At være tynd betyder at være smuk? Og hvad med dem, der går ud over vægtkategorien af ​​moderne skønhed, men samtidig er parametrene 90 * 60 * 90 betragtes som ideelle?

I dag er de fleste kvinder bekendt med et stort antal kostvaner, som ofte giver et imponerende resultat på kort tid..

kosten питание от "Энерджи Диет"

Nogen mener, at dette er et marketinggreb, nogen tværtimod stoler helt på producenternes løfter og køber alle de stoffer, de tilbyder..

Det er værd at bemærke, at hovedsageligt slankeprodukter sælges af komplekset, og prisen på et sådant kompleks er ofte overdrevet på grund af en veldrevet PR-kampagne..

Derfor udgjorde udseendet på markedet for “Energy Diet” en resonans i samfundet. Alle kvinder, som tidligere ikke havde råd til at bruge komplekset til vægttab, tog hurtigt fordel af chancen for “Energy Diet”.

Hvad er “Energy Diet”

“Energy Diet” er en hel samling mad med forskellige smag. Det er ikke et lægemiddel eller kosttilskud. Gennem brugen af ​​de produkter, der tilbydes under måltidet, er det muligt at danne en afbalanceret kost..

Takket være en nyskabende formel sikrer fabrikanten potentielle købere, at deres produkt kan afskaffes med mindst 1 kilo om ugen.

Et kendetegn ved vægten af ​​midler til vægttab er evnen til at købe et enkelt produkt af virksomheden, hvilket vil sikre opnåelsen af ​​imponerende resultater. Fabrikanten tilbyder flere typer af sine produkter:

 1. Cocktails “Energi diæt“. Repræsentér en krukke med en vægt på 0,5 kg med en pulveriseret blanding. Metoden til at lave en cocktail er ekstremt enkel: Læg 30 g af produktet i en shaker og tilsæt 200 g mælk (maksimum fedtindhold 1,5%) og bland. Omtrentlig pris: fra 2200 rubler per bank
 2. Protein “Energy Pro”. Anvendelsesmetode er omtrent det samme som cocktails. I en pakning med 20 poser på 32 g. Anslået pris: fra 1.700 rubler;
 3. Energy Slim Products. De repræsenterer en serie produkter, der har til formål at kontrollere appetitten, stramme figuren og aktivere stofskiftet. Omtrentlig pris: fra 800 rubler;
 4. Frugtstænger. Omtrentlig pris: fra 80 rubler per stykke;
 5. Sportsbarer. Omtrentlig pris: fra 100 rubler per stykke.

Ligesom ethvert produkt “Energy Diet”, har sit eget publikum. I modsætning til andre programmer for at tabe sig, tilbyder dette kompleks hjælp af en enorm befolkning:

slank фигура

 • Folk, der er overvægtige;
 • Atleter og mennesker, der fører en aktiv livsstil;
 • Folk søger sundhed og lang levetid.

Hvad er fordele og ulemper ved dette kompleks sammenlignet med andre komplekser til vægttab?

Som ethvert middel har Energy Diet både positive og negative sider..

Fordelene er:

 1. Manglende opgivelse af almindelig mad. Komplekset er ud over den sædvanlige menneskelige kost;
 2. Hjælper med at reducere vægt på kort tid;
 3. Leverer vitaminer og sporstoffer;
 4. Bidrar til styrkelse af blodkar;
 5. Fremmer muskel toning.

Alle ovennævnte handlinger er mulige på grund af tilstedeværelsen i komplekset af følgende stoffer:

 • proteiner;
 • kulhydrater;
 • Vegetabilsk fedt;
 • Animalske fedtstoffer;
 • Mættede fedtsyrer;
 • Kostfiber.
Fedtbrændere для похудения женщинGør valget af de bedste fedtbrændere til kvinder at tabe sig hos vores eksperter!

Vi foreslår at kontrollere oplysninger om effektiviteten af ​​grøn kaffe til vægttab i næste artikel. Du burde kende sandheden!

Har du brug for hurtigt at tabe, og du har kun 3 dage? Her er de effektive metoder. Held og lykke!

Ulemperne er:

 1. De fleste af de tilbudte produkter er smagløse;
 2. Med tilbagetrækning af midlerne til vægttab er en hurtig vægtforøgelse.

Funktioner ved brug af produkter og brugsanvisninger

Resultatet af at tabe sig kan kun mærkes med korrekt brug af produkter “Energidæske”.

Systemet består af flere faser, hvorefter en person kan reducere sine parametre:

 • Trin I: Inklusion af cocktails i kosten
 • Trin II: Udskiftning af kalorier med lavt kalorieindhold til den første og anden måltid
 • Trin III: Tilbage til normal kost med cocktails som en lys middag.

Under alle 3 faser er det forbudt at spise slik. Mængden af ​​forbrugt væske skal være mindst 2 liter pr. Dag..

Min anmeldelse

Faktisk virker det: I en uge slap jeg af 4 kg. Jeg bruger i løbet af dagen mellem måltider og aftensmad erstattet en cocktail. Spis med kogt kyllingebryst eller sæsonbestemt grøntsagssalat.

Om aftenen, hvis man føler fornemmelsen af ​​sult, sparer en kop grøn te eller agurk. Jeg har morgenmad med grød. Elskede frugtbarerne, jeg kan erstatte dem med en cocktail modtagelse.

Jeg spiser ikke slik, bare fordi jeg ikke vil. Og vigtigst af alt drikker jeg ca. 2,2 liter. væske om dagen. Jeg kommer ikke til at stoppe med planer om at smide 20 kg.

Reelle anmeldelser af læger om “Energy Diet”

Jeg kender fra min egen erfaring og tilbagemelding fra kolleger, at bevarelsen af ​​sundhed og opnåelsen af ​​en ideel vægt kun er mulig med tilrettelæggelsen af ​​en afbalanceret kost. Og denne mad skal være normal, men ikke newfangled retning. Brugen af ​​cocktails i denne serie er ret et alternativ, og jeg ser ikke punktet i det daglige forbrug. Efter alt kan protein shakes erstattes med almindelige proteinfødevarer. På den anden side begynder kroppen at vænne sig til brugen af ​​cocktails, hvilket negativt påvirker sit arbejde. Derfor anbefaler jeg ikke at misbruge dem..

Ernæringsekspert Irina Tikhomirova

Jeg tror, ​​at produkterne i dette kompleks kan erstattes af en af ​​måltiderne, hvis der ikke er mulighed for at forberede kendte retter. Sådanne midler vil være passende og populære blandt folk, hvis daglige rutine ikke tillader dig at spise på en normal måde. Derfor er min mening om energidiet som helhed ganske positiv..

Terapeut Anatoly Maltsev

udsigt врачей

Drage fordel af produkterne i denne serie er nu aktivt fremme producenten. Men jeg besluttede ligesom enhver læge at gøre mig bekendt med sammensætningen: Ved første øjekast blev der ikke fundet farlige stoffer i den. Men ved nærmere undersøgelse af problemet henledte jeg opmærksomheden på følgende: I europæiske lande er tilsætning af guargummi til produkter forbudt. Så snart forbudet trådte i kraft, blev det umuligt at finde produkterne fra Energy Diet. Derfor gør jeg en personlig konklusion: Den reelle sammensætning af produktet adskiller sig fra den deklarerede. Derfor vil jeg ikke rådgive brugen af ​​produkter fra denne producent.

Gastroenterolog Pavel Litvinov

Mange mennesker taler om mulige forbudte stoffer i “Energidiet”, men ingen kan bevise dette. Butikkerne sælger et stort antal produkter, som efter min mening også har “dårlige” kompositioner. Men kun med denne kendsgerning er opnåelsen af ​​virkelig fantastiske resultater efter at have drukket cocktails. Derfor er jeg for dem.

Ernæringsekspert Natalia Ionova

For nogle år siden gennemførte forskningscentre en uafhængig undersøgelse af kvaliteten af ​​energidepprodukter, der bekræftede indholdet af det korrekte forhold mellem stoffer i blandinger. Resultatet efter at drikke er godt, kvaliteten er videnskabeligt bekræftet – det betyder at produkter kan bruges i din kost..

Ernæringsekspert Elena Suslova

Svar fra tyndere læsere med illustrerende billeder

I løbet af måneden drak cocktails. På samme tid i diæt forblev foretrukne dumplings, kød. Resultat efter en måneds brug: -6 kg. Så gik hun på ferie, selvfølgelig var der både vin og kebab, der tænker på kostvaner på sådanne øjeblikke? Jeg kom hjem, med rædsel kommer jeg på skalaerne og en anden behagelig overraskelse: Jeg fik ikke noget at komme. Det viser sig således, at jeg ved hjælp af ernæring med inklusion af cocktails har etableret et stofskifte.

foto Оксаны

Oksana, Moskva

En masse negative anmeldelser om systemet “Energy Diet” hørt. Men jeg ville bare sige til alle utilfredse: “Læs vejledningen omhyggeligt. Det er ikke kun mad, men sund mad. ” Jeg ønskede at tabe lidt og forbedre mit helbred. Som følge heraf tabte jeg 8 kg om 2,5 måneder, og vigtigst af alt er mit velbefindende forbedret, og det er 100 gange vigtigere.

foto Евгении

Evgenia, Syzran

Endelig foreslår vi at se en interessant video om dette emne: