En særlig teknik, der forbrænder fedt, skyldes et fald i kalorieniveauet i den forbrugte kost, kaldes tørring. Efter at cyklen er afsluttet, bliver kroppen fremtrædende, musklerne frigives, og procentdelen af ​​fedt bliver minimal..

Dette er en populær praksis for bodybuilders, atleter og bodybuilders, som således bringer deres kroppe i den rigtige form før konkurrencer og forskellige konkurrencer..

tørring тела

Programmet til tørring af krop for piger indebærer en grundig forberedelse, herunder: et træningsprogram med træning, super-kalorieindhold og vævsopbygning.

Hele tørringsproceduren er ret besværlig og udmattende, så du skal nøje følge det individuelle, specielt udviklede program..

I tilfælde af utilstrækkelig pleje kan tørring endda føre til indlæggelse og blive komplikationer i kroppens arbejde..

Når du starter en kost, skal du huske, at fedtvæv er sværere at nedbryde end muskulært væv, hvilket betyder at for at opretholde muskler og slippe af med fedt, skal du øge intensiteten af ​​kardio- og styrkeøvelser..

Vær opmærksom også have og ordentlig ernæring og beregning af kalorier hver dag.

Hvad omfatter korrekt tørring?

For at opretholde den korrekte funktion af alle kroppsfunktioner og undgå uønskede problemer, samt for at maksimere effektiviteten af ​​tørring vil hjælpe nogle få grundlæggende regler:

 1. Principperne for fraktioneret ernæring vil bidrage til at opretholde et acceptabelt niveau af metabolisme;
 2. Den nødvendige daglige mængde rent vand 2, 5 liter;
 3. Det er bedre at forlade poretter til morgendriften, efter 17:00 anbefales det ikke at bruge dem;
 4. Det er nødvendigt at tælle kalorier, det vil bidrage til gradvist at reducere deres antal;
 5. Tiden mellem måltider før og efter træning skal være mindst 2 timer;
 6. Selvom kulhydraterne i løbet af tørringsperioden skal helt opgives, de ikke kan udelukkes brat, skal deres forbrug gradvist falde..

Biokemiske forandringer har stor effekt på pigens krop, så for en effektiv effekt og forebyggelse af bivirkninger kan pigerne ikke helt udelukke sød mad fra deres kost under tørring – dette kan forårsage forskellige bivirkninger, som f.eks. Udtømning af kroppen..

Det er vigtigt ikke at glemme, at hvis muskelmassen er utilstrækkelig, kan tørringen ikke udføres..

Kost og kost under tørring af kroppen til piger

produkter для менюCyklusen er 5 uger, i løbet af hele varigheden vil belastningen og intensiteten af ​​belastningen variere, mængden af ​​kulhydrater i mad vil mindske til et minimum, og for at slippe af med den akutte følelse af sult, skal du spise ca. 6 gange om dagen i små portioner af produkter, der er egnet til tørring.

De kan være: korn, bælgfrugter, magert kød, cottage cheese, grøntsager, frugter (de erstatter fuldt ud det krævede niveau af sødt sukker).

En fuldstændig opgave bør være fra melprodukter, mælkeprodukter, animalske fedtstoffer og slik..

Den første fase af tørring af krop for piger indebærer brugen af ​​fiber, mens frugt er uønsket at bruge. Proteiner, fedtstoffer og kulhydrater bør være 50/20/30.

Næste uge indebærer fjernelse af salt og kulhydrater, mens procentdelen af ​​forbruget af protein skal øges. Klid og grøntsager tilsættes til kosten..

Efter at scenen kommer, når mængden af ​​forbrugt vand falder, anbefales det at få klid og små mængder mejeriprodukter, der kan forekomme ubehag, svimmelhed og træthed..

Derefter kan du gentage kostningen af ​​de foregående to uger..

Menu kost til ugen om dagen

Programmet til tørring af kroppen til piger udvikles individuelt, det skal tage højde for alle kroppens egenskaber, højde, vægt, kontraindikationer og procentdelen af ​​subkutan fedt.

Men den omtrentlige daglige menu til tørring af kroppen til piger baseret på en vægt på 60-70 kg med vækst fra 152-168 cm vil se sådan ud:

omelettirsdag:

 • Omelett fra hele æg og to uden æggeblommer + halvt glas mælk;
 • Fiskfilet med ris, et par stykker persille og en halv citrus;
 • Kyllingebryst med boghvede, en agurk, 3 oliven;
 • Fedtfri cottage cheese + banan.

Tirsdag og onsdag

 • Proteinomelet med en æggeblomme + mælk 125 ml;
 • 60 g kalvekød, en tredjedel af sød peber, et par salatblade og persille;
 • 150 gram kål og 80 gram kylling, 2 skiver citron. Asparges eller zucchini vil være en erstatning;
 • Et glas nonfat kefir.

tirsdag:

 • havregryn;
 • Tre egern (omelet), ris, halv orange
 • Mager kød, ris, salat, tomat, 3 oliven;
 • Yoghurt (0,1%).

fredag:

 • Tre egern (røræg);
 • Broccoli eller courgettsuppe, kyllingebryst med grønne;
 • Blækspruttefilet;
 • Hytteost, grapefrugt eller æble.

Lørdag og søndag:

havregrød с бананом и черникой

 • Havregryn med tørrede frugter;
 • Fisk med grøntsager;
 • Kyllingebryst og broccoli;
 • Hytteost og appelsin.

Kulhydrater absorberes i lang tid, så at spise dem anbefales i morgen, protein mad er egnet til eftermiddagen.

Menu til transformation af kroppen i piger i en måned

Under den indledende tørringsperiode skal det huskes, at forsømmelse af regimet kan forårsage proteinoverskridelse og belastningen på nyrerne øges. Det er nødvendigt at sikre, at fødevaren i hvert trin af tørring er så afbalanceret som muligt..

Uge 1:

 • Hytteost 200 g, diætmad og citrus;
 • Fisk, kylling eller oksekød med boghvede og grøntsager;
 • Kylling, dampede grøntsager, kogte grits.
Uge 2: På dette stadium af kosten forbruges komplekse kulhydrater ikke om eftermiddagen, når de tørrer kroppen. Frugt og fuldkornsbrød er udelukket, og portioner af poretter bliver mindre. Alt andet forbliver det samme som i den første uges kost..

Uge 3:

 • Grøntsalatssalat 120 g, 7 proteiner, st. l. ske med kogt korn;
 • 2 spsk. l. kogt korn, kylling 120 g, tomat;
 • Fisk 200 g, salat;
 • Rejer eller anden fisk og skaldyr 200 g, et par stykker persille.

Uge 4: Normalisering af kulhydratindhold. Denne fase vil tage omkring seks dage. Menuen i de to foregående uger efter tørring af kroppen passer, du skal vælge en kost baseret på dit eget helbred.

Ingredienser i menuen, når du tørrer kroppen, kan variere afhængigt af de opgaver, der skal udføres på et eller andet tidspunkt. Du bør heller ikke opgive sportnæring, mens du tørrer piger, det hjælper med at bevare kroppens tone, udholdenhed og trivsel..

sæt весаOg hvordan man lægger vægt på den magre fyr: En handlingsplan trin for trin.

Hvordan kan du få dig til at tabe sig hjemme, læs her. Forskellige tips og måder.

Om her om protein-kulhydrat vekslen. De siger, at bedre kostvaner ikke findes!

Særlige øvelser

Klasser i tørretiden varierer i intensitet og hyppighed af gentagelser, men pauser for en dag er stadig nødvendige for at musklerne kan komme sig..

I dette tilfælde kommer antallet af tilgange fra en til tiden til tre.

Øvelser udføres uden hvile, maksimal pause kan være et eller to minutter. Alvorlighed beregnes, så du har tilstrækkelig styrke til at gøre det nødvendige antal tilgange..

For underkroppen er antallet af gentagelser 15-20 gange, for den øvre del – 12-15.

 1. Bænkpress fra liggende stilling;
 2. Bænkpresse ved brug af maskinen;
 3. Løft stangen fra stående stilling;
 4. Arm forlængelse på de øverste blokke;
 5. curling;
 6. Bænkpress i den udsatte stilling og brug af et smalt greb; tryk штанги
 7. Benchpress (liggende) med et smalt greb;
 8. Deadlift med rette ben;
 9. Dumbbells skiftevis 10-12 gange fra en stående position;
 10. Fremspring af simulatorens øverste enhed på brystet fra en siddeposition;
 11. Hæv benene på de ujævne stænger;
 12. squat;
 13. Øvelser på bænken;
 14. Klassisk bænkpress.

Det er også nødvendigt at udføre øvelser på tredebånd og simulatorer af forskellige retninger for at pumpe alle muskelgrupper..

Giv ikke op med opladning og kører om morgenen, svømning og vandreture.

Kontraindikationer

Tørring af kroppen er en af ​​de meget farlige måder at slippe af med fedt. Der er tilfælde, hvor det gør det muligt at tabe omkring 40 kg, hvorfor ikke alle kan bruge det..

For at modstå 5 uger gale sportsbelastninger, med kulhydrat sult, skal du have et meget godt helbred..

Kropstørring er ikke egnet, hvis der findes:

 • Sygdomme i maven og bugspytkirtlen;
 • Hepatisk svigt
 • Problemer med kardiovaskulære systemer;
 • diabetes mellitus.

gravid девушкаOgså tørring af kroppen er kontraindiceret hos kvinder under graviditet og amning. Det er ikke egnet til folk, hvis livsstil ikke involverer hyppig fysisk anstrengelse og motion, for dem kan denne kost forvandle sig til en betydelig forringelse af helbred, tab af styrke og svimmelhed.

Også personer, hvis aktiviteter er af intellektuel karakter, skal tage højde for, at når der tørres, kan der være en vis hæmning af tænkning.

Det er nødvendigt at følge omhyggeligt og omhyggeligt overholdelsen af ​​alle diætforhold for at undgå alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, for eksempel problemer med glukose og nyrer på grund af overskydende proteiner og andre mulige ulemper ved en ikke-carb-menu..

anmeldelser

Tørring hjælper med at rette din krop og gøre figuren smukkere. De, der ikke er sikre på, om man skal bruge denne teknik, bør læse nogle anmeldelser om det..

Det har længe været på udkig efter en passende kost til hurtigt og med det bedste resultat. Ofte frustreret af manglende søthed eller følelse af sult. Jeg lavede faste dage for mig selv, men som det viste sig, er manglen på viljestyrke i mit tilfælde en alvorlig hindring, og for nylig hørte jeg om tørring af min krop og besluttede at prøve. På trods af alle mine tvivl viste diætregimet sig at være ret passende, der var ingen problemer med at lave øvelserne, og til sidst viste det sig alting. Jeg kunne godt lide resultatet meget, i den første uge tabte jeg 3 kilo, og til sidst fik jeg en perfekt perfekt krop ifølge mine standarder..

Svetlana, 26 år gammel

Jeg forsøgte så mange ting, at jeg ærligt nærmede mig kropstørring med et meget skeptisk udseende. Mange advarsler og kontraindikationer, som jeg læste på internettet, tilføjede ikke tillid. Jeg besluttede at prøve det samme for held og lykke. Det fungerede ikke straks, det var svært på grund af stresset, og der var en ændring i ernæring. Men efter de første resultater besluttede jeg mig ikke for at stoppe og alt viste sig. Jeg formåede at tabe 7 kilo og samtidig føler jeg mig godt, jeg følte ikke svimmelhed og tab af styrke, tværtimod blev jeg endda suget til sidst, jeg anbefaler stærkt tørring af kroppen for alle, der ønsker at tabe sig, denne metode virker virkelig!

Ekaterina, 27 år gammel

Tørre kroppen til piger er en god måde at give din krop en smuk og stram form. Hvis du nærmer dig problemet med fuldt ansvar og opmærksomhed, så observerer du regimet, spiser og udøver korrekt, kan du opnå meget gode resultater..

Men først og fremmest skal du forstå, om det virkelig er nødvendigt som det ser ud ved første øjekast. Body drying er designet til de piger og drenge, der spiller professionel sport eller er ofte i syne..

For dem, der bare vil eksperimentere med deres figur eller ønsker at forberede kroppen til en kort ferie, er det næppe værd at risikere deres helbred på den måde, og det er fornuftigt at være opmærksom på mere gunstige programmer.