kastanje мёд?Selv i antikken mødte vores forfædre sin fantastiske sød smag og lethedfri aroma..

På forskellige tidspunkter blev den brugt som en valuta for valutaveksling og anvendt som konserveringsmiddel, de lavede forgiftende drikkevarer af det, de var glade, men vigtigst blev de behandlet.

I dag i forskellige dele af verden er der omkring 30 sorter af dette mest værdifulde produkt, der afviger i fremstillingsmetoden.

Honning kan kombineres, for eksempel blomster eller mark, eller opnås som følge af interaktionen mellem bier med kun en plante: dermed navnet kastanje, sennep, raps og andre.

I dette materiale vil du lære om fremstillingen af ​​denne type af dette produkt og dets uovertruffen helbredende egenskaber, som gavnligt påvirker vores krop..

Vi vil være bekendt, kastanje honning!

Denne slags sødeste produkt er lavet af bier fra nektar udvundet af blomster af en honningplante – kastanje..

I løbet af høsten kommer nektar ind i biens goiter, hvor det under salivens indflydelse er størstedelen af ​​rørsukker omdannet til druesaft, hvilket er den vigtigste ingrediens af honning.

Desuden er denne honning-blanding genopslået af insekter og opbevaret i specielle celler i husene – kam.

Efter inddampning af en vis mængde vand frigører bieren sig i myrsyre for at forhindre gæring, cellerne “lukkes” med vokshætter.

Det er alt sammen!

Nu er det velsmagende produkt helt klar til at spise..

Aromaen og farverne på kastanjebrun er påvirket af mange faktorer: typen af ​​kastanje, renheden af ​​det miljø, hvor honningplanten vokser, og selve biernes race.

Vejret har også en direkte effekt: med en smule nedbør kommer honningen mere koncentreret ud.

Jo mørkere skyggen af ​​dette produkt, desto lysere er smagen den vil have.

Kastanje honning er sød, men med bitterhed, så er det ofte opvarmet for at slippe af med bitterhed.

Det skal dog kun ske, hvis det bruges som en almindelig behandling..

Til behandling med dette produkt, under ingen omstændigheder behandle produktet termisk: allerede ved 40 grader ødelægges alle dets gavnlige stoffer.!

Et glimrende træk ved kastanje honning er evnen i lang tid ikke at sukker og opbevares i flydende form..

Eksperter siger, at honning indsamlet fra spiselige kastanjebønner er specielt “stærk”: den kan forblive i fremragende flydende tilstand i flere årstider..

Kemisk sammensætning

struktur каштанового мёда

Denne type produkt er primært værdifuld for sine næringsstoffer: den er rig på jern og kobber, mangan og jod, fructose og saccharose.

Det består af et stort sæt vitaminer og sporstoffer, der er afgørende for vores krop.

Jern for eksempel fremmer fuld bloddannelse og energi metabolisme, korrekt drift af redox reaktioner..

Saccharose er af særlig betydning for hjernens og leverens normale funktion, stimulerer energiforsyningen af ​​musklerne, øger kroppens tone og effektivt lindrer træthed..

Hver honningsklasse har sin egen unikke smag og karakteristiske sammensætning..

Hvis du sammenligner denne type produkt med et produkt af mynte, kan du f.eks. Finde nogle specifikke forskelle: Kastanjebønnemelning har mere saccharose og glucose end mynte, mens sidstnævnte har et kvalitativt forskelligt handlingsspektrum.

Pebermynte honning er effektiv som et koleretisk middel, bruges som en stærk smertestillende og gas græsplæne, håndtere specifikke sygdomme i fordøjelsessystemet.

Nyttige egenskaber

Som det er kendt afhænger specificiteten af ​​enhver honning-sort af egenskaberne af en enkelt honningplante..

Talere om de gavnlige kvaliteter af honning fra kastanje nektar, forskere kalder dem unikke, fordi denne type dækker et stort antal indsatsområder.

Fordelene для организма

antibiotisk middel.

Kastanje honning har stærke bakteriedræbende egenskaber, det vil hurtigt hjælpe med at klare enhver respiratorisk sygdom, effektivt neutralisere brændingen og helbrede såret.

Dette er et unikt naturligt antibiotikum, der er uundværligt til behandling af forkølelse..

Anti-inflammatoriske egenskaber.

Stærkt middel i behandlingen af ​​bronkitis og astma samt sygdomme i det genitourinære system.

I sidstnævnte tilfælde anvendes det som et middel, som synligt lindrer kroppens tilstand i tilfælde af sådanne lidelser..

For fordøjelseskanalen.

Returnerer fremragende appetit, stimulerer leveren og galdeblæren, er nødvendig til behandling af mavesår og andre gastrointestinale sygdomme.

Havtorn её польза для лицаHavtorn er nyttige egenskaber til ansigt, som mange allerede ved, som stadig ikke ved og ønsker at lære mere om havtorn, læs en interessant artikel på vores hjemmeside..

Hvad er nyttige spirede linser? Til hvem det er nyttigt eller kontraindiceret, læs interessante oplysninger i denne artikel..

Mange er interesserede i hvilke nyttige egenskaber, majs stigmas har, her: https: //notefood.ru/produkty/top-poleznyh-produktov/sostav-i-poleznye-svojstva-kukuruzy.html, du kan læse om det.

Naturlig immunmodulator.

Chestnut honning har mirakuløst en livgivende effekt på centralnervesystemet, styrker nerverne og vender tilbage til roen, giver ekstra beskyttelse mod aggressive miljøinfektioner.

Desuden forbedrer den på grund af sin unikke sammensætning det overordnede præstation af kroppen, giver styrke og lethed, eliminerer symptomerne på neurastheni og kronisk træthed.

Til kredsløbssystemet.

Regelmæssig brug af honning fra kastanje er ordineret til forebyggelse og behandling af hjerte og blodkar, som efter en måned med at spise delikatesser bliver stærkere og mere elastisk, hjertet og blodtrykket normaliseres, atherosklerose elimineres.

Naturlig antioxidant.

Kastanje honning forhindrer udviklingen af ​​frygtelige kræftformer, især maligne tumorer.

Det er især effektivt, når du tilføjer royal gelé.

Folk har behandlet søvnløshed og angst med kastanje honning siden oldtiden..

For at gøre dette skal du forbruge ca. 100 gram af denne delikatesse blandet med kildevand om dagen..

Når du bruger denne naturlige medicin i to uger, der lider af neurologiske sygdomme, får folk en sund søvn og en udbrud af energi.

Med bronkitis og hoste blandede traditionelle healere kastanje honning med specifik radise saft (1: 2).

Denne blanding bør tages hvert 60 min til 2 el. skeer.

I tilfælde af ondt i halsen kan du simpelthen gurgle med vand og kastanje honning opløst i det, cirka 5-6 gange om dagen..

Ved behandling af sår anvendes en blanding af 90 gram kastanje honning og 30 gram fiskeolie, der påføres i form af en dressing for en dag..

Kontraindikationer

Honning fra kastanje, ligesom frugterne af denne plante honning plante, er strengt kontraindiceret til brug i tilfælde af individuel intolerance.

I dette tilfælde kan denne naturlige medicin vise sig at være et meget stærkt og farligt allergen..

Personer med diabetes kan inkludere denne honning i deres kost, men først efter en klar aftale med specialisten – deres læge!

Han, såvel som andre varianter af dette livgivende produkt, har unikke egenskaber, hvorfor enhver produktion af honning anvendes aktivt i traditionel og naturlig traditionel medicin..

Husk dog, at når du bruger det som terapeutisk middel, er det nødvendigt at indhente støtte fra erfarne læger, ellers kan selvmedikation vise sig at være et ubehageligt og endog farligt resultat..

Video dessert

Vi anbefaler at se denne informative video om indsamling af kastanjebrun. glad visning!