Nu, da internettet altid er tilgængeligt, er det nemt at finde ud af, hvad “6 kronblade” kost er, men i nogle 10 år var det ikke så nemt..

Mange kvinder troede naivt, at da det er forbundet med blomster, indeholder menuen altid … roser.

diæt "6 лепестков"

Hvor langt var de fra sandheden!

Faktisk er kun navnet på diætet blomstret.

Positiv og sjov diæt

Ernæringsmetoden med det vidunderlige navn “Seks kronblade” kommer fra Skandinavien.

I begyndelsen af ​​2000’erne opfandt den svenske ernæringsekspert Anna Juhannson en måde at effektivt tabe på princippet om vekslende proteiner og kulhydrater..

Ved at følge disse principper kan du tabe fra 2 til 4,5 kilo om 6 dage (det er så længe dietten varer) og uden at sulte.

Således at processen med at slippe af med hatfulde kiloer ikke er kedeligt og ensformet, foreslår Anna Johansson at bringe et positivt element ind i det – du skal tegne en blomst.

Det skal have så mange kronblade, da der er dage i kosten..

Det er nødvendigt at prøve at tegne en blomst så smuk som muligt, så det fremkalder positive følelser..

Det kan ikke kun være en traditionel kamille, men for eksempel en orkidé, en rose, alt, alt.

Smukt og lyst, han skulle være stolt af plads i køkkenet, for eksempel på køleskabet.

Efter at have passeret gennem hver af monodierne, skal en kronblade revet ud for at bekræfte, at den næste fase af testen er afsluttet, og vedholdenhed i at nå målet vil snart bære frugt – det ønskede kilotab.

Principper i aktion

separat питание

Bundlinjen er fysiologien for menneskelig fordøjelse.

Mono-diets er et princip om separat fodring, hvorefter en person ikke blander uforenelige produkter..

Derudover er det blevet bevist, at denne teknik, der ikke varer mere end 25 timer, angriber fedtceller stærkt..

Dette sker på grund af nogle funktioner i fordøjelsessystemet, især leveren, som opsamler mange forskellige stoffer og gemmer dem.

Hver dag i metoden af ​​Anna Johansson – spiser kun ét produkt.

Lever, som er fyldt med for eksempel fisk, vil i løbet af dagen vente på “fortsættelse af banketten”, et produkt med en anden kemisk sammensætning.

Men intet andet kan spises..

Således fordøjes kroppen “tomgang” for at fortsætte med at fungere, men det er nødvendigt at udtrække energi et eller andet sted.

Det er her han husker fedtene!

Fra dette øjeblik begynder tabet af ekstra pund.

Anna Johansson hævder, at diætets effektivitet skyldes protein-kulhydratvariationer af dage.

Ordningen er enkel: fisk (protein) – grøntsager (kulhydrater) – kylling (protein) – korn (kulhydrater) – cottage cheese (protein) – frugter (kulhydrater).

Dette er en vanskelig taktik, der giver dig mulighed for at bedrage kroppen og tvinge den til at nedbryde fedtstoffer.

diæt МаггиIkke mindre interessant type diæt – Maggi ostemasse. Kurset er designet i 4 uger, behøver ikke at sulte. Maggies kost: Ostmulighed.

Ingen husmor kan ikke undvære disse lyse og sunde grøntsager. Det handler om gulerødder. Her taler vi om hendes kalorieindhold.

I artiklen https://notefood.ru/pitanie/obshhie-voprosy/obezzhirennuy-sur.html lærer du om sorterne af fedtfattig ost. Nu kan du nemt genkende det på butikshylder.

Vigtigt: Dagens rækkefølge kan ikke ændres, ellers vil hele punktet blive brudt.

Tab af kilo hvis det sker, så meget ubetydeligt.

Prioritet og handling monodiet:

 1. Fiskeri. Lækker sig i vagtigheden af ​​kroppen, fylder den med vigtige Omega-3 flerumættede fedtsyrer – et nyttigt fedt, der ikke deponeres. Fisk er kilden til det mest gavnlige protein til kroppen..
 2. Vegetabilsk. Reducer kalorie daglige menuen, mæt kroppen med næringsstoffer, vil bidrage til nedbrydning af kropsfedt.
 3. Kylling. Fod kroppen med protein, som straks vil blive brugt til at styrke musklerne, men ikke på genoprettelsen af ​​fedtlag. Kroppen vil blive justeret for at modtage energi fra fedtreserver, vægten vil gå væk.
 4. Korn. Beriger kroppen med komplekse kulhydrater, at kroppen er svær at fordøje. For at gøre dette skal han arbejde hårdt, og han vil igen genopbygge den manglende energi på grund af fedtindskud..
 5. Hytteost. Vil give dig de manglende mineraler tabt i de foregående 4 dage og højkvalitets rent protein. Metabolisme vil begynde at arbejde igen på grund af fedt..
 6. Frugt. Takket være frugt får kroppen polysaccharider, som ikke er så let at fordøje, så han vil igen huske fedtcellerne.

Detaljeret kost menu

menu

 1. På den første dag tillades fedtfattig fisk. Det er bedst at lave mad til et par, du kan lave mad eller bage. Den nemmeste måde er at lave en soufflé. For at gøre dette skal du rulle fiskefiletene i en kødkværn og lave hakket kød, salt det let. Uden at tilføje et æg, lav kugler af hakket og sæt i en dobbelt kedel i 20 minutter.
 2. På den anden dag skal du spise grøntsager (undtagen kartofler) kogt, rå eller bagt. Præference er bedre at give friske grøntsager, såsom salater, saft.
 3. På den tredje dag – bagt kogt eller stuet kylling. Du kan lave kyllingekoteletter på grillen. For at gøre dette marinere om aftenen i sojasovs koteletter (tilsæt ikke salt). Om morgenen steg i en pande smurt med lidt olie..
 4. På den fjerde dag – enhver form for vandgrød. Præference bør gives boghvede eller havregryn. Du kan brød, klid, fiber. Kvass er ikke forbudt.
 5. På den femte dag anvendes der fedtfattig hytteost uden tilsætning af creme fraiche. Kefir og skummetmælk er tilladt..
 6. På den sjette dag skal du spise frugt, bedste af alle æbler, anbefalede kartofler, men uden at tilføje sukker. Bananer og meloner bør udelukkes. Du kan drikke saft, men ikke dåse, men frisk.

I løbet af ugen kan du drikke te, helst grøn, men kaffen fra menuen er bedre at udelukke.

Sukker bør ikke tilsættes til retter.

Sørg for at drikke vand!

Her er svar fra kvinder om “6 kronblade” kost sendt til os via mail:

Tabe sig вместе

Jeg kan ikke sige, at resultaterne af “6 kronblade” -metoden var tilfredse med mig. Følg sekvensmonodiet, drak vand. Har kastet ud kun 2,5 kilo, og regnet på det større. Ud over vægten gik mængder – 2,5 centimeter. Væg forsvinder på proteindage, men vender tilbage til kulhydrat. Den utvivlsomme fordel ved kost er, at det ikke er sulten, for mig var det sværeste frugtdagen, da jeg principielt ikke kan lide frugter.

Maria, 41 år gammel

Dette er den perfekte diæt! I 6 dage tabte jeg 5 kg, hvilket jeg anser for at være et meget godt resultat. Nu går jeg forbi anden runde, vægten fortsætter med at gå væk, mængderne smelter for mine øjne.

Lyudmila, 26 år gammel

Dietten er ikke sulten og varieret, du kan lave souffler, gryderetter, Mos kartofler. Det eneste jeg ikke kan uden kaffe, men jeg gør mig selv denne overbærenhed – jeg drikker det om morgenen. Jeg anser kosten for at være effektiv – jeg har allerede mistet 4,5 kilo på det, men jeg vil ikke stoppe ved det.

Olga, 35 år gammel

Hvis du nøje overholder reglerne, kan du opnå gode resultater..

Kost “6 kronblade”, som andre, har kontraindikationer.

Anbefales ikke til personer med hjerte-kar-sygdomme, gastrointestinale problemer, gravide og ammende kvinder, børn under 18 år.

Vi tilbyder at se videoen, hvor pigen begyndte at overholde denne teknik: