voldtægt мёд, его применение и особенностиRape honning betragtes som en sjælden sort, derfor er det i vores område ikke så almindeligt som linden, boghvede, blomster og andre..

Dette produkt er kendetegnet ved en karakteristisk lysegul farve, uigennemsigtig, har en skarp aroma og en let bitter eftersmag..

Rapeseed bruges normalt til opfedning, men da planten i stor udstrækning udtømmer jorden, så syger den ikke for meget..

Derfor er problemet for mange biavlere ikke kun forarbejdningen af ​​denne capricious type produkt, men også søgen efter et sted, hvorfra nektar bliver indsamlet til et fremtidigt produkt..

I Europa er rapsfrø sået meget mere og oftere, så der er denne slags honning – ikke ualmindeligt.

Funktion af dette produkt

Det er muligt at indsamle fra 60 til 90 kg honning pr. Hektar i maj juni (tiden for voldtægt blomstrer), men biavlerne modtager sjældent så meget af produktet, mens endnu mindre sælges.

Årsagen er ganske enkel – raps honning krystalliserer meget hurtigt, det er allerede umuligt at deflate det efter 24 timer i honningkagen..

Under opbevaring forekommer krystalliseringen af ​​dette produkt også meget hurtigt – det bevarer en viskøs struktur i 3-4 uger, og bliver derefter kornet og bliver hvid.

Denne type produkt, som ingen anden, er tilbøjelig til at gæring – hvis den opbevares forkert, kan den hurtigt forringes, så du skal sætte en honningkande på et mørkt, køligt sted, undgå opvarmning og sollys..

Baseret på ovenstående er det bedre at købe voldtægt i små krukker, du skal bruge det hurtigt.

For at bestemme denne art er det nok at se på sin farve og lugte det – rapsfrøet har en skarp lugt, den er uigennemsigtig, lysegul.

Det smager lidt sukkerholdigt, selvom det er meget sart og tyndt.

Det efterlader en bitter eftersmag, noget der ligner smagen af ​​sennepsfrø.

Denne honning er dårligt opløselige i vand, og derfor er den bedste måde at oprette drikkevarer eller søde te på.

Sammensætningen og egenskaberne af voldtægt honning

den чём особенность рапсового мёда?

Når man læser opskrifterne på traditionel medicin, er det mærkbart, at det er voldtægtskage, der bruges som grundlag for mange potente terapeutiske midler..

En sådan tillid til dette produkt skyldes dets unikke sammensætning, som adskiller sig fra andre sorter..

Rape honning er en reel opbevaring af vitaminer, mineraler, forskellige biologisk aktive stoffer; den indeholder de nødvendige enzymer og ascorbinsyre.

Sammensætningen af ​​honning omfatter:

  • Fructose (indhold fra 38 til 44%);
  • Glucose (ca. 31-36%);
  • Vand (op til 20%).

I ubetydelige mængder (mindre end 1%) observeres også organiske syrer, dextriner og aske i sammensætningen af ​​honning..

Rape honning indeholder en overraskende stor mængde af nyttige mineraler og sporstoffer, især sådan vigtigt for mennesker som jod, jern, fosfor, natrium, kalium, zink.

Antallet og forholdet af mineralsalte i sammensætningen af ​​dette produkt er lig med deres indhold og forholdet i humant blod – så denne sammensætning er ideel til behandling af blodsygdomme og kardiovaskulære sygdomme.

Separat er det værd at bemærke bor – dets indhold i voldtægt er meget højt.

Det opretholder en stabil tilstand af nervesystemet, forbedrer funktionen af ​​mange indre organer..

Takket være bor bidrager honning til regenerering af kropsvæv.

Fordelene и вред куркумы для организмаNyttige egenskaber og kontraindikationer af gurkemeje, denne og andre nyttige oplysninger, læses på vores hjemmeside.

I denne artikel kan du se fotos af asparges, samt lære om dens gavnlige egenskaber..

Anvendelsen af ​​kalk og dens farve er ikke blevet annulleret af nogen, her: https: //notefood.ru/pitanie/obshhie-voprosy/lipa-poleznue-svoistva.html, du kan læse mere detaljerede oplysninger.

Brugen af ​​rapsfrøhoney stimulerer frigivelsen af ​​energi og accelerationen af ​​metabolisme.

Det indeholder stimulanter såsom lysozym, urteantibiotika, hydrogenperoxid og gavnlige enzymer..

Alt dette øger det menneskelige energipotentiale..

Denne type produkt, mindre kalorier end sukker – til sammenligning, energien værdi af sukker – 4000 Kcal, honning – fra 3100 til 3300 Kcal.

Men på samme tid smager han sig selv meget sødere end sukker, til nærhed: det skyldes det høje indhold af fructose, som er næsten dobbelt så sødt som roersukker.

På grund af denne sødme forårsager det en mætning af mætning meget hurtigere, selvom overspising det ikke fører til noget godt – det kan forårsage kvalme.

På grund af det faktum, at rapshunning hjælper med hurtigt at føle mæthed, er det inkluderet i mange kostvaner – netop for at “undertrykke” sult og dræbe appetitten..

Et sådant naturligt middel til at reducere appetitten er meget mere gavnlige kunstigt syntetiserede tabletter..

Det anbefales at bruge det i små mængder – dette vil bidrage til vægttab.

Men for meget at blive involveret, bør de heller ikke være – et højt indhold af glukose med regelmæssig overdreven brug er fyldt med udviklingen af ​​diabetes.

På grund af at mere end 70% af rapshunningen består af monosaccharider (glucose, fructose og andre), behøver det praktisk talt ikke at blive fordøjet..

Alle næringsstoffer absorberes af tarmene straks uden forudgående behandling med mavesaft.

Anvendelsesområder

ansøgning рапсового мёда в косметологии

På grund af det faktum, at raps honning indeholder en stor mængde næringsstoffer og absorberes hurtigt af kroppen, bruges den til forebyggelse og behandling af mange sygdomme.

En af de mest nyttige egenskaber ved denne honning er, at det hurtigt og effektivt fjerner tungmetaller fra kroppen, giftige og giftige stoffer, der er særligt aktivt akkumuleret hos beboere i økologisk ugunstige områder..

Derudover er der ingen allergi for det – en meget nyttig funktion for dem, der begrænser brugen af ​​sådanne produkter på grund af kroppens intolerance..

Ofte bruges dette produkt til at styrke immunforsvaret for forkølelse, og dets regenererende egenskaber bidrager til behandling af ondt i halsen.

Især nyttigt at spise det med varm mælk..

For resten er vævregenerering en universel ejendom af voldtægt, så det kan bruges ikke kun indeni, men også eksternt – i form af kompresser til forbrændinger, ridser og andre skader.

Det er også uvurderligt i kosmetologi – det bruges til foryngende procedurer, mens du renser ansigtet, for at fjerne ar fra acne og hudorme, for at helbrede sår.

Ved hjælp af voldtægt honning kæmper de mod diabetiske og andre sår – lotion fra dette produkt overvinder dem meget mere effektivt end antibiotika.

Når stomatitis, gingivitis, anbefales det at holde i munden en spiseskefuld honning, og venter på at den skal løse.

Dette vil hjælpe de beskadigede områder med at få de nødvendige næringsstoffer, takket være genoprettelsen og efterfølgende vækst af væv..

Denne art er uundværlig for sygdomme i mave-tarmkanalen, lever og galdeveje..

Det forbedrer den intestinale mikroflora, normaliserer dens sekretion, hjælper mad fordøjes bedre..

Honning fra canola håndterer let med colitis, forstoppelse, enteritis, hjælper med sår og gastritis; behandler enzymatisk mangel.

Blandt andet øger brugen af ​​voldtægt honning hæmoglobin, forbedrer sundhed og giver energi, påvirker godt hjerte og blodkar..

Takket være dette fantastiske produkt kan du slippe af med mange sygdomme, men du kan bruge rapsfrø honning og bare til forebyggelse – især da det er lækkert, overkommeligt og ikke har kontraindikationer..

Video dessert

Rape, hvilken slags plante, hvad det er så nyttigt, hvilke funktioner det har, alt dette og meget mere, se en interessant video.