Goldline – sensationelle midler til at tabe sig, forbudt, til dato i mange lande.

Mange overvægtige mennesker vil prøve det, men ved ikke: “hvordan det virker, fungerer det virkelig, kan det tages?” – svarene på disse og mange andre spørgsmål kan findes nedenfor.

forberedelse для похудения Голдлайн

Trods det faktum, at de skønne idealer i løbet af de sidste 15 år har skiftet mod de pumpede varme kroppe, idet de er gået fra magre standarder, som f.eks. Kate Moss fra 2000’erne, taber emnet tabt sin relevans.

I dag i arsenalet af mennesker, der ønsker at tabe sig, er der mange værktøjer: piller og kosttilskud, forskellige hjemmekomplekser, specialtøj, fitnesscentre samt dyre kropskorrektionsprocedurer ved hjælp af højteknologiske installationer.

På samme tid af alle disse metoder kræver kun en minimal økonomisk og fysisk pris – brugen af ​​piller og forskellige kosttilskud, herunder en af ​​de mest populære, der er fuld af reklame – Goldline diætpiller.

Goldline kost piller – panacea eller dummy?

For at objektivt evaluere anmeldelser af Goldline kapsler er det nødvendigt at studere deres sammensætning og farmakologiske virkning..

  • Ingredienser: Først og fremmest skal det bemærkes, at Goldline diætpiller ikke er et kosttilskud, men en medicin. Den vigtigste aktive ingrediens er sibutramin, som anvendes til kompleks behandling af fedme. Princippet om dets handling er, simpelthen, virkningen på hjernens nerveender, der er ansvarlig for følelsen af ​​fylde. Hjælpestoffer af lægemidlet er: lactose, cellulose, siliciumdioxid og andre;
  • Udgivelsesformular: kapsler. Afhængig af emballage. I krebsdyr kan der være 30, 60 eller 90 stykker med et indhold på 10 eller 15 mg af det aktive stof;
  • Apotek ferie: ved recept form выпуска препарата
  • Indikationer for brug: overvægtige. Det er dog værd at foretage en reservation her – Goldline tabletter er kun ordineret i tilfælde, hvor en person er overvægtig, og kropsmasseindekset er mere end 30 kg / m2, eller i tilfælde af diabetes mellitus klasse II – 27 kg / m2;
  • Kontraindikationer: alder op til 18 år, individuel intolerance over for lægemidlet, graviditet, amning, hjertesygdom, nyre, lever, psykiske lidelser (herunder anoreksi og bulimi)
  • Bivirkninger: Der kan være bivirkninger fra hjerte-kar-systemet, mave-tarmkanalen, nervesystemet og huden. De mest almindelige bivirkninger er: forhøjet blodtryk, søvnløshed, kvalme, opkastning, øget svedtendens, søvnløshed;
  • Adgangskrav og kursusvarighed: kapsler tages om morgenen, før måltider, en pille om dagen. Den maksimale daglige dosis af Goldline er 15 mg. Den maksimale adgangsperiode er 2 år;
  • priser: varierer op til 500 rubler. til 30 stk. (10 mg hver) op til 1.300. Afhængig af emballagen og raskgrammovki priserne stiger, og kan nå op til 3.000 rubler. til 90 stk. 10 mg hver;
  • Primær erhvervelsesmetode: online apotek. Enten købe en recept
  • prognoser: vægttab fra 5 til 10 kg afhængigt af kropsvægt.

overskud вода в организмеFor at lære at fjerne overskydende væske fra kroppen, læs venligst på vores hjemmeside.!

Hvordan vælger man et kosttilskud til vægttab, så det er sikkert og effektivt? Her er et overblik over disse lægemidler og læger anmeldelser.

Den fulde menu med Maggi æg og cottage cheese kost i 4 uger er her. Teknikken virker virkelig!

Fra dagbogen om en tabe sig – personlig erfaring med at tage kapsler

Fremdriften for vægtforøgelse flyttede til en anden by og den evige tilstand af apati og stress, mod hvilket mere end et kilo fødevarer blev kastet. Som følge heraf voksede vægten i seks måneder med 10 kg og den yndefulde krop pludselig forsvandt bag lag af fedt..

Desværre (måske den anden vej) rådede den gode ven “vidunderlige kostpiller” – Goldline. Og på trods af den ændrede holdning til dem, efter mange optagelseskurser, vil jeg sige – jeg tabte virkelig vægt.

Hvordan var det

Gennem et onlineapotek, ved hjælp af en recept købt “rundt om hjørnet”, fik jeg min billet til et “slank liv” ved at pakke 30 kapsler på 10 mg. Efter den første modtagelse, som var aften, kunne jeg ikke sove hele natten, mit hjerteslag steg, jeg var forfærdeligt varmt, mit blodtryk steg, en ægte følelse af panik optrådte.

Der var slet ikke noget ønske. Et par uger efter at have taget det, mindede jeg mig selv: Du har ikke spist noget, skal du spise. Jeg gik og spiste.

Men ved slutningen af ​​den første pakke begyndte jeg at bemærke, at jeg absolut ikke ønskede at spise, men min indre stemme holdt sig og sagde til mig: Du har ikke spist noget, skal du spise. Min sult var primært psykologisk..

Det blev besluttet at ændre taktik: drikkepiller og kost. I starten var opmærksomhed, kapsel i tænderne – de startede. Men hvad var min overraskelse, da jeg i begyndelsen af ​​modtagelsen af ​​den anden pakke stoppede følelse af mætning og virkelig begyndte at spise.

Kun en vej ud – for at øge dosis. Rasgrammovka blev øget til 15, og derefter 20 mg (jeg tør ikke øge mere).

Til sidst

I et par måneder tog jeg virkelig 5-7 kg. Men efter at have returneret 3-4 i den nærmeste fremtid, var jeg meget ked af det og tænkte – jeg skal gentage.

Dette foregik i mere end et år, med flere måneders pauser. Men efter flere dage med at tage en vis dosis, 5/10/15/20 mg, følte jeg at jeg ville spise. Lægemidlet “arbejdede” i 3-4 dage, og så følte jeg mig absolut ikke fornuftigt fra ham, og så i en cirkel.

konklusion

Vægttab на 5 кгNarkotika virkelig “virker.” Men i mit tilfælde fik jeg ikke den maksimale effekt fra ham, da jeg kan øge dosis i ca. 2 uger, hvilket er meget lidt for betydeligt vægttab..

I øjeblikket bruger jeg det til at reducere min appetit før kritiske dage, jeg tager 1-2 tabletter om måneden, hvis jeg falder i angreb på at “tilbede køleskabet”.

Med hensyn til at tabe sig – til sidst faldt jeg 5 kg (kostvaner) sammen med ham, der ikke vender tilbage til mig, så vægten steg. Jeg var nødt til at gå i gymnastiksalen og begynde at løbe – hvilket jeg er utroligt glad for.

Specialister anmeldelser om goldline kost piller

Hun rådede sine afdelinger for at reducere appetitmedicin med sibutramin, herunder Goldline. På grund af det faktum, at stoffet er vanedannende, ligesom stofmisbrug, forsøger jeg at anbefale et kursus på ikke mere end 3 måneder. Efter – psykologisk taber du mad, det er nemmere – spis mindre og spis lige uden piller.

Elena, nutrisiolog, 35 år gammel, Naberezhnye Chelny

Ved undersøgelse af virkningen af ​​sibutramin på kaniner blev en mutation af afkom identificeret, og derfor anbefaler jeg det ikke til brug uden behov. Ud over alle stoffer, der indeholder sibutramin, forårsager det hos patienter, der tager deres lange afhængighed, ligner lægemidlet, hvilket er skadeligt for mennesker. Tænk på dine fremtidige piger!

Olga, genetiker, 31, Moskva

udsigt врачей

Jeg anbefaler mine patienter Goldline. Evnen til at få et synligt resultat i kortere tid, end det ville have været med at tabe sig uden et lægemiddel, er en motivator for patienterne. Derudover har Goldline en positiv effekt på metabolismen, hvilket vil tillade, med samme indsats, at tage stoffet, for at tabe mere overskydende vægt..

Catherine, ernæringsekspert, 29 år gammel, Nizhny Novgorod

For nylig har hun afsløret en mistænkelig afhængighed for alle piger, der tog stoffer med indhold af sibutramin i de tidlige stadier af graviditeten, eller i kort tid før undfangelsen – der ses problemer med fostrets udvikling. I den henseende anbefaler jeg ikke, at du tager stoffet, hvis du har en høj grad af sandsynlighed i den nærmeste fremtid at udtænke et barn. Og da dens indflydelse på den genetiske kode for menneskelige afkom endnu ikke er undersøgt, anbefaler jeg ikke at tage den til kvinder i den fødedygtige alder helt.

Elena, obstetrik-gynækolog, 41 år gammel, St. Petersborg

Erfaringen med “erfarne”: til hvilken pris en smuk krop er smedet?

Ved hjælp af Goldline var det muligt at tabe omkring 20 kg (fra 71 til 49) om 1 år. Men i tillæg til piller, langs vejen “til en slank krop” gik sport og ordentlig ernæring hånd i hånd med mig. Men ingen bivirkninger gjorde det heller ikke. Blandt dem: tør mund, søvnløshed og hjertebanken.

Resultatet похудения

Agnia, 22 år gammel, Moskva

Uden ekstra kostvaner mistede jeg 16 kg med dette lægemiddel. Men hun oplevede konstant tør mund, søvnløshed, og blodtrykket blev forhøjet sammen med hurtig hjerterytme. Samtidig ønskede jeg slet ikke at spise, hvilket utvivlsomt er et plus.

Oksana, 41 g, lipetsk

Jeg købte stoffet på apoteket på “venstre” recept. De solgte uden problemer, selv om de fyldte sig selv uden lægeuddannelse. Som følge heraf er effekten nul. Så et fuldt kursus på 30 piller og tabte ikke et enkelt gram. Fra siden – håret bange, havde altid hovedpine.

Maria, 27 år gammel, Novosibirsk

At tage eller ikke tage stoffet – en personlig sag.

Men det er værd at huske, at Goldline diætpiller ikke er uskadelige kosttilskud, det er en meget ægte og stærk medicin, der skal tages, hvis en person er syg. På grund af det faktum, at Goldline som enhver anden terapeutisk medicin påvirker nyrerne og leveren negativt.

Ud over alt er det fulde “spektrum af konsekvenser” af dets indtag på grund af det faktum, at stoffet er helt nyt på markedet, endnu ikke blevet undersøgt. Og er det værd at risikoen? Tænk over det!