hvordan правильно и сколько варить сгущёнку в банке?Kogt kondenseret mælk til mange mennesker, en favoritbidrag siden barndommen.

Med dagens overflod af varer på hylderne i butikkerne for at købe allerede kogt, er det ikke svært, men produktet bliver meget smagere, hvis du koger det selv.

Hvor lang tid tager det at koge kondenseret mælk i en dåse, og hvor længe det tager denne proces, vil vi forsøge at fortælle dig i denne artikel.

Da mange mennesker gør mange fejl i forberedelsen af ​​dette nærende og meget velsmagende produkt.

Hvornår og hvordan syntes kondenseret mælk

Det antages, at ideen om at få en velsmagende og tyk dessert fra almindelig komælk tilhører konfektøren – franskmand Nicolas Upper..

Gennem lange eksperimenter lykkedes det at finde ud af, at den længste hans smagskvaliteter, dette produkt bevares, når det opbevares i lukkede beholdere af tin.

Men han gætte ikke på at patentere sin opfindelse, Gail Borden gjorde det for ham i fjerne 1856, i USA blev en af ​​de første fabrikker til fremstilling af kondenseret mælk bygget i 1858.

Kondenseret mælk blev værdsat ved ankomsten af ​​den første borgerkrig, et langt oplagret naturligt og højt kalorieindhold begyndte at komme ind i soldaternes ration.

Siden da er Bords tilstand steget støt, og han døde en rig mand, der forlod sit job til sine sønner.

I Rusland begyndte masseproduktionen af ​​dette produkt i 1881, da der i forstæderne Orenburg optrådte to små planter til fremstilling af mejeriprodukter.

I sovjetiske tider blev der pålagt produktionen af ​​dette produkt strenge krav, produktet skulle overholde GOST, og der blev ikke tilladt sekundære ingredienser i mælken, fløde og granulat.

I dag fremstilles det af mange virksomheder i hele Rusland, men desværre er det ikke helt sikkert for helbredet..

Moderne forretningsfolk forsøger at opnå maksimal fortjeneste fra deres varer, mens kvaliteten er givet det sidste sted..

Men stadig, hvis du ønsker det, kan du finde et rigtig helt sundt og velsmagende produkt, som du kan spise og lave mad eller lave mad.

Kriterier for udvælgelse af kondenseret mælk

hvad следует помнить, при выборе сгущённого молока?

Kondenseret mælk kan bruges til at tilføje til te, kaffe, med brug af lækre sandwicher er tilberedt.

Kogt produkt bruges som en base til kager, vafler, nødder og lige som en velsmagende godbid til morgenmad eller snack.

For at få et rigtigt højkvalitetsprodukt i slutningen af ​​madlavningen anbefales det, at ernæringseksperter og konditorer begynder med at vælge ikke-kogt kondenseret mælk korrekt i butikken..

Når du køber, skal eksperter råde dig til at være opmærksom på følgende parametre:

 • Produktets navn. Til madlavning, egnet kondenseret helmælk med sukker og kondenseret mælk bare med sukker. Efter at have set sådanne variationer af navnet som kogt kondenseret mælk, mejeriprodukt med sukker, passerer speciel mælk uden tøven. Dette produkt indeholder vegetabilske ingredienser, alle slags smagsstoffer og tilsætningsstoffer;
 • På etiketten på en krukke med kondenseret mælk skal GOST- eller TU-produktionsstandarden angives. Det er bedst at vælge GOST, da der med mærket TU-kondenseret mælk fremstilles, der indeholder et større antal grøntsager end dyrkomponenter. Særlig bekymring i øjeblikket er udskiftning af fedtstoffer med palmeolie, denne komponent er billig, men har et højt smeltepunkt, som menneskekroppen ikke kan klare. Som følge heraf ophobes palmeolie i organerne, bidrager til udseendet af plaques i karrene;
 • Du skal se på holdbarheden. I naturlig kondenseret mælk kan det ikke være mere end et år, hvis producenten angiver en længere opbevaringsperiode, så er der sandsynligvis konserveringsmidler tilsat produktet;
 • På forsiden er etiketten slået ud. Først på kondenseret mælk skal være bogstavet M, så refererer to tal til virksomheden – producenten. Det er nødvendigt at være opmærksom på det tredje og fjerde tal – kvalitetsmælk uden tilsætningsstoffer er markeret med nummer 76;
 • Det er vigtigt at være opmærksom på emballagens integritet. Dåser tages normalt til madlavning, de må ikke deformeres og afskæres..
hvordan приготовить такую рыбу как тилапия в духовке?Tilapia i ovnen viser sig godt, bare fantastisk velsmagende og delikat i smag. Hvordan? Læs vores hjemmeside om sund mad..

I denne artikel finder du en interessant liste over fødevarer, der indeholder kulhydrater. Spis velsmagende, men korrekt!

Hvordan hjemmelavet hytteost betragtes som fedtfri? Her: https: //notefood.ru/produkty/kalorijnost-produktov/tvorog-obezzhurennogo-tvoroga.html, kan du finde svaret på dit spørgsmål.

Mange mennesker tror, ​​at du kan vælge en krukke til madlavning til den laveste pris..

Hold ikke denne udtalelse..

For det første kan et billigt produkt være helt usikkert for helbredet..

For det andet indeholder billig kondenseret mælk for det meste grøntsagskomponenter, og de tillader ikke, at dette produkt koges til den ønskede konsistens, det vil sige, at mælken forbliver flydende, uanset hvor meget du laver mad.

Kondenseret mælk skal være homogen, uden klumper, hvid med en let brunlig farve.

Regler for madlavning af kondenseret mælk

hvordan способами можно варить сгущёнку?

Der er flere måder at lave kondenseret mælk, hvilken man vælger afhænger kun af dit ønske..

 • Traditionel madlavning er dåser i en kasserolle med vand. Boksen er anbragt i en stor gryde, hældt med vand til det maksimale og sat i brand. Fra kogepunktet bliver ilden reduceret, og kogningen fortsætter med en gennemsnitstemperatur på 1 til 3 timer;
 • Den hurtigste madlavningsmetode er at tilberede produktet i en trykkomfur. Det er nødvendigt at placere en dåse i en trykkomfur, tilsæt vand og kog i 10 minutter. Derefter forbliver trykbeholderen lukket, indtil beholderen og vandet er helt afkølet;
 • Moderne teknologi præsenteret og den mest behagelige måde at forberede delikatesser på – i mikrobølgeovn. Kondenseret mælk hældes i en beholder egnet til mikrobølgeovn, lukket med låg og anbragt i ovnen i 10-20 minutter. Du skal først indstille den gennemsnitlige effekt, og i færd med madlavning skal mælken periodisk omrøres. Denne fremgangsmåde til at tilberede et produkt er bekvemt, da resultatet er resultatet, det vil sige, at du kan stoppe madlavningsprocessen, når farveændringen helt tilfredsstiller dig.
 • Det kan også koges på en vandbeholder. For at gøre dette hældes mælken i en kasserolle og anbringes i en anden beholder med kogende vand. Således vil den være klar om fem timer, men i forberedelsesprocessen vil du være i stand til at følge sin tilstand og undgå eksplosionen af ​​dåsen.
Hvis du koger kondenseret mælk på traditionel måde, vil du ikke se sin tilstand i tilberedningsprocessen..

Få et produkt af blødbrun og ret flydende kan være efter ca. en times madlavning..

Tyk kondenseret mælk af mørk farve opnås, hvis tilberedningstiden når 3, 5 timer.

Hemmeligheder for sikker madlavning af kondenseret mælk

Det sker, at når man koger potten eksploderer det, og hele køkkenet skal gnides i timevis..

Du må ikke bebrejde produktets kvalitet, du har muligvis forsømt de enkleste regler:

 • Kondenseret mælk i tilberedningsprocessen skal altid være dækket af vand. Det er nødvendigt at tilføje kun varmt vand, temperaturforskellen kan føre til en eksplosion;
 • Efter fjernelse fra varme er det nødvendigt, at banken med kondenseret mælk forbliver i kogende vand, indtil vandet er helt afkølet. Dette vil ikke kun fjerne bomuld ved åbningen, men vil også gøre koglen mere lækker;
 • Karamelfarve og god tæthed vil vise sig, hvis du køber dette produkt, med indholdet af mælkefedt ikke mindre end 8%.

Det er alle hemmeligheder at lave lækre og naturlige delikatesser.

Kendskab til de små tricks kan du altid forkæle dine kære med lækre nødder, kager, gryderetter med kondenseret mælk.

Video dessert

En lille video, hvor du lærer opskriften til madlavning af kondenseret mælk i en mikrobølgeovn. glad visning!