Wonder armbånd: мнение специалистов

Wonder Armbånd: arbejder eller ej?

Mange fede mennesker drømmer om at gøre noget, mens de taber sig. Hvis du tror på reklame, så er der specielle værktøjer, for eksempel et armbånd af Biansha, som skal bruges regelmæssigt.

Sort jade sten armbånd anses for helbredende og har en gavnlig effekt på den menneskelige krop..

Daglig brug af smykker Bianchi hjælper med at fjerne overskydende vægt og grim cellulite, forbedrer stofskiftet og eliminerer også andre sygdomme og lidelser.

Det kan bæres som profylaktisk..

Hvis interesseret, bestilte jeg dette armbånd på denne side. Og han havde en positiv effekt på mig.!

Hvad er et armbånd Bianshi

Armbåndet er lavet ved hjælp af en sjælden sort halvædelsten kaldet sort jade. Han har en kosmisk og mystisk oprindelse..

Omkring 63 millioner år siden faldt en meteorit i Tibet-området. På grund af den stærke indvirkning og høje temperatur på objektet, der landede, dannede jorden sten og meteorit plasma en ny slags sort jade, som er kendetegnet ved mirakuløse egenskaber..

I stensammensætningen er der mange mineraler og elementer, der kan have en positiv effekt på menneskekroppen. I oldtiden brugte kinesiske healere Bianchi sten som en mirakelbehandling for mange sygdomme..

Bansha sten er glat og meget behageligt at røre ved, men hvis du sætter jade i vand i et par minutter, vil overfladen ligne fint sandpapir. Takket være denne ejendom benyttes Biens som et massageværktøj.

Ifølge kinesiske myter og legender giver brugen af ​​sort jade dig mulighed for at “polere” menneskers sundhed. I dag er et armbånd lavet af Biens sten, som alle kan købe for at bære det regelmæssigt. På grund af de mirakuløse egenskaber har Bianchi en positiv effekt på menneskekroppen.

Healing egenskaber af et jade armbånd

Af чего состоит браслет

Hvad er fyldt med mysterium?

Eksperter siger, at Bianchi har en stærk kraft, som positivt påvirker kroppen.

Harm Bianshi er ikke i stand til.

Stenen udsender infrarød og stråling, som ligner karakteristika for menneskets stråling.

På grund af det bliver kroppens celler mere aktive, forekommer positive kemiske reaktioner. Hvis du vedhæfter sort jade til kroppen eller hovedet på en person, forbedrer blodcirkulationen ikke kun i et bestemt område, men hele kroppen..

Takket være den forbedrede blodgennemstrømning er arbejdet i de indre organer og systemer aktiveret, hvilket eliminerer muligheden for blodstagnation. Det menes at armbåndet hjælper med at banshi i ridding af mange sygdomme og lidelser.

Han er i stand til at:

  1. Eliminere overskydende vægt og cellulite skorpe på underliv, ben og lår;
  2. Cure sygdomme i de indre organer;
  3. Bekæmper gigt, arthrose og andre sygdomme forbundet med leddene;
  4. Fremskynder helingsprocessen af ​​brud og knoglebrud;
  5. Øger immuniteten og forbedrer trivsel;
  6. Hjælper patienter med diabetes;
  7. Eliminerer søvnløshed, nervøs spænding og angst;

Stenen kan bruges som en kompressor eller en varmt vandflaske af en syg del af kroppen: Hvis du let holder en Bianshi sten på en persons hud, bliver dette sted rødt og varmt..
Eksperter siger, at jade armbåndet anbefales til folk, der bruger meget tid på computeren og andet elektronisk udstyr..

Brugen af ​​armbåndet: virkelighed eller myte?

Wonder armbånd

Armbåndet gør ingen skade

Mange der lærer om eksistensen af ​​det mirakuløse sorte jade armbånd spørg: “Hvis en sten virkelig har helbredende egenskaber og hjælper med at tabe sig, eliminerer alvorlige sygdomme og øger immuniteten, hvorfor bruges den ikke selv i traditionel kinesisk medicin?”

Eksperter besvarer dette spørgsmål ganske enkelt: Siden opdagelsen af ​​stenlejninger i Tibet er sådanne steder ikke blevet identificeret, så udvindingen af ​​sten er ikke lavet.

De sten, der blev fundet tidligere, var vant til at lave massageværktøjer, og senere – til et helbredende armbånd..

Undersøgelser til dato har ikke givet et præcist svar på spørgsmålet om bianchi-stenens mirakuløse egenskaber. Men de fleste brugere, der bærer et jade armbånd, taler positivt om det..

Mange ejere af medicinske dekorationer hævder at de var i stand til at tabe sig og sige farvel til cellulite..

Der er anmeldelser, som armbåndet hjælper med at slippe af med hovedpine, fremskynder helbredelsen af ​​knogler i brud og revner, forbedrer blodsukkerniveauet hos personer med diabetes.

Hvordan man bruger armbåndet Bianshi

Brug af Bansha armbånd som et middel til at bekæmpe overskydende vægt og forbedre stofskiftet er nemt.

Bær det på dit håndled..

Eksperter anbefaler at bære et armbånd hver dag i flere timer, og i svære tilfælde kan du bruge smykker uden at fjerne.

Hvis der er et sted på kroppen, hvor smerte eller ubehag mærkes, kan du vedhæfte et armbånd til det.

Ejerne af Bianchi siger, at forbedringen af ​​sundhed kan komme om et par timer, men et fald i vægten ses noget tid efter daglig brug..

Opmærksomhed ved køb: Hvordan man ikke får en falsk

Når du køber et jade armbånd, skal du være forsigtig med ikke at komme til svindlere.

På grund af at Biansha-sten er blevet en sjældenhed, er det meget nemt at snuble over en falsk.

Det er nødvendigt at erhverve et produkt fra officielle repræsentanter på kontrollerede websteder. Det skal også bemærkes, at et armbånd på nuværende tidspunkt ikke kan have en lav pris på grund af faldende lagre af sjælden sten..

Før du køber et bianchi armbånd, kan du foretage enkle test.

Hvis du gnider en sten over en menneskelig hud, vil den ændre sin farve, og du vil også føle dig varm.

Dette skyldes indflydelsen af ​​sort jade på menneskekroppen og forbedrer dermed blodcirkulationen.

Du kan dyppe Bianchi sten i vandet i et par minutter..

Denne sten vil lidt ændre strukturen og blive grov..

Hvis der efter testen ikke sker noget, sælgeren tilbyder en falsk.

Udtalelse fra medicinske specialister

For første gang hørte jeg om armbåndet fra min patient. I ganske lang tid forsøgte han at tabe sig. For et par måneder siden købte en mand et bianchi armbånd efter at have set en annonce på internettet. Efter brug af smykker begyndte patientens vægt virkelig at falde, men desuden gjorde manden særlige øvelser og fulgte rigtig ernæring. Derfor er det svært at sige, at vægttab kun opstår på grund af armbåndet af Bianchi.

Alexey Starokon, diætist

Handlingen af ​​armbåndet Bianshi rejser mange spørgsmål. Mine patienter, der har købt et produkt fra en sort sort jade, hævder, at det er han, der har effekt på at forbedre stofskiftet og tabe overskydende vægt. Personligt tror jeg ikke rigtig på virkningen af ​​at bruge et armbånd lavet af kinesisk sten.

Måske hjælper et armbånd måske, men i nogle tilfælde opstår der en placebo-effekt. Patienten mener, at Bienshi-stenen er i stand til at have en gavnlig effekt på menneskekroppen. Og det faktum, at tanker er materielle er kendt. Folk, der kunne tabe sig eller slippe af med forskellige sygdomme, havde ikke kun et armbånd, men brugte også stoffer.

Kirill Alexandrovich, Moskva

Jeg lærte om Bansha’s armbånd fra mine patienter. En kvinde udover at være overvægtige havde mange sundhedsmæssige problemer, herunder højt blodtryk, søvnløshed og diabetes. Hun blev tvunget til at tage daglig medicin. Armbånd Byansha rådede sin ven. Efter et stykke tid kom kvinden til receptionen og fortalte hende, at hun var blevet meget bedre om natten. Efter at have modtaget hendes blodsukker testresultater, så jeg en forbedring i ydeevnen..

Jeg tror, ​​at jade sten virkelig ramte hendes krop. Selvom min anden overvægtige patient havde et Bianchi armbånd i et år, men der blev ikke set nogen forbedring i hans helbred. Et jadearmbånd hjælper ikke altid, men det har ingen negativ effekt..

Alevtina Karaseva, specialist i vægtkorrektion

At bestille браслет

Negative øjeblikke ved at bruge armbåndet

negativ отзывы о Бяньши

Der er blandt vores læsere og utilfredse med handlingen af ​​dette armbånd.

Efter fødslen kan jeg ikke blive en slank pige igen, og jeg har en stærk cellulite på mine ben og mave. Jeg har ikke tid til at gå på gym, men jeg holder ikke op med kosternæring i lang tid. Jeg købte et Banshi armbånd og troede på at reklamere for, at efter regelmæssig brug vil vægten begynde at falde, da stofskiftet vil forbedre.
Jeg bærer den i 6 måneder, men jeg mærker ikke nogen positive virkninger. Vægtindikatorerne er slet ikke ændret. Men det interessante er, at forkølelse begyndte at genere mig meget mindre. Jeg tror, ​​det skyldes indflydelsen af ​​jade sten..Anna, Voronezh

Pro armbånd Byanshi fandt ud af en tilfældighed, leder efter en anden måde at bekæmpe fedme. Sælgeren forsikrede, at problemet med overvægt vil forsvinde af sig selv, når jeg begynder at bære smykker. Besluttet at prøve. Jeg har et armbånd i mere end 3 måneder, men der er ingen mirakuløs effekt. Hvis du klarer at kaste nogle få pund, så efter en uge kommer de tilbage igen. Måske købte jeg en falsk, fordi jeg ikke købte den på den officielle hjemmeside, og derfor forsvandt problemet med fedme ikke ved køb af et armbånd.

Gennadi Krivosheev, Bratsk

At dømme efter armbåndsejeres og medicinske specialisters mening er Bansha-sten ikke en mirakelbehandling, som annonceret.

Faktisk kan det have en gavnlig effekt i at tabe sig og forbedre kroppens tilstand i nogle tilfælde, men det er ikke et universalmiddel..

For at gøre din figur slank og smuk skal du udføre øvelser, overvåge ernæring og bruge dokumenterede lægemidler.

.