Тези, които от време на време се опитват да отслабнат, са запознати с подобно средство като “Спирулина” за отслабване..

Само по себе си, това е синьо-зелено водорасло и на външен вид прилича на спирала.

бърз похудение

Основните компоненти на тази микроалгала са протеини, нуклеинови киселини, ксантофили и фикоцианин.

Описание на лекарствата

Споменатите водорасли не толкова отдавна започнаха да използват като основна съставка средство за насърчаване на загуба на тегло..

Това лекарство нормализира обмяната на веществата, което провокира загуба на мастна маса..

Тялото не страда, напротив, то е наситено с витамини, което укрепва имунната система.

Влакната в капсулите помагат на чревната работа и отстраняването на отложените токсини от нея.

Инструкциите за употреба на лекарството осигуряват преминаването на курс, изчислен за 20 дни.

През този период тялото ще бъде освободено от токсини и отрови..

След завършване на приема на лекарството, теглото може да бъде значително намалено, понякога разликата между първоначалната маса и полученото тегло достига 15 kg..

Ако има много големи проблеми с теглото, тогава курсът е приемлив за повторение.

Споменатите капсули за отслабване Спирулина действат като вид хранителни добавки.

Можете да си купите опаковка, съдържаща 60 капсули за 201 рубли.

Приемането трябва да се извършва всеки ден в продължение на един месец, като се използват 2 капсули 3 пъти на ден..

В допълнение към горното, спирулина има благоприятен ефект върху функционирането на черния дроб, бъбреците и сърдечно-съдовата система..

водораслоТози инструмент е предотвратяването на атеросклероза, затлъстяване, анемия, улцерозни и инфекциозни заболявания, както и онкологични заболявания..

Както при всяко друго лекарство, описано в него, има противопоказания.

Това може да се изрази чрез бременност, индивидуална непоносимост към компонентите, кърмене..

Ето защо определено трябва да посетите кабинета на лекаря, преди да го използвате..

По желание капсулите могат да се прилагат по един от следните начини:

  1. Първата включва преминаването на кратък курс. В този случай ще е необходимо да се ограничи, както е описано по-горе, до двадесет дни, това ще позволи да се извърши цялостно почистване на тялото и да се отърве от няколко килограма. В този случай лекарството ще окаже активно влияние върху корема и задните части..
  2. Друг метод, освен посочените в инструкциите, предвижда преминаването на курса, ограничен до 40 дни. През този период хранителните добавки ще засегнат почти всички проблемни области. В допълнение, благотворният ефект ще бъде върху кожата. Производителят препоръчва употребата на тази добавка и, ако е необходимо, да се отърве от стрии върху кожата..

Моят личен опит

Няколко думи за себе си: Казвам се Джулия и съм на 54 години.

Всяка година преминавам медицински преглед, така че имам отлично здраве.

Въпреки това, след друг рутинен преглед лекарят каза, че трябва да се грижа за черния дроб и стомаха..

Въпреки че не чувствам никакви прояви на неправилно функциониране на тези органи, но е по-добре да се предотврати заболяването, отколкото да се лекува след.

биологичен добавка на основе водорослейЗа превенцията на заболявания на органите, които бяха проблематични за мен, лекарят предписа биологична хранителна добавка, наречена “Спирулина”.

След като започнах да го взема, след известно време реших да проверя функционалността и представянето на черния дроб и стомаха, докторът ми каза, че има положителна тенденция.

Освен това усещах, че тялото ми започва да работи малко по-различно от преди: работата на стомашно-чревния тракт се коригира, констипацията престава да се появява и станах много по-малко болен, дори и в периоди на вирусни епидемии, настъпващи в града.

Харесвах и фактът, че фигурата започна да се променя към по-добро: сега не трябва да крия стомахът си зад роклята, тъй като тя станала плоска, въпреки че теглото ми е 70 кг.

Не бих искал да отслабна и да го уведомя за лекаря преди да взема наркотика, предвид това, той предписа много кратък курс на лечение..

Няколко дни по-късно приключвам с използването на капсулите и, трябва да призная, допълнителните сантиметри отидоха там, където изобщо не бяха необходими, а общото тегло намаля само с 3 кг, което ми е много приятно.

идеален фигураВсеки иска да отслабне бързо и с минимални усилия. Така че да се запознаят с друг метод за отслабване. Бърза диета: ефект за кратко време.

Антидепресантен флуоксетин и загуба на тегло – какво общо има? Разберете тук.

Какви цитрусови плодове ние помним, когато става въпрос за отслабване? Грейпфрут, портокал, лимон – всички активно изгарят телесните мазнини в тялото. Този път ще спрем на лимон и ще ви кажем как да го използвате правилно, за да започнете процеса на отслабване..

Ревюта на потребителите

Това са коментарите, които получихме по пощата за “Спирулина” за отслабване:

Приближих до лекаря с някои проблеми, сред които: нарушена работа на стомашно-чревния тракт, влошаване на кожата на лицето и акне на гърба. След като преминах определени тестове, докторът ми нареди да взема агент, наречен “Спирулина”. Лекарят обясни, че кожните проблеми са причинени от натрупването на токсини в организма, които остават там поради неправилното функциониране на метаболитната система. След една седмица от курса, състоянието на кожата се подобрява, акнето започва да изсъхва и новите не се появяват повече. Сега червата не изисква употребата на лаксативи, тъй като работи по график. Преди лечението моето тегло постоянно се променяше, тъй като страдах от продължителен запек, периодично редуващи се диария. Сега теглото на тялото ми е на същото ниво и фигурата изглежда почти перфектна. Преди това претеглях 83 кг, а сега – 70 кг, точно това ми помогна Спирулина – това е бомба за загуба на тегло..

снимка до и после

Алис, на 33 години

Отдавна исках да направя фигура, защото не ми харесва допълнително тегло. Тя обръща внимание на този проблем на лекаря, а дори и да получи одобрение за курса на лечение с капсули “Спирулина”. За моето голямо гняв, приемането им се оказа невъзможно за мен, тъй като изследването разкри в мен някои противопоказания, изразени от хронични бъбречни заболявания. Сега ще се бия с моите 85 кг по други начини, но наистина бих искал да изпитам ефекта на наркотика. Онези, които вече са опитвали своя ефект, отбелязват, че телесното тегло може да бъде намалено с 10 кг и повече в един курс..

Анастасия, на 43 години

Имам нормално тегло, равно на 54 кг, но постоянно се натъквам на дисбактериоза и аз се обърнах към лекаря с този проблем. Тя мечтае да изпробва популярното наркотично лекарство, известно като “Спирулина”, и очаква резултатите от тестовете, за които се предполага, че показват липса на непоносимост към съставките на хранителната добавка. Хипертонията, за щастие, също не беше потвърдена, затова лекарът предписал лекарството, за което бях изключително щастлив. Днес стигнах до средата на курса и искам да споделя впечатленията си. Забравих за болестта, която ме придружаваше почти постоянно, сега не мога да се огранича да използвам любимите си продукти, които биха ме накарали да прекарам часове в тоалетната. Допълнителен бонус бе фактът, че с теглото, което в крайна сметка се промени само с 1 кг и стана равно на 53 кг, мазнините напуснаха страни и бедра.

Людмила, на 25 години

Приемането на каквито и да било средства, които могат да повлияят на функционирането на метаболитните системи на организма, трябва да бъде наблюдавано от специалист. “Спирулина” не е изключение.

Само професионалистът може правилно да определи продължителността на курса на приемане на лекарството за всеки отделен пациент..

Още веднъж за това как да приемате Спирулина за отслабване, можете да видите в видео разказ по-долу: