Fordøjelsessymmen-resistent fiber kaldes fiber..

anderledes виды клетчатки для снижения веса

Grundlag for korrekt ernæring

Det er nødvendigt at starte beskrivelsen af ​​cellulose fra den kendsgerning, at der sker to typer:

 1. opløselige – Bestående af harpikser af vegetabilsk oprindelse og pektin. Hævelse i vand, absorberer galdesyrer, hvorved de ikke får adgang til blodet. At blive opløst i vand, det bliver til gelé og fylder maven, og ikke giver mulighed for at forbruge en masse mad;
 2. uopløselig – indeholder cellulose og lignin. Hævelse fører til hurtig tømning af tarmene og fjerner kolesterol fra kroppen. Det normaliserer også den metaboliske proces, forhindrer forstoppelse og reducerer risikoen for sten i galdeblæren..
I lang tid var ingen interesserede i fiber, indtil ernæringseksperter opmærksom på sin evne til at sænke kolesterolet.

Ifølge ernæringseksperter, forbruge 1,5 kopp havregryn om dagen mængden af ​​toksiner i kroppen. Og fibre, der absorberer skadelige stoffer, der kommer ind i tarmene, reducerer risikoen for kræft.

Typer af fiber til vægttab

Græskar frø

Som du ved, er græskar frø rig på kobber, zink, selen, magnesium, fosfor, æteriske olier, E-vitamin samt nogle vitaminer i gruppe B, K, C, A, D.

Fordelene ved græskar frø:

græskar семечки

 • Normalisere kolesterol og sukker;
 • Forbedre kroppens tilstand med nedsat metabolisme, højt blodtryk og diabetes;
 • At danne en såkaldt fødeknude i maven, bevarer fugt godt og hjælper med at fjerne galde;
 • Pektiner indeholdt i græskar frø beskytter tarmene fra kræftfremkaldende stoffer;
 • Eliminere forstoppelse og værdifuldt ved dysbiose;
 • Fibre græskar frø til vægttab – et fremragende værktøj til forebyggelse af orme;
 • Opsvulmet i maven, absorberer fiber slagger, overskydende ammoniak, toksiner.

For vægttab skal du tage 2 sb. l. græskar frø to gange om dagen i en time før du spiser, drikker et glas vand.

Receptionen varer 3 måneder.

Kontraindikationer omfatter individuel intolerance og sygdomme i mave-tarmkanalen..

Thistle (Milk Thistle)

Denne plante indeholder en masse calcium, silicium, kobber, silymarin, jern og bioflavonoider..

Fordelene ved mælketrådfibre:

 • Det har en stærk absorberende egenskab;
 • Fremragende profylaktisk middel til at stimulere udskillelsen af ​​galde;
 • Reducerer eksponeringsniveauet efter alkoholforgiftning. Den kraftige antioxidant, der udgør metabolisme og beskytter cellerne mod ødelæggelse, er en del af melketælle selemarin;
 • En god måde at holde din hud ung;
 • Hæver immunitet.

jorden семена расторопшиBaseret på de nævnte fordele følger en ting: Mælkstistel eller mælketistel virker som et slankende produkt som et slankende produkt..

Ved at rense leveren genopretter den sine funktioner og derved bidrager til normaliseringen af ​​andre organers arbejde..

Til vægttab mælk tistel anvendes som følger:

 1. Dosering til voksne – 1-2 spsk. skeer en dag i en time, før de spiser, vaskes eller opløses i 250 ml vand
 2. Ved alvorlige leverproblemer skal du konsultere din læge før brug
 3. Ved brug af fiber skal du ikke glemme at øge vandforbruget.

Forsigtig: Brug ikke mælkestamme under amning, graviditet, kræft, problemer med mave-tarmkanalen og individuel intolerance..

Husk også, at overdreven brug af mælketråd fører til gas, hovedpine, fordøjelsesbesvær og allergiske reaktioner på huden..

hvede

cellulose из пшеницы

Først og fremmest er det klid (hvede), såvel som bær, frugter, urter og nødder..

Hvis din kost er baseret på brugen af ​​hvedefibre, opløses derefter 2-4 skeer af produktet i et glas væske og tag den resulterende sammensætning under hvert måltid (hoved) mad. Oftest tjener det som et supplement til supper og bouillon..

En stor velsignelse for tyktarmen er det regelmæssige forbrug af stor hvedefibre. Det er i stand til at rydde væggene i slim, som opstår som følge af fordøjelsen af ​​mad. Derudover forbedrer det blodcirkulationen i bækkenet og tilstanden i det genitourinære system..

Daglig indtag sats for en voksen: 2-6 el. skeer.

Sibirisk fiber (apotek)

Det omfatter:

 • Pektin – fundet i kål, sukkerroer og citrusfrugter;
 • Bran nyttige urter og korn;
 • Legnin – fremstillet af jordbær, ærter, tomater;
 • Bean pitch.

Serie af сибирской клетчаткиSom du kan se, er der ingen konserveringsmidler, smagsstoffer og alle ikke-naturlige produkter i sammensætningen af ​​sibirisk fiber til vægttab, såvel som i andre typer..

Ifølge læger er dette en værdifuld og effektiv erstatning for svækkende kostvaner. Hver komponent af tilskudet fordøjes ikke af kroppen, men det hjælper med at reducere galdesyrer og kolesterolniveauer..

Sibirisk fiber har en pulverkonsistens, hvis vedtagelse skal startes med en lav dosis med en gradvis stigning. Det daglige indtag af kosttilskud afhænger af menneskets kropsegenskaber.

Ligesom andre fibre skal sibirien fortyndes i kefir, yoghurt eller juice, det vil sige, den bruges ikke i sin rene form.

Til daglig og harmløs fedtforbrænding er det nok at fortynde 1-2 spsk. skeer af produktet. For at opnå den bedste effekt, glem ikke regelmæssighed (2-3 gange om dagen).

Mit vægttab oplevelse

Jeg vil gerne tale om, hvordan jeg bruger fiber i klar og form og spise med mad. Jeg køber fibre i apoteket. Sælg det i en flaske eller en kasse. Blandet 1,5 st. skeer af fiber i et glas kefir og drak i stedet for morgenmad.

Efter nogen tid bemærkede jeg de første resultater: en hurtig slukning af sult og etableringen af ​​fordøjelsesarbejdet. Er allerede blevet kvitt 2 kg og fortsætter med at tabe sig.

Læger anmeldelser

Ifølge lægerne er det virkelig i stand til at redde en person fra ekstra pund. De terapeutiske virkninger af hver art er de samme, forskellen er kun i pris og smag..

Derfor, for vægttab eksperter er tilladt at tage nogen form. Men læger advarer: det vigtigste i denne sag er at vide, at vægten går tabt på grund af bevidst begrænsning af kosten..

Og hvis du bruger fiber, vil du spise på samme måde som før, vil du ikke opnå nogen effekt.

yoghurt в йогуртницеNår en person beslutter sig for at tabe sig, skal man begrænse sig til mad. Men der er et klart plus – sundt mad forbliver på bordet. Her for eksempel yoghurt. Den kan gøres fedtfri, naturlig og absolut uden kemi. Opskrifter til naturlig yoghurt: Let madlavning i en yoghurt maker. Det vigtigste er, at det “smarte” udstyr vil gøre alt af sig selv..

Fra samme serie – havkalle. Dette er nyttigt og nødvendigt i perioden med vægttab. Det er skrevet mere detaljeret om dets egenskaber og anvendelse..

Hvordan man bruger liposyre til vægttab, læs her. Kontraindikationer og anmeldelser.

Anmeldelser taber sig

Efter fødslen længe efter anbefaling fra en læge, så fiber (1 spiseske L. 2 gange om dagen). Resultatet er tilfredsstillende, da min vægt er vendt tilbage til normal. Bare ved at drikkevæske per dag skal være mindst 2 liter..

Victoria, Samara

Jeg har taget fiber i den femte måned og vil tale om mine indtryk. Hun hjalp ikke kun med at slippe af med 7 ekstra pund, men også forbedret hudens hud. Jeg vil gerne rådgive dem, der lige nu begynder at forbruge fibre med en teskefuld, og over tid øge doseringen for at undgå ubehagelige øjeblikke. Da mange af mine venner brugte det på en gang i store mængder, og derefter klagede over oppustethed. Kroppen skal vænne sig til det nye produkt. Og endelig vil jeg sige, at brugen af ​​fiber hjalp mig med at opgive brød, hvilket er meget glædeligt.

foto Натальи

Natalia, Bobruisk

Fiberforbrug er opdelt i flere teknikker. For eksempel spilder jeg om morgenen med et glas yoghurt. Lad fiberen ligge i 10 minutter for at insistere, og først så drikker jeg. Om eftermiddagen tilføjer jeg det til suppen og om aftenen til kefir. Jeg skryder ikke med resultatet endnu, da det ikke er der endnu, men det synes jeg meget snart.

Inna, Voronezh

Hun hjalp mig slet ikke, og jeg tror, ​​at dette kun er en skilsmisse for penge. Selvom som de siger, er der slet ingen medicin..

Tatyana, Kaliningrad

Jeg tror, ​​at der er en vis fordel for mavetarmkanalen fra fiber, men at håbe at tabe sig kun på grund af det er dumt. Glem ikke om rigtig ernæring og motion.

Lily, Ufa

Takket være den regelmæssige brug af fiber slog jeg næsten 14 kilo af. Jeg råder alle, der ikke har prøvet det endnu, men jeg vil ikke acceptere det igen, jeg kunne ikke lide smagen.

foto до и после похудения

Arina, Belgorod

På fiberens gavnlige egenskaber havde jeg læst i forskellige kvinders fora og besluttet at prøve det selv. Jeg vil ikke nævne det velsmagende tilsætte additiv, men det er muligt at bruge det i opløsning i kefir eller yoghurt. Trods det faktum, at jeg har taget fiber i kun få uger, bemærkede jeg de første resultater: Jeg tabte 1,5 kilo ubesværet.

Irina, Kostroma

Efter at have læst et stort antal entusiastiske anmeldelser om virkningen af ​​regelmæssig brug af fiber, besluttede jeg at købe det og finde ud af om det virkelig er. Hvis hun hjalp nogen til at blive slankere og smukkere, gav hun mig en masse mavesmerter og fik mig til hyppig gæst på toilettet. Nu tror jeg det kan øge mængden af ​​forbrug af kål og æbler, snarere end igen søge hjælp fra “apoteket” fiber..

Evgenia, Syzran

Selvfølgelig, hvis hun overvandt regelmæssigt, ligger hun på sofaen og venter på, at hun kæmper med de ekstra kilo, er meningsløst. Glem ikke at alt skal ske i en kompleks spiste fiber, glem ikke motion. Således kunne jeg tabe 10 kg om 3 måneder. Så vær ikke doven og følg din “slanke” drøm.!

Taisiya, Volzhsky