Hørfrø til vægttab: opskrifter og ægte anmeldelser

Hør er en almindelig, tilsyneladende unremarkable årlige plante. Planten er imidlertid yderst nyttig. Fibertykke stammer bruges til at lave væv, en meget værdifuld olie presses fra frø, som ikke kun bruges til mad, men også til tekniske behov..

Vægttab при помощи семян льна

Vokser i frodige grønne tykkelser, omkring en meter i højden. I en sådan frodig grøn i begyndelsen af ​​sommeren begynder små blegeblå blomster.

En blomst blomstrer kun et par timer, hvorefter en lille kasse dannes, mindre end 10 millimeter i diameter.

I denne kasse er frøene sået, meget nyttige og i mange brancher et uerstatteligt produkt. Fordelene ved hørfrø til dejlige kvinder, deres brug til vægttab vil blive diskuteret nedenfor..

Hvad har naturen lagt i hørfrø?

Hørfrø indeholder en rekordmængde af umættede fedtsyrer (ca. 50%), umættede fedtsyrer (omega-6 eller vitamin F). De indeholder også en stor mængde folinsyre, vitamin E, phytohormoner, usædvanligt for planter..

Lægemidler

normalisering гормонального фона у женщинPå grund af dets sammensætning er hørfrø og linolie meget udbredt i medicin..

Virkningen af ​​hørfrø og linolie:

  1. Det er yderst gavnlige fytohormoner indeholdt i kernerne, påvirker den kvindelige krop. Det antages, at phytoøstrogener normaliserer hormoner, har egenskaben af ​​en naturlig antioxidant, forhindrer forekomsten af ​​tumorer;
  2. Hør anbefales til at blive spist for inflammatoriske processer i slimhinden i maven eller spiserøret, til mavesår og gastritis, til forstoppelse. Den slim, som frøet frigiver, når det kommer ind i varmt vand, har en gavnlig virkning på fordøjelsen, omsluttes maven, anæsterer og slapper af, virker som afføringsmiddel.
  3. Olie har gode helbredende egenskaber. Derfor anbefales det at behandle purulente sår, og olie-gennemblødte kompresser anbringes på koger. Olie er uerstattelig, hvis du har brug for at helbrede en lille brænde, lindre smerten.

Når du bruger linolie, er det vigtigt at huske et ekstremt vigtigt træk ved dette produkt. Aldrig nødt til at stege i denne olie eller bare varm.

Når de opvarmes, bryder sådanne gavnlige omega-3 syrer ned i ekstremt uvenlige elementer i vores krop, der har kræftfremkaldende egenskaber..

Hvordan kan de hjælpe med overskydende vægt

Som hørfrø, der er så nyttige i mange brancher af medicin, kan hjælpe med at miste de ekstra pund, du kan spørge. Alt er ret simpelt. De fantastiske egenskaber ved frø til positivt at påvirke kroppens tilstand er uvurderlige i at tabe sig..

Spiser korrekt hørfrø til vægttab, du angriber din overskydende vægt i alle retninger, både fra flankerne og i panden. Overvej nærmere. Data for nemheds skyld fremgår af oversigtsoversigten..

Handling på kroppen afklaring
Normaliser hormoner Hormonale sygdomme som følge af sygdom, efter fødslen eller laktationsperioden – fører ofte til, at en kvinde får ekstra vægt, hvilket er umuligt at kæmpe med regelmæssige kostvaner. Hvis du bare sætter dig selv på brød i vandet, kan du kun forværre din tilstand. Trods alt vil brød og vand ikke gøre det så, at årsagen til fedme er væk. Normaliser ikke hormonal baggrund. Hvis du tager linfrø, så vil phytoøstrogener, folsyre og vitamin E forårsage, at kroppen fungerer som et ur. Det vil naturligvis føre til, at taljen bliver mindre.
Forbedre metabolisme Disse pips har en gavnlig virkning på fordøjelsessystemet, fremskynde metabolismen. Med den forkerte metabolisme fejler ethvert forsøg på at tabe sig. Hørfrø kommer til undsætning.
Kedelig sult Følelsen af ​​sult er næsten ikke følt, hvis du ikke glemmer at drikke en lille mængde frø hele dagen. For det første har de egenskaben om at sænke surheden i maven, derfor vil jeg spise meget mindre. For det andet svulmer de i maven, udskiller slim og derved delvist fylder volumenet af maven.
Laksende egenskaber Slags og overskydende væske fjernes sammen med afføring..

Det er bevist, at enhver kost bliver 20% mere effektiv, hvis du ikke glemmer at spise ca. 15 gram hørfrø per dag. Opskrifter til vægttab, ikke meget velsmagende, men ekstremt nyttige, var kendt for vores bedstemødre. Nu bliver de aktivt brugt af mange meget populære folk fra show business og biograf..

Hørfrøopskrifter til vægttab for dem, der er på vej til den perfekte figur

Hvordan man tager hørfrø? For vægttab brug både frø og olie, overveje et par opskrifter..

Tilberedningsmetode nummer 1: 15 gram frø hæld 200 ml kogende vand, dække med låg, lad det køle af. Når de opvarmes i vand, udsender de den, der omslutter væggens vægge.

Denne slimede væske anbefales at tage tredive minutter før et måltid for at undertrykke følelser af sult. I stedet for rent vand kan du bruge ikke-næringsrik juice eller juice. Drikken vil blive meget smagere, og det vil ikke være en tortur at drikke..

Tilberedningsmetode nummer 2: For det første skal frøene male ind i mel. Så 2 spsk. skemel tilsat til kefir eller yoghurt. Denne opskrift på en drink med mel fra hørfrø og kefir er uundværlig med en så populær kefir diæt. Hør er hemmelighedens hemmelige ingrediens..

Hørfrø kan føjes til salater, i stedet for sur creme.

Mit vægttab oplevelse

Forfatteren forsøgte personligt på hendes helbredende egenskaber af frø. Gennem prøve og fejl afslørede jeg selv den optimale formel til at tage dem. Nu anbefaler jeg mange at følge i mine fodspor..

Den første ting jeg gerne vil sige er: Svæv ikke hele frø. Ved afkørslen møder du dem i deres oprindelige form, ikke engang overcooked. Alle nyttige egenskaber vil gå ned i afløbet. Det er bedre at male korn i mel.

For det andet starter mange, der begynder at tabe sig med hørfrø, straks med en stor del. Dette er helt uacceptabelt! Kroppen skal vænne sig til det nye produkt. Det er bedre at starte med en teskefuld, og ikke at tage mere end 20 gram overhovedet.

Jeg formåede at tabe 5 kg, men jeg fortsætter med at tage disse vidunderlige korn. Jeg ønsker dig held og lykke!

Anmeldelser af tyndere læsere og en læge

Jeg lærte om brug af hørfrø i lang tid. For et år siden købte jeg en frøpakke, og hver morgen troede jeg, at jeg ville begynde at drikke dem i morgen. Kun i morgen kom ikke. Omkring et år satte jeg det af. Det skete af en enkelt grund: de opskrifter, som internettet er fuld af, absolut ikke inspireret. Jeg kan huske, hvordan jeg forestillede mig, at jeg skulle drikke dette ubehagelige slimhinde, min appetit forsvandt straks. Så besluttede jeg mig for at flytte væk fra standardanbefalingerne til modtagelse af korn og komme op med en metode, der er acceptabel for min krop. Jeg kan ikke sige, at opskrifterne er innovative, men af ​​en eller anden grund kender meget få mennesker om dem. Først grundede jeg grundigt en del af frøene i mel, som jeg blandede med ægte mel og tilberedte ikke-gær kager. Nu har de helt erstattet mit brød. Til morgenmad blev frøene tilsat til havregryn, og en lille skefuld frø blev også tilsat kefir eller yoghurt. Efter nogen tid blev det min vane, og jeg kan ikke længere forestille mig kefir uden dem. Jeg kan ikke sige, at jeg fra den første dag så nogle betydelige resultater eller ændringer. Overvægt i lang tid stod på stedet, trods enhver kost, bemærkede jeg dog stadig resultaterne senere. Det hele begyndte med det faktum, at jeg begyndte at spise meget mindre, den brutale appetit var væk. Så fordøjelsen forbedret, det stoppede lider af frustration og forstoppelse. Og da jeg kom på skalaerne så jeg, at jeg blev lysere med tre kilo. I første omgang var jeg ikke glad, men processen med at tabe sig er ikke stoppet siden, og næsten hver uge glædede mig mig med nye tal, plus hudtilstanden forbedret.

Sabrina, Bakhchisarai

skuespil диетаVil du se så attraktiv ud som nogle filmskuespillerinder? Sensationsvirkende diæt – tabe sig hurtigt! Før du begynder at lære alle finesser af teknikken.

Og her præsenterer vores eksperter en banan kost. Dette er bare et paradis for dem, der elsker bananer..

Hvad siger folk om stoffet Furosemide? I denne artikel lærer du alt og endnu mere.!

Fra en ven hørte om den mirakuløse måde at tabe sig på. Meget til min fortrydelse, før du begyndte at bruge dette produkt, har jeg ikke rådført dig med din læge. Jeg troede, jeg ville drikke dem, droppe et par ekstra pund, og alting vil være fint. Jeg har en dårlig lever siden barndommen. Hørfrø, det viser sig, har en stærk koleretisk virkning, som i mit tilfælde var kontraindiceret. En modtagelse i løbet af ugen forårsagede stenene i min galdeblære at flytte. Hvad jeg ikke gætte på, hvem forstyrrede mig ikke at leve, og sandsynligvis ville jeg ikke vide om dem i lang tid. Jeg var nødt til at gå til hospitalet, de fjernede galdeblæren med stenene. Jeg tabte meget efter operationen, men det forventede jeg ikke.

Victoria, Chelyabinsk

Mange mennesker lider på grund af deres udslæt handlinger. Som læge ved jeg, hvor mange problemer der kan undgås, hvis du ikke selvmedicinerer. Det er meget lettere at lytte til en kæreste eller nabo end at gå på hospitalet og høre en specialists mening. På trods af, hvad de skriver på internettet, er hørfrø ikke et paradis for dem, der ønsker at tabe sig. Hør er en plante, der utvivlsomt er nyttig i alle henseender, men man bør ikke tildele det mirakuløse egenskaber. Du kan ikke erstatte din morgenmad med gelé fra hørfrø og håber, at i løbet af dagen vil du føle dig frisk og sund. Hvis du lider af forstoppelse og spiser mere end 50 gram af dette produkt om dagen, må du ikke forvente at næste morgen fjerner alt som en hånd. Der er mange sådanne eksempler. Enhver, selv den bedste medicin kan skade, når du ikke ved, hvordan man anvender det..

Darya Konstantinovna, diætist, Moskva

Endelig præsenterer vi dig en video, hvor Elena Malysheva vil fortælle mange interessante ting:

Loading...