Chitmil: Hvad er det, hvem har brug for det, og hvad er tricket? Nu sorterer vi alt på hylderne.

Chitmil er et enkelt måltid, der altid planlægges på forhånd både i tid og i sættet, når du kan glemme kosten og spise alt, hvad du ikke kan.

Chitmil - праздник живота

Opfundet eller mere præcist viste i praksis effektiviteten af ​​sådanne modtagende bodybuildere. En perfekt pumpet op krop er ikke kun beundrende blik, men også daglig træningsøvelser og en speciel, for det meste monotont kost..

Det værste er, at en sådan kost skal følges ikke i flere uger eller måneder, men i mange år. Derfor er det ikke overraskende, at fighters for relief musklerne var de første til at finde et smuthul for at afværge sjælen med straffrihed..

For tilhængere af lav-carb eller lavt kalorieindhold kost kan chitmyla være en ægte frelse. Men det er vigtigt at huske, at det umiddelbart efter et voldsomt måltid er det nødvendigt at vende tilbage til normal kost, ellers kan det blive til en række binge-spiser.

I sidste ende er snyde ikke en forsætlig midlertidig afvisning af kosten, men en del af vægttabsystemet.

Derudover kan sådanne tricks blive skridt til en afbalanceret kost, fordi det er så svært samtidig at opgive de skadelige delikatesser, der har bragt glæde i årevis..

Men hvis du til tider tillader dig at slappe af, vil overgangen til at spise sunde fødevarer blive mærkbart lettere. Og over tid vil behovet for uautoriseret mad forsvinde af sig selv..

Hvordan det virker

mætning вкусной пищейAlle, der er på en kost, ved, at der er en periode efter det hurtige tab af et par kilo, når ingenting kan flytte skalaen i den rigtige retning..

Til denne triste kendsgerning er tilføjet svaghed, sløvhed, svimmelhed og ofte irritabilitet og urimelig vrede..

Livet bliver ikke en glæde, men der er også en konstant følelse af sult som om at skubbe for ikke at spytte alt og spise, endelig er det normalt.

Årsagen til dette er et fald i niveauet af leptin, et mætningshormon..

Med en utilstrækkelig mængde blod er der en følelse af sult, og denne ubehagelige fornemmelse er beregnet til at få en person til at spise for enhver pris, hvilket fører til psykiske problemer..

Derudover reduceres skjoldbruskkirtonhormoniveauerne ved lavt-carb og lavt kalorieindhold, hvilket medfører en nedgang i vægttab ved at hæmme stofskiftet. Dette betyder en nedgang i ernæring i hjernen og musklerne og dermed alle de ubehagelige fysiologiske effekter.

Chitmil giver dig mulighed for midlertidigt at hæve niveauet af hormoner i blodet, hvilket skaber en slags “sving”, der ikke tillader kroppen at tilpasse sig kosten og gå i en økonomisk tilstand.

Positive effekter

En person har ikke så mange kilder til glæde, og en af ​​dem er utvivlsomt mad, men kosten indebærer at opgive denne glæde i stræben efter ideelle former..

Fra et psykologisk synspunkt er en smuk figur et spørgsmål om den fjerne fremtid, og utilgængeligheden af ​​velsmagende er en trist gave. Chitmil udjævner denne modsigelse og har mange positive virkninger, både psykologiske og fysiologiske..

positiv настрой

 • Tillader dig at undgå systematiske krænkelser af kosten. Det er trods alt meget nemmere at afstå fra at tage et slik eller en bolle, når favoritkagen er planlagt til den næste dag;
 • Tillader dig at begrænse mængden af ​​mad, der spises i forvejen.. Hvis afbrydelsen af ​​kosten er spontan, så tager mange mange ting, som kommer til at fungere og spiser før den første gaggingstrøm. Dette er ikke til gavn for psyken eller kroppen. Planen hjælper også med at spise lige nok velsmagende for at få nok, men ikke at overvære;
 • Giver en mere positiv holdning.. Da kosten er opdelt i intervaller fra en snyde til en anden, er det psykologisk lettere at tolerere.
 • Aflaster fordøjelsessystemet. De fleste lavt kalorieindhold og lav-carb diæt indebærer at spise store mængder protein, hvilket ikke er let for kroppen at fordøje. Med en rationel tilgang tillader chitmyl mave-tarmkanalen at tage en kort pause;
 • Spurs vægttab. På grund af accelerationen af ​​stofskiftet begynder fedt at forbrænde, kropstemperaturen stiger, og kræfterne ser ud til virkelig intense træning. Samtidig fortsætter effekten af ​​chitmyla i flere dage.

Sådan appliceres chitmil i at tabe sig

Først og fremmest skal det huskes, at fra en fysiologisk synsvinkel er svindelmælk absolut ubrugelig med en afbalanceret diæt og protein-kulhydrat-vekselvirkning (en type diæt, hvor kulhydrater indtages hovedsageligt i halvdelen af ​​dagen og proteiner i den anden halvdel).

For psykologisk lindring er overbærenhed kun tilladt, hvis kalorieindtaget er reduceret i en uge lige så meget som du planlægger at forkæle dig selv..

Kontraindikationer

Det er ikke nødvendigt at ty til chitmyla i følgende situationer:

 1. Sygdomme i fordøjelsessystemet. En organisme, der er udsat for lignende sygdomme, vil sandsynligvis ikke være i stand til at overføre strømmen af ​​uvanlig mad, der pludselig faldt på den, hvilket vil føre til langsigtede forstyrrelser i sit arbejde;
 2. Tendens til at binge spise. Mange mennesker er ikke i stand til at begrænse sig til en, to eller endda ti delikatesser, deres hænder synes at være trukket af sig selv for en ny del. Og selv den næste dag er det svært for dem at vende tilbage til kosten, chitmin for sådanne mennesker er beslægtet med udløseren, når de spiller russisk roulette.

Grundlæggende regler

Når du planlægger en snyde, skal du overholde følgende regler:

 • At tilbringe chitmil hver til to uger med en lille procentdel af kropsfedt og en gang hver anden til fire med en masse;
 • Sørg for at fejre dagen for den længe ventede ferie i maven i kalenderen eller dagbogen sammen med antallet og typen af ​​mad;
 • At tilbringe chitmyl om morgenen eller ved frokosttid. Overdreven mængde usædvanlig mad bør have tid til at fordøje før slutningen af ​​dagen;
 • Tag pancreas enzymer for at forbedre fordøjelsen;
 • Spis langsomt og nyd hver bid
 • Chitmar til madbegivenheder, såsom fødselsdage eller møder med venner. Dette vil tillade dig ikke at begrænse dig selv og nyde livet med en klar samvittighed..

Hvad du ikke kan gøre:

 1. Der er ligesom sidste gang. Nok til at øge kaloriindtaget af den daglige diæt på kun 20%, således at chitmilen fungerede. Og overdreven overeating kan føre til en alvorlig lidelse i fordøjelsessystemet;
 2. Der er, indtil der var en følelse af sult. Siden læsning af et ekstra måltid, snarere end en erstatning, er det muligt, at følelsen af ​​mæthed vil vare længe nok, så det giver ingen mening at forbruge unødvendige kalorier;
 3. Drikk alkohol. Det er ikke kun kalorieindhold, men også duller dine sanser, så du kan overvære ubemærket. For ikke at nævne det faktum, at alkohol vil kræve yderligere kræfter fra kroppen for at fjerne toksiner;
 4. At arrangere en ekstraordinær chitmil. Det er klart, at dette vil være det første skridt for en fuldblæst sammenbrud;
 5. Der er foran tv, computer eller bog. Opgaven med chitmyla er psykologisk nødhjælp, og det vil ikke blive opfyldt, hvis fødeindtag passerer ubemærket, hvilket ofte sker, hvis det er distraheret;
 6. Gå sulten. At sulte før eller efter er helt ubrugelig, da det vil helt negere hele effekten;
 7. Forkæl dig selv for at blive spist. Du skal altid huske, at læsning med den rigtige tilgang er en nødvendig del af vægttabsystemet;
 8. At lave en ide fix. Tegn på problemer – konstant forventning og levetid på maven i maven. Desværre kan chitmoil for nogle mennesker blive en slags afhængighed, og du bør begynde at kæmpe så hurtigt som muligt.
 9. Stå ikke op på skalaerne næste morgen. Da overskydende kalorier og salt vil bringe dem med et kilo overskydende vægt, kan de slags skræmmende tal demotivere og forstyrre.
præparater для похуденияPopulære stoffer til vægttab, der virkelig hjælper: anmeldelse og anmeldelser. Ekspert Karakteristik og Evaluering.

Hvordan kan æblecidereddike hjælpe med vægttab? Find ud af her om alle måder at anvende det på..

Hvor meget kan du tabe om en måned? Hvis du er interesseret i dette spørgsmål, skal du dristigt gå her og du finder svaret.!

Hvad har du råd til efter træning

Inden for halvanden time efter træningen varer det såkaldte kulhydratvindue, der er karakteriseret ved en øget metabolismestabilitet.

På den ene side er det tid til en snyde-snyde, da overskuddet af mad er brændt og ikke efterlader spor, på den anden side – det er næppe muligt at nyde måltidet i fuld mål på grund af den særlige tilstand i kroppen efter tung fysisk anstrengelse..

Ikke desto mindre giver chitmoil efter træning dig mulighed for at genopbygge, opbygge muskelmasse, og den næste dag at træne med mere indflydelse.

Det særlige af et sådant måltid er brugen af ​​en blanding af proteiner, kulhydrater og aminosyrer. Hvad er der under sådan en snyd? Især anbefales det at spise produkter som:

 • æg;
 • ost;
 • kartofler;
 • brød;
 • pasta;
 • Mejeriprodukter;
 • kød.

Chitmil og krops tørring

tørring телаTørring af kroppen består i at slippe af med subkutant fedt uden at tabe muskelmasse og indebærer kulhydratsultation mod baggrund af øget proteinindtagelse. De grundlæggende regler er de samme som for de fleste kostvaner:

 • Forbrug af færre kalorier end forbrugt
 • Opretholde et højt indhold af stofskifte gennem træning og fraktioneret ernæring.

Tørring varer normalt omkring fem uger, hvor der er mange kostrestriktioner, som gør kosten sløv og monotont..

Men belønningen for alle lidelser bliver en smuk nødhjælp. For at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at udføre chitmil ved hjælp af følgende regler:

 1. Kun efter træning;
 2. Ikke mere end en eller to gange i hele opholdstiden på tørretumbleren;
 3. Der er kun sund mad, ingen kager, næringsmiddel og chips..

anmeldelser

Hvis jeg ikke tillader mig velsmagende en gang om ugen, begynder jeg at føle mig trist. Derfor arrangerer jeg selv på søndagen til frokost en ferie og spiser alt, hvad der normalt er (når det ikke er på en diæt). Rart at vide, at det hjælper med at tabe sig bedre.

Veronica, 23 år gammel

Efter min erfaring, hvis du spiser for meget, fx vedbrænder på McDonalds, og så spiser en kage, så kommer alt dette ud på den mest ubehagelige måde. Derfor, chitmyla omhyggeligt, for ikke at overvælde, og selvfølgelig uden mezim overalt. Jeg er tilfreds med effekten, jeg har styrke til træning, arbejde og husholdningsarbejde, men samtidig kommer jeg tættere på idealen.

Tamara, 25 år gammel

Jeg bruger det en gang om ugen, prøv at spise mindre fedt og selvfølgelig efter en træning. Jeg er stadig en nybegynder, men muskelmasse vokser fra en sådan belastning er vidunderlig.

Artem, 21

konklusion

Chitmil для худеющих девушек

Chitmil bør være en ferie, hvorfra du skal have maksimal glæde og ikke overraskende godt.

Det er klart, at hvis du tager på denne dag alle retterne på bordet som velsmagende, men stadig junk food, vil skyldfølelser ikke undgås..

Derfor er det værd at forsøge at holde en positiv holdning..

Da chitmil er en planlagt begivenhed, skal alt ske som planlagt..

Hvis du pludselig ville have noget andet, så skal det udsættes til næste gang.

Så du kan undgå stresset overspising, hvilket simpelthen ikke er muligt at kontrollere..

I almindelighed hjælper chitmil effektivt med at tabe sig og har ikke så mange kontraindikationer, og giver dig også mulighed for at opretholde fremragende humør og ydeevne under kosten.