Hver dag vagtel æg er i stor efterspørgsel. Faktum er, at de indtil for nylig var for dyre, kun rige mennesker kunne tillade dem. I dag er prisen på vagtelprodukter faldet markant..

Derudover er de meget nærende, lavt kalorieindhold, let fordøjes. Indholdet af nyttige elementer af kyllingæg er dårligere end vagtel. De anbefales til personer med fordøjelsesbesvær, diabetes og andre sygdomme..

æggene

Lad os se, hvor meget tid der er at lave kogte vagtelæg, så de forbliver hele, og selvfølgelig mister de ikke deres fordele.

Sådan tilberedes en quail hårdt kogt æg

Madlavning æg er ret simpelt, vanskeligheder kan opstå ved ikke at bryde dem (vagtler er meget skrøbelige, æggene selv er små, deres vægt overstiger ikke 15-20 g). Derfor bør madlavningsprocessen nøje anbringes, efter at have studeret hemmelighederne og nuancerne.

Før du begynder at lave mad, skal de forsigtigt skylles under vand (det anbefales at vaske dem separat for ikke at bryde). Derefter trækkes vand i panden (til ægniveauet, det skal lidt dække dem), salt tilsættes..

Vi lægger på flisen og tænder ilden. Vi sætter vandet i kog, omhyggeligt sæt ingredienserne og venter på beredskab (alt skal gøres så forsigtigt som muligt, hvis du rammer skallen mod kanten eller bunden, vil den let knække eller endda bryde) Produktet koges over lav varme i ca. 5 minutter, hvorefter vandet drænes.

Der er en anden måde at tilberede æg på. De kan koges ikke i kogende vand, men i kulden. Det er rigtigt, at når man laver sådanne metoder, er det svært at spore tiden korrekt..

Mange mennesker er bekymrede over spørgsmålet – hvor mange minutter at koge dem kogt efter kogning, for ikke at sprænge. Så de skal fjernes fra ovnen umiddelbart efter at vandet koger..

hvor meget варить яйца

Vi bruger multikookeren

Folk, der har en multikooker derhjemme, er meget lettere at lave mad. Før du skal lave mad, skal du forsigtigt skylle under en varm vandstrøm. Så sætter vi vand i skålen (hæld det til bundmærket).

Så sætter vi alt i en speciel beholder til dampkogning. Aktiver madlavningstilstanden “Steaming” og indstil timeren i 10 minutter. I løbet af denne tid skal testiklerne koge kogt, men ikke briste.

Når alarmsignalet er udløst, skal du trække skålen ud og placere æggene i koldt vand.

muffins с ветчинойOpskriften på interessante snacks hjemme – bemærk disse retter.

Sådan laver du compote rosehips. Læs nyttige tips i vores artikel..

Prøv at lave jordbær tærte. Vi har lavet et godt udvalg af opskrifter fra shortbread, jellied eller puff wienerbrød..

Sådan opnås let rengøring af skallen

Kogt æg, og på en anden måde, er svært at rengøre. De er små og glider konstant ud af hånden. Der er en lille hemmelighed, der gør det lettere at rense skallen. Efter kogning er alt hvad du behøver for at forsigtigt hælde varmt vand og hæld koldt vand. Quail egg bør afkøles, så vil de være lettere at rengøre fra skallen.

Madlavningshemmeligheder

I forberedelsen af ​​enhver skål er der små hemmeligheder og tricks for at forenkle processen:

  1. Urtelæg, i modsætning til kyllinger, må ikke knække fra temperaturændringer, så de kan sikkert smides i kogende vand;
  2. For at opnå den bedste smag og bevare alle de fordelagtige egenskaber, skal du nøje følge anbefalingerne til tilberedningstid. Du kan ikke udsætte produktet for langsigtet varmebehandling, jo længere eggene er i kogende vand, jo værre;
  3. På trods af at disse produkter ikke knækker fra dråber, anbefales det at få dem ud af køleskabet, inden de opvarmes og opvarmes til normal temperatur..

Der er en myte, at vagtel ikke er syg med salmonella, hvilket betyder, at du kan spise æg rå, uden frygt for at blive syg. Det er det ikke. Husk altid dette!