Desværre spiser de fleste ikke rigtigt. Dette skyldes en lang række forskellige forhold – afhængighed af eksterne faktorer, vores egen dovenskab, uvilje til at spise den rigtige mad..

Som regel tager mange mennesker til morgenmad og aftensmad en stor mængde mad, mens de i frokosten er begrænset til en let snack eller de helt savner det på grund af mangel på tid..

populær дробное питание для похудения

Som følge heraf er mellemrummet mellem måltiderne ret store, og maden er som regel den standard enkle kulhydrater, som appetitten giver, og i stedet for den nødvendige mængde mad tager en person det flere gange mere end det egentlige kræves for kroppen..

I sidste ende fører denne mad til ikke meget behagelige resultater:

 1. Dannelsen af ​​overskydende vægt
 2. Forværring af sundheden;
 3. Humørsvingninger;
 4. Depression og så videre.

Ernæringseksperter har udviklet et fraktioneret ernæringssystem ikke for længe siden, som kan bruges ikke kun til at tabe sig, men også til at fjerne toksiner fra kroppen, genoprette helbred og normalisere metabolisme..

Hvad er metoden for fraktioneret ernæring, dens fordele og skade

Essensen af ​​denne metode er regelmæssige måltider, men det er ønskeligt at gøre det i små portioner..

Hvis du reducerer mængden af ​​mad spist ad gangen mindst to gange og forsøger at forbruge den omkring fem eller endda seks gange om dagen, så vil hormonet, der er ansvarlig for dannelsen af ​​en stærk appetit, simpelthen ikke have tid til at blive produceret i kroppen. Derfor beslutter kroppen, at når fødevaren kommer regelmæssigt, er der ikke behov for at oprette fedtindskud..

Sulten vil falde. Desuden vil personen selv føle sig bedre psykologisk, hvis han er overbevist om, at han vil spise om et par timer.

Fordelene ved fraktioneret kraft er naturligvis mere end minuserne. Først og fremmest behøver du ikke at sulte, da måltider bliver hyppigere.

Over tid vil appetitten falde, og metabolismen vil normalt normalisere og accelerere, hvilket kun vil medvirke til vægttab. Den samlede mængde af overskydende vægt her vil falde langsomt, men ret effektivt, da det ikke vender tilbage.

Mennesker, der beslutter at anvende metoden til fraktioneret ernæring, har en ret god søvn og vågner op, fordi deres mave ikke bruger energi til at fordøje mad om natten.

regime питанияDer er en minus her, men det er ret alvorligt. Arbejdsmand er ikke så let at overholde denne diæt. Tid til at tage den nødvendige mængde mad vil simpelthen ikke være tid..

Selv om du ønsker det, kan du klare denne mangel – for selv at fastslå, hvornår disse eller andre produkter vil blive spist..

Det er bedst at opbygge et system af sådan mad i løbet af ferien. Manden selv har ingen steder at skynde sig, og kroppen vil hurtigt kunne tilpasse sig denne metode til at spise..

Principper, tilladte produkter

Hvis en person beslutter at henvende sig til fraktioneret ernæring til vægttab, skal han kende nøgleprincipperne for denne metode. Ved at holde sig til dem, vil han være i stand til at slippe af med ekstra pounds relativt hurtigt og justere hans krops arbejde:

 • Hovedreglen i denne diæt er at spise regelmæssigt – hver anden eller tre timer;
 • Portioner henter små, så al mad tages i et almindeligt glas;
 • I løbet af dagen skal en person spise 6 til 8 gange. Dette omfatter både de vigtigste måltider – morgenmad, frokost og aftensmad – og små snacks;
 • Varme måltider tages tre gange om dagen – til morgenmad, frokost og aftensmad;
 • I morgenmaden uden fejl er komplekse kulhydrater. Fødevarer tager højst en halv time efter at være vågnet op;
 • Det er meget vigtigt at tage højde for det samlede kalorieindtag af mad, der er spist. Ernæringseksperter anbefaler ikke den gennemsnitlige kvinde om dagen for at forbruge mere end et og et halvt tusind kilokalorier;
 • Du kan ikke begrænse dig selv i væsker – du kan drikke vand og te så meget som du vil..

lektioner спортом

Det skal tages i betragtning, at for hurtigt at opnå en positiv effekt er det ønskeligt at kombinere denne type mad og sport.

Som professionelle ernæringseksperter siger med denne tilgang, at resultatet allerede er klart synligt bogstaveligt i løbet af den første måned af klasser. De hævder, at du på grund af den fraktionelle strømforsyning kan tabe omkring tre kilo om ugen, og du behøver ikke at begrænse dig selv i noget.

At lave sport i dette tilfælde kan kun være en gang om ugen..

Tilladte produkter er ret meget. Du kan spise fisk, grøntsager, æg, vegetabilsk olie, tørrede frugter, oksekød.

Ernæringseksperter anbefaler ikke at spise fastfood, saltede nødder, kiks, bageriprodukter (de indeholder en stor mængde kulhydrater, hvilket giver en stærk appetit), stegte fødevarer, især kartofler.

Vi laver menuen for ugen

Valnødden орехиI tilfælde af en fraktioneret slankende kost starter morgenen klokken otte om morgenen. Det bør bestå af proteinprodukter med lavt indhold af langsomt kulhydrater, som ikke forårsager en så stærk appetit..

Til morgenmad kan du spise en del af fuldkornsgryngrød, op til fem valnødder, to eller tre spiseskefulde bær eller en stor frugt, såsom et æble eller en banan.

I stedet for en sådan kost kan man forbruge et hundrede gram naturlig, lavt fedtost (ikke mere end 5%) eller den samme mængde naturlig yoghurt. Disse fødevarer kan sprinkles med kanel..

Den tredje mulighed omfatter to hårdkogte æg, en kop kaffe med tilsætning af en lille mængde mælk eller te med en sked honning.

Den første snack efter morgenmaden er kl. 11.00. Hvis der ikke var yoghurt til morgenmad, er det nu tid for ham. Med det kan du spise et lille stykke fuldkornsbrød. Du kan spise andre fødevarer, for eksempel lave dig en salat af grøntsager eller frugter, enten uden at fylde eller fylde det med yoghurt. Brød er forbundet med denne diæt..

Efter to timer kommer frokosttid, når du har brug for produkter, der har en stor mængde fibre, kulhydrater og animalsk protein..

Det er bedre ikke at undvære at spise varm mad. Den ideelle løsning ville være en suppe baseret på vegetabilsk bouillon eller magert kød eller fisk. En teskefuld fedtsyre creme tilsættes til denne suppe og spises med en lille skive fuldkornsbrød..

I stedet for denne menu kan du tage omkring 150 gram oksekød, dampede grøntsager og desuden lave en grøntsagssalat, som får lov at fylde med olivenolie.

Efter tre timer lave en anden snack. Det skal være let nok. Du kan spise en salat med avocado og gulerødder – helt nærende og velsmagende på samme tid. Hvis der ikke er en sådan mulighed, vil valnødder eller tørrede frugter gøre..

Som en tredje mulighed har du råd til en grøntsagssalat og tilsæt marshmallow te uden fyldstoffer eller hjemmelavet sukkerfri marmelade..

Efter endnu tre timer er det aftensmad. Her kræves også proteiner og grøntsager. Til middag kan du spise fisk, stuvet med grøntsager og grøntsagssalat, klædt med olivenolie.

I princippet kan der tilsættes et par dråber balsamicoeddike til salaten. Hvis æg ikke blev spist i løbet af dagen, kan du erstatte middag for dem ved at tilføje en lille mængde ost og grøntsagssalat..

Klokken ti om aftenen kommer tidspunktet for den sidste snack. Det gøres nemmest – du kan spise 250 ml kefir med et fedtindhold på ikke mere end 1%..

I princippet er det tilladt at anvende andre produkter fremstillet af sur mælk i stedet. Det vigtigste her er at holde fedtindholdet så lavt som muligt..

effektiv БАДы для похуденияEn detaljeret gennemgang af effektiv dårlig slankning. Vær særlig opmærksom på kontraindikationer..

Og her læse, hvordan man tager magnesiumsulfat for at rense tarmene.

I den følgende artikel kan du finde ud af om tilladt næring i madforgiftning..

I princippet vil en sådan menu være tilstrækkelig nok til et brøk måltid i ugen. Retter kan byttes, alternativt og så videre. Det vigtigste her er at sikre, at antallet af kalorier, der forbruges dagligt, er omtrent det samme – fra 1200 til 1600.

Fraktionær ernæring til vægttab: menu for en måned

For at få nogen mærkbar virkning skal menuen for fraktioneret næring til vægttab overholdes i mindst en måned, så det bliver en vane for organismen, der ikke opsamler fedtmasse, men for at slippe af med det..

Hvis du savner mindst en dag, så skal vanen udvikle sig fra begyndelsen.

Hvis den fedtede diæt hele tiden føler sig sulten, bør du ikke torturere dig selv i en hel måned. Menuerne er designet på en sådan måde, at folk ikke oplever denne følelse..

I princippet ved at kende de produkter, der må bruges, kan den månedlige menu laves selvstændigt. Her er det vigtigste at følge en række regler, så effekten opnås meget hurtigt:

 1. Drikkevandstilstanden bør være som følger: Baseret på et kilo af en persons masse er 30 ml vand om dagen nødvendigt. Det viser sig at med en vægt på 80 kg skal kun vand forbruge 2,4 liter. Den skal være fuld 20 minutter før måltider og ca. en og en halv til to timer efter;
 2. Morgenmad er ønskeligt at lave kulhydrat, så det mest egnede vil være sød frugt, korn, kogt af hele korn;
 3. Til frokost, tag mad, der indeholder en anstændig mængde naturlige protein fødevarer;
 4. Spis proteiner og grøntsager.

Hvor meget kan du tabe på en sådan kost

Som nævnt tidligere blev den fraktionerede kost udviklet ikke kun for at tabe sig, men også for at sætte organerne i mave-tarmkanalen i orden..

Især hvis en person regelmæssigt har sådanne lidelser som diarré, tyngde i maven, kolik, spasmer, kvalme, så skal han se nærmere på hans sundhedstilstand. En god bonus vil være tabet af ekstra pund..

I gennemsnit inden for en måned kan du slippe af med 5-7 kg af vægt. Dette er når man tager højde for, at man ikke behøver at sulte eller begrænse sig på nogen måde i den mad du spiser..

Det viser sig, at i seks måneder kan du slippe af med 20 kg og endnu mere. Hvis du bruger denne kost regelmæssigt, vil den ekstra vægt ikke komme tilbage, og tilstanden af ​​de indre organer vil blive bedre.

Anmeldelser taber sig

Da jeg begyndte at prøve en kost baseret på en brøkdel, spiser jeg i små portioner, men regelmæssigt var de første to uger meget vanskelige. Jeg var ved at stoppe med at torturere mig selv, men jeg besluttede at vente til slutningen af ​​måneden, jeg bar en container med mig, hvor jeg havde snacks og blev fodret strengt efter tid. Og som resultat – inden for en måned lykkedes det mig at slippe af med 7 ekstra kilo på én gang. Efter en sådan vidunderlig effekt ønskede jeg ikke at opgive fraktionelle måltider længere, og jeg havde allerede tid til at vænne sig til rutinen. Selvfølgelig var det ikke uden forstyrrelse, men det endelige resultat er følgende: med en højde på 170 cm fra 80 kg var det muligt at tabe op til 65 kg, og taljen blev desuden tyndere med så meget som 6 cm.

Anna

Anna, 28 år gammel

Jeg har aldrig formået at ordne min tid ordentligt, så jeg måtte spise på farten. Følgelig om enhver passende ernæring af tale og kunne ikke være. Konstant stress førte til konstant vægtforøgelse. For tre måneder siden åbnede en ven for mig denne enkle brøkdeløs ernæringsdie for vægttab. Det var ikke umiddelbart muligt at vænne sig til det. Foder på regimet var jo noget nyt for mig. Men jeg formåede at gøre en enorm indsats over mig selv. Jeg skrev påmindelser hver dag, da jeg skulle have spist og gradvist formået at blive involveret i tidsplanen. For den første måned mistede jeg 5 kg og tabte 2 cm i taljen. Jeg vil fortsætte med at bruge denne diæt.

Alexander

Alexandra, 24 år gammel