За да има статус на идол на милиони, професионалистите от филмовата индустрия трябва да овладеят изкуството да играят и да са в отлична форма..

строен актриса

И всеки от нас се стреми да изглежда като себе си, за да се хареса, следователно, да поддържа фигурата в подходяща форма, можете да приложите методите и начините за отслабване актьори.

История на произхода

Има мнение, че диетата на актьора се появява за първи път през 70-те години на миналия век.

Тя помогна да поддържа красотата на фигурата на много звезди на театъра и киното..

Трябва да се отбележи, че тази техника не може да бъде наречена примерна..

Медицински също не може да бъде наречен, тъй като предполага възможността за пиене на алкохол.

Но спортът е напълно изключен, тъй като предложената диета е изключително лоша.

Интензивното физическо упражнение няма да има достатъчно сила.

Описаната действаща диета може да се нарече бързо (дори и с продължителност 12 дни), защото за кратко време ще можете да кажете сбогом на мразените килограми.

Основни принципи

5 дни менюМожете да изберете един от съществуващите варианти на тази техника..

Но същността на всеки от тях се свежда до т. Нар. Сушене, което предполага дехидратация чрез ограничаване на водата и солта в ежедневната диета..

При всяко представяне тази диета е един вид монодиетанова верига, всяка от които се състои от един ден..

През този период ще трябва да ядете само два или един продукт като цяло..

Такава диета може да се използва като препарат преди преминаването към правилното хранене..

Като характеристика на такава диета е фактът, че продуктите могат да бъдат консумирани в количеството, което определено лице се нуждае..

Използвайте тази система за захранване може да са тези, които искат да се отърват от 3 кг след няколко дни.

Той също така е привлекателен, защото в процеса на неговото спазване няма да почувствате чувство на глад..

Не се препоръчва употребата на тази диета за повече от 5 дни..

Принципът на програмата също така е да се намали броят на консумираните калории и да се започне процесът на пречистване..

Бързата диета осигурява гладуване, мляко, протеини, както и виното и крайния ден на плодовете.

За да разберете какви продукти могат да се хранят в определен ден, трябва да вземете предвид името му..

Не трябва да използвате тези препоръки, ако имате проблеми с функционирането на стомашно-чревния тракт, не се препоръчва да следвате техниката и хората, които са отслабили имунитета, както и неотдавна са претърпели операция.

Диетологът не препоръчва на пациентите, които са претърпели вирусни и бактериални инфекции, да следват тези препоръки, ако утежнява хронични заболявания и бременност, такава диета е противопоказана..

Преди да опитате диетата на актьора за ефективност, трябва да се подготвите и в процеса на това ще трябва много внимателно да наблюдавате отговора на тялото и работата на системите.

Ако е отбелязано някакво отклонение, диетата трябва да бъде спряна незабавно..

Сред реакциите, които могат да показват това, трябва да подчертаете замаяност, нехарактерни кожни реакции, слабост, киселини, гадене и нарушения на съня..

лекарство препарат ФлуоксетинФлуоксетин: съвети за отслабване и отзиви. В тази статия ще научите какво мислят хората за това лекарство за загуба на тегло и как да го използвате правилно..

Прочетете за диетата с банан тук. Да, това звучи странно, защото тези плодове имат високо съдържание на калории, но обратната връзка от хората доказва ефективността на тази техника..

Всички най-ефективни средства за намаляване на теглото са описани тук..

Диетично меню за: 4, 5, 12 дни

Ако сте изправени пред задача да отслабнете за 3 кг за кратко време, тогава трябва да приложите диетата на актьора за 4 дни:

 1. Началният ден ще се счита за почистване. През това време можете да използвате само варен ориз, който не може да бъде подправен дори със сол, докато доматеният сок може да се използва като напитка..
 2. На следващия ден ще се нарича мляко, в процеса можете да използвате млечни продукти, в ролята на които са нискомаслено извара и кефир.
 3. Третият ден ще бъде протеин, по време на процеса можете да ядете варено диетично месо. Перфектно пилешко месо или телешко месо. Солта в този случай също е изключена. Течен за този ден е зелен чай..
 4. Последният ден ще бъде вино. Тази алкохолна напитка може да се консумира на третия ден в количество от 0,7 л..

Следният вид действаща диета е предназначен за 5 дни:

подробен рацион

 1. Първият ден ще бъде ориз, за ​​предпочитане е да се използват нерафинирани, диви, неизпечени зърна. За да получите по-впечатляващ ефект, не донесете овесена каша на готовност..
 2. Вторият ден включва консумация на млечни продукти, които съдържат малко количество мазнини, може да са всички видове кисело мляко, извара и кефир.
 3. Следващата линия ще бъде диетичното месо, както в първия метод, описан по-горе. Трябва да се варят, докато се приготвят..
 4. Четвъртият ден ще бъде сирене. Трябва да се запасите от солидното разнообразие на този продукт, съдържанието на мазнини трябва да е ниско, освен това сиренето не трябва да съдържа подправки.
 5. Петият ден ще се състои от плодове, които трябва да бъдат сурови, сочни и свежи. Ако следвате препоръките, предпочитате да изберете ябълки и круши.

успешното похудениеДиетата на следващия в менюто на актьора предполага продължителност от 12 дни.

Понякога се удължава до 14 дни..

Принципът остава същият, но поради факта, че има много повече дни, ефектът ще бъде по-впечатляващ..

Трябва да спазваме условията за ограничаване на тялото до сол.

В този случай трябва да минете през 3 блока от по 4 дни:

 1. Първите два дни във всеки блок трябва да бъдат идентични: началният ден позволява само варен ориз, а на следващия ден ще бъде ферментирало мляко. Начален блок: на първия и втория ден се допуска да се консумира ориз и млечни продукти, съответно.
 2. На следващия ден ще бъде риба.
 3. Четвърти ден – вино.
 4. Следващият блок през първите два дни се повтаря, както е описано по-горе. Докато третия ден ще бъде белтъчен, в този случай можете да ядете скариди месо.
 5. Последният ден от този блок предвижда възможност за пиене на диня..
 6. Друга единица през първите два дни е идентична, но третият ден ще се различава, тъй като менюто ще се състои от варено говеждо месо.
 7. В последния ден е позволено да се ядат само ябълки, които могат да се пекат във фурната..

Отзиви

Тази хранителна система за отслабване трябва да се тества с изключително внимание, тъй като тя не се препоръчва от специалистите по хранене..

Отзивите на нашите читатели за диетата на актьора са прочетени по-долу:

От дълго време се опитвах да правя всякакви диети, но само актьорът ми помогна да се върна на теглото, което имах в младостта си. Струва си да се отбележи, че ако решите да пиете вино, тогава трябва да направите домашно, като се откажете от това, което има в състава на консерванти.

снимка до и после

Лариса, на 42 години

Работя в голяма компания, където външният вид е отражение на образа, поради което реших да седна на него. Не исках да се тормозя от дълго време, така че докато се опитах диетата на актьора според рецензиите, която е проектирана за 4 дни, ефектът е там, ще има почивка и ще преживея 5 дни.

Олег, 43 г.

За мен фигурата винаги е била от голямо значение. Четох мнения за диетата на актьора за 5 дни и реших да го изпробвам. Макар че аз съм дама на заслужена почивка, но аз водя активен начин на живот, а действащият метод за отслабване ми помогна да се отърва от излишните килограми. Само бих искал да посъветвам онези, които са решили да го опитат: след като приключи процесът на отслабване, е необходимо да се придържате към правилното хранене, това ще определи ефекта.

Мария, на 65 години