Enhver ferie er et øjeblik med glæde og møde med kære og slægtninge. En sådan begivenhed går aldrig uden et feriebord. I øjeblikket har enhver kvinde et ønske om at demonstrere deres færdigheder inden for madlavning..

ferie фруктовая нарезка

I dag vil ingen blive overrasket over de sædvanlige hakkede salater og andre lignende snacks. De mest populære er nedskæringer fra forskellige produkter. Med den rigtige tilgang kan du oprette unikke og smukke retter, der kan imponere selv den mest fængslende gæst..

Frugt skåret

Intet feriebord kan uden frugt. Men næsten ingen af ​​gæsterne vil være opmærksomme på dem, hvis du lægger dem helt på fadet. Selvom du tager tid til at rense, hugge og lægge på en tallerken, berører det næppe nogen.

For at vise gæsterne et ønske om at spise lækker frugt, skal du kende nogle tricks, der hjælper med at gøre udformningen af ​​frugtsnit..

Der er visse regler, hvormed enhver husmor vil kunne vælge, skrælle og placere frugt.

hvordan нарезать фрукты

  1. Først skal du købe disse produkter. Det er nødvendigt at stoppe valget på smuk, sund og moden frugt. Hvis de købes på forhånd, så kan du vælge en lidt underrykke frugt. Når du vælger, skal du være opmærksom og inspicere dem for tilstedeværelse af pletter, skader og andre lignende defekter;
  2. Til udsmykning af frugtsnitning skal du tage tid før ankomst af gæsterne, da pulpen gradvist begynder at mørkne i kontakt med luft. For at bremse denne proces kan du bruge citronsaft;
  3. Vask frugt grundigt inden skæring..

Frugtsnitning kan udføres fra forskellige tilfælde. Dette kan være de mest kendte æbler, appelsiner, kiwi, bananer. Men du kan også tilføje originalitet og zest ved hjælp af eksotiske arter som mango, ananas eller fersken. Træer, jordbær eller meloner kan være et ornament til enhver sammensætning..

abkhasisk мушмулаHar du prøvet Abkhaz frugtmedlaren? Hvis ikke, prøv det helt sikkert.

Efter at have læst vores artikel om kiwi’s gavnlige egenskaber for kvinder, vil du altid inkludere denne frugt i din menu og i festlig menuen og skære.

Om alle de nyttige egenskaber ved kinesisk pære, læs her..

Sådan udfører du skæring derhjemme

Ud over den overordnede skønhed er det vigtigt at overholde bekvemmeligheden til brug. Dette tyder på, at stykkerne skal være små..

Formen af ​​stykket skal afhænge af produktets tæthed. Til en form som en terning er ananas eller æbler ideelle. Men orangen kan ikke få denne formular. Sådanne produkter skæres i skiver eller cirkler..

Der er mange enheder til smuk frugtskæring. Disse er forskellige graters, shredders, former og knive. Processen med at skære frugter ved hjælp af forskellige enheder kaldes udskæring. Du kan finde lignende værktøjer på salgsstedet..

tråd

simpel нарезка

tråd с пудрой

tråd с виноградом

skære skib

tråd сердце

tråd бабочка

tråd многослойная

tråd двухэтажная

tråd с апельсине

For at udføre skæring af frugt er det vigtigt at overholde de grundlæggende regler. En sød snack vil være praktisk at bruge, hvis man skærer ud fra strukturen af ​​en frugt. For at hjælpe denne proces er specielle enheder blevet opfundet, der nemt kan bidrage til at gøre et rigtigt mesterværk til feriebordet..