningsstoffer;
 4. En sådan kost udføres også bedst regelmæssigt uden at blive båret væk, ellers kan avitaminose forekomme.
 • Diet Simeons med Anat Stern.
Kosten hos Dr. Albert Simeons er designet til hurtig vægttab: fra 10 til 15 kg pr. Måned. Det er dog helt anderledes end tidligere svækkende kostvaner, da det er et mere uddybende ernæringssystem og ikke bringer sundheden til skade..

Albert Simeons kost omfatter kun to principper:

 1. Efter stadier af kosten (forberedelse, den vigtigste proces, konsolidering og regenerering);
 2. Samtidig anvendelse af human choriongonadotropin.

Dr. Albert Simeons hovedundervisning er, at der er tre typer fedtindskud, hvoraf den ene er fedt på en “sort dag”. Den vigtigste effekt af kosten er at slippe af med sådanne indskud;

 • Faste dage.

Som nævnt tidligere er faste dage en form for orlov for kroppen, som skal udføres en gang om ugen. Men der er også en kost, hvis princip svarer til de vigtigste virkninger af faste dage.

Det er kun nødvendigt at aflæse i 3-4 dage, og så vil det være muligt at miste op til 5 kg. Aflæsningsdiet omfatter følgende trin:

 • Dag 1 – begrænsning af forbrugt fedt og kulhydrater
 • Dag 2 – en sultestrejke, hvilket indebærer en fuldstændig afvisning af mad, du kan kun drikke vand;
 • Dag 3 – restriktion i fedt og kulhydrater;
 • Dag 4 – en glat overgang til den sædvanlige kost.
præparater для снижения аппетитаDu kan ikke klare din appetit og på grund af dette ikke tabe sig? Hvilke lægemidler tilbyder apoteker til at reducere appetitten. Tjek ud!

Og her finder du ud af, hvad en fase 2 kalorieindgang er..

Hvis du oplever hævelse i dine ben eller under øjnene, så begynd at lyden alarmen! Det kan trods alt være symptomerne på en sygdom. Her vil vores eksperter fortælle dig hvilke sygdomme der opstår hævelse og hvordan du kan fjerne overskydende væske fra kroppen..

motion

Der er en hovedregel for vægttab, der siger: “For at tabe sig, bør du forbruge færre kalorier end din krop forbruger i løbet af dagen, samt øge energiforbruget til hurtig forbrænding af fedt”.

Derfor er fysisk aktivitet afgørende for at opnå det ønskede resultat..

Hvis du ikke kan besøge fitnesscentret, samt arrangere træning i frisk luft, kan du gøre derhjemme. Dette vil kræve:

 • Specialiseret træningsmåtte;
 • Lavbetrukket bænk;
 • Håndvægte til gymnastik øvelser;
 • Komfortabelt tøj (løbesko med høje såler, bukser, sportsbh, top eller T-shirt).

Husholdningernes тренировкиHjemmearbejde skal udføres 3 gange om 7 dage i første halvdel af dagen, der starter med en let “skole” opvarmning..

Det er også vigtigt at huske, at kroppen efter en måned med træning af samme type bliver vant til belastningen, fordi effektiviteten i vægttab falder.

Øvelser skal udføres på hvert af problemets områder i kroppen. Disse er som regel ben, maven og skinkerne..

Til slankende i underlivet kan du udføre de øvelser, der er angivet nedenfor..

twist

 1. Lig på gulvet, som du skal trykke på taljen på overfladen;
 2. Bøj benene ved knæene;
 3. Sæt dine hænder bag dit hoved
 4. Når du indånder, løft hovedet og øvre ryg, løft hagen op;
 5. På udåndingen vender tilbage til den oprindelige position.

Omvendt vridning: De første fire punkter i den forrige og denne øvelse er de samme. Men at hæve hovedet og skulderbladene, bør du også hæve bækkenet. Udånding, du kan returnere den oprindelige position.

stuvning

 1. Lig på gulvet, som du skal trykke på taljen på overfladen;
 2. Bøj benene ved knæene;
 3. Sæt dine hænder bag dit hoved
 4. Mens du indånder, løft kroppen og langsomt stige til knæene.

For at tabe ekstra kilo fra benene, samt at pumpe dem op, kan du bruge de øvelser, der er angivet nedenfor.. øvelse "Аист"

stork

 1. Stå lige, hænderne på bæltet;
 2. Forlæng et af benene foran dig;
 3. Sæt langsomt på det andet ben;
 4. Gå tilbage til den oprindelige position.

Denne øvelse er vigtig at udføre for begge ben i 10 sæt..

lunges

 1. Stå lige, hænderne på bæltet;
 2. Gør angrebet nøgent fremad så vidt muligt;
 3. Gå tilbage til den oprindelige position.

Denne øvelse skal udføres, skiftende ben, i 10 sæt for hver.

fyrtårn

 1. Stå lige, hænderne på bæltet;
 2. Stig kraftigt på sokkerne;
 3. Stand 5-10 sekunder;
 4. Kom ned.

Træning “Beacon” kan udføres stående på tæerne i længere tid. Også på sokkene, kan du regelmæssigt gå rundt i lejligheden, det vil pumpe kaviar.

“Fødsler”

 1. Lig på ryggen på en flad overflade;
 2. Hæv benene, bøj ​​dem på knæene;
 3. Spred benene så langt som muligt, træk sokkerne væk fra dig;
 4. Hold i denne position i 5-10 sekunder;
 5. Slap af og gentag i 10 tilgange.

lægte øvelse "Планка"

 1. Stå op mod væggen;
 2. Sid dig ned, så der dannes en ret vinkel under knæene;
 3. Læn dig ikke på hofterne!
 4. Stå i 10 sekunder;
 5. Slap af og gentag i 5 tilgange.

Derefter løber vi på stedet.

Lavt knebøj

 1. Stå lige, hånd på et bælte, ben skulderbredde fra hinanden;
 2. Sænk bækkenet så meget som muligt;
 3. Stå i denne position i 5 sekunder;
 4. Gå tilbage til den oprindelige position.

Sådanne squats bør udføres fra 20 til 40 gange. Deep squat ryster nøjagtigt de øverste ben og skinker, ikke kalven. Hvis du lægger dine ben tættere på hinanden, så når du squat, spændingen vil gå til kalve, hvilket betyder, at de vil svinge.

For at bringe din skæl i en forudindtaget visning skal du udføre følgende øvelser.

pin

 1. Sid højre på kanten af ​​en hård stol;
 2. Benene spredes adskilt ved skulderbredde og fødder adskilt i forhold til hinanden;
 3. Tag en fodbold og klem det indre lår;
 4. Bliv i denne position i op til 10 sekunder;
 5. Slap af og gentag igen.

Det er tilrådeligt at gøre denne øvelse, indtil en let brændende fornemmelse mærkes i skinkerne. Det vigtigste er at spænde musklerne i balderne, mens de komprimerer bolden. gå на ягодицах

Walking på balderne og kompression

 1. Sidde på gulvet booty;
 2. Cuddle up;
 3. Klatring støvler på gulvet, gør hendes originale trin.

Kompression: En sådan øvelse kan gøres overalt: sidder derhjemme, på arbejde, står i køen osv. Det er kun kun samtidig eller til gengæld at spænde balderne..

Udfør derefter baren og de lave squats.

Andre måder at tabe sig på

Overvej andre måder at tabe sig ved 15 kg pr. Måned. Korrekt rationel ernæring og sport er nøglen til en smuk figur, og for at fremskynde processen med at opnå det kan du bruge andre midler.

medicin

Lad det ikke være den mest naturlige måde at slippe af med 15 kg, men det er virkelig effektivt. Det vigtigste er at bruge medicin som en hjælpeforanstaltning og at kende foranstaltningen.

For vægttab, skal du købe medicin, der hjælper med at rense kroppen af ​​giftige forgiftninger, afføring, slagger, overskydende væske og salte. De mest populære stoffer af denne type er:

 1. Hvidt og sort kul;
 2. magnesia;
 3. MCC;
 4. Fortrans;
 5. Lavacolla.

Sådanne lægemidler kan købes uden recept, det vigtigste er at følge instruktionerne til brug.

te

te для похудения

Som alle ved, skal genoptagelsen af ​​kroppens metaboliske processer drikke rigeligt med vand. Det kan også suppleres med andre drikkevarer, som har en gavnlig effekt på fordøjelsen..

For eksempel er te baseret på fedtforbrændingskomponenter. Du kan forberede dem fra farmaceutiske urter, deres gebyrer, men den mest effektive te til hurtigt vægttab er ingefær:

 1. Kogt vand – 1 liter;
 2. Sort te brygning – 5-10 g;
 3. Medium ingefærrot – 1 stk;
 4. Citron – ½ stk.
 5. Kanelstænger – 2 stk.

Det er nødvendigt at brygge te på den sædvanlige måde, hæld skrællet og revet ingefær ind i det, klem citronsaft og tilsæt kanel. Lad det brygge i 10 minutter.

wraps

Healing wraps hjælper ikke kun med at forbrænde subkutant fedt, men også for at forhindre, at huden falder i løbet af hurtigt vægttab. Honning er den bedste wrap, men for at øge dens effektivitet kan honning fortyndes med følgende ingredienser:

Husholdningernes обертывания

 1. Peber tinktur;
 2. Jordrød peber;
 3. Citrus æteriske olier;
 4. Jord kanel;
 5. sennep.

Termisk tøj

Denne type ting er designet til at forbedre effekten af ​​at tabe sig efter intens træning. Termisk tøj passerer ikke ilt til huden, så sved frigives hurtigere, og derfor forlader overskydende væske, toksiner og salte kroppen. I dag er der en bred vifte af sådanne ting: korsetter, bukser, shorts, bukser mv.

Sådan mister du med 15 kg i 1-2-3 måneder: ekspertrådgivning

Selvom læger negativt betragter hurtigt vægttab i en måned, anser de det muligt at miste 15 kg om 2-3 måneder. For at opnå dette resultat giver de følgende anbefalinger:

 1. Nægter at gå på sultestrejker, da de påvirker stofskiftet negativt
 2. Vær opmærksom på antallet af forbrugte kalorier (for at tabe sig – op til 1800 kcal per dag);
 3. Overvåg overensstemmelse med kosten og forsøge at reducere forstyrrelser;
 4. Start altid morgenen med morgenmad, og gå aldrig glip af det;
 5. Du bør spise i fraktioneret tilstand, det vil sige op til 5 til 6 gange om dagen;
 6. Det er bedre at gå i seng med en svag følelse af sult;
 7. Du skal være opmærksom på en masse vand du drikker;
 8. Det er vigtigt at sætte realistiske mål..

anmeldelser

På trods af prognoser fra læger, klarer mange mennesker at miste op til 15 kg om måneden.

Det lykkedes mig at miste 12 kg om en måned på grund af at jeg skiftede til Simeons power system med Anat Stern! Jeg indrømmer, det var ikke let at få HCG, men også at overvinde nedbrudene, men generelt er mit mål næsten nået. Nu vil jeg fortsætte med at føre en sund livsstil og måske bringe min krop til den maksimale tiltrækningskraft.

Victoria, 27 år gammel

Hun var i stand til at tabe sig fra 62 kg til 51 om 36 dage, da hun helt tog fat i hendes krop. Hun begyndte at arbejde intensivt i gymnastiksalen, spise rigtigt (uden sultestrejker), drak vand og urte samlinger (klosterkollektionen viste sig at være meget god), udføre regelmæssige terapeutiske bade og indpakninger. Og nu kan jeg ikke stoppe med at se på min slanke smukke krop!

Kristina, 19 år gammel

At tabe sig i en meget kort tid hjalp mig til at rense kroppen. Dette blev opnået på forskellige måder: Drikkemedicin (MCC), ingefær og urtete, spiste ordentligt og opnåede vægttab fra 70 kg til 60. Næsten formåede at nå den gyldne figur på 15, men måske har jeg en langsommere metabolisme end resten.

Maria, 38 år gammel

Det er således muligt at konkludere, at det er realistisk at miste 15 kg om 31 dage:

 • Du kan gøre dette ved at følge de generelle anbefalinger;
 • Det er ikke kun nødvendigt at opretholde en sund kost, men også at motionere i sport;
 • Supplement komplekset af foranstaltninger til hurtigt vægttab kan folkemusik og andre midler;
 • Anmeldelser fra internettet bekræfter effektiviteten af ​​disse metoder til vægttab.