Прекомерната консумация на сладко уврежда човешкото здраве. Подсладителите са един от начините да се избегнат подобни проблеми..

Серия от заменителей сахара Фит Парад

Този продукт може да има много разновидности. Всички те имат свои собствени характеристики, своите плюсове и минуси. В тази статия ще ви разкажем за подсладителя Fit Parade..

Информация за продукта, неговите видове и цени

Както знаете, подсладителите съществуват както синтетични, така и естествени. В първия случай няма смисъл да се говори за съдържанието на хранителни вещества в тях. Препоръчва се да се използват не повече от една година..

Обичайният обхват на употребата им е да се предотврати появата на алергични реакции. Fit Parade е естествен подсладител и олицетворява най-добрите аспекти на този клас продукти..

Той почти заменя захарта, като същевременно намалява приема на калории в храната, но без да причинява увреждане на вкуса на храната. По-специално, пациентите с диабет могат да използват този продукт напълно безопасно..

Необходимо е също така да се подчертае една важна характеристика на Fit Parade: тя лесно понася повишаване на температурата до 200 градуса по Целзий. Тази функция дава възможност да се използва при печене..

По този начин тя дава възможност да се насладите на сладки сладкиши без проблемите, които могат да възникнат при повишената консумация на захар. Този продукт няма характерен послевкус, който много други подсладители имат..

Подсладителят се предлага в няколко основни версии. Те се отличават с числа. Всяка опция има свои собствени разлики. Нека да им кажем по-подробно:

 • № 1 – Това е смес от подсладители, която включва екстракт от ерусалимски артишок. Сладостта на този продукт е пет пъти по-сладко от захарта;
 • № 7 – почти напълно подобно на предишния сорт, с изключение на това, че не съдържа този екстракт;
 • Номер 10 – десет пъти по-сладка от захарта. Съдържа екстракт от топинамбур;
 • Номер 14 – сместа е подобна на тази на № 10, но няма добавки под формата на екстракти.
буркан №10

Опаковка sakharozamenitel Fit Parade номер 10.

Съществуват и няколко други сорта на такъв подсладител..

Колко е Fit Parade?

Ето няколко опции:

 • Опаковането на 200 грама Fit Parade номер 1 ще струва 302 рубли;
 • 180 грама номер 10 ще струват 378 рубли;
 • № 7, 180 грама, както и за номер 1 има цена от 302 рубли;
 • Fit Parade номер 7, съдържащ екстракт от шипка, 180 грама ще струват 250 рубли.

Съставът на подсладителя Fit Parade

Първо, ние накратко изброяваме основните компоненти, от които се състои този подсладител:

 1. еритритол;
 2. сукралоза;
 3. Stevizoid;
 4. Екстракт от рози, ерусалимски артишок или други.

Ще разясним подробно тези компоненти..

Нека започнем със стевизоидния преглед. Това вещество е напълно естествено естество. Тя се получава от добре известното растение на стевия, което има репутацията на най-добрите естествени подсладители..

Интересното е, че един грам от това вещество съдържа само 0,2 килокалории. За сравнение, отбелязваме, че същото количество захар (1 грам) вече съдържа 4 килокалории. И това е 20 пъти повече.

Според изследването е отбелязано, че това вещество е напълно безопасен подсладител. Не забравяйте обаче, че не се препоръчва да се използва едновременно с определени лекарства..

Говорим за лекарства, които намаляват кръвното налягане, намаляват нивата на кръвната захар или тези, които служат за нормализиране нивото на литий в кръвта..

Също така, не е необходимо да се използва по време на бременност или кърмене. Това вещество може да издържи на топлина до 200 градуса. Следователно, тя може да се използва за печене..

Сега разкажете за Еритрея. Тя може да се намери в различни природни продукти, като пъпеш..

еритритолВ промишлени условия това вещество се получава от царевица или тапиока. На вкусовите пъпки на човек, това вещество е почти напълно засегнато точно като захар..

Еритритолът може да издържа на високи температури. Когато се използва, може да възникне слаб послевкус..

Друга от характеристиките му е способността му да осигурява правилното балансиране на рН в устната кухина, което до известна степен може да предотврати развитието на кариес..

Екстрактът от рожден ден има хилядолетна история на употребата му както за ароматизиране, така и за терапевтични цели. Екстрактът е много богат на витамин С. Съдържанието му е 1500 mg на 100 g продукт. За съжаление, някои хора могат да имат алергична реакция към това вещество..

Последният разглеждан компонент е сукралозата. Произвежда се на базата на захар. Производствената процедура обаче е доста сложна и се състои от 5-6 етапа..

В резултат на обработката захарта почти изцяло променя структурата си. В чиста форма това вещество не се среща в природата, поради което не може да се нарече естествено..

Във връзка с това обстоятелство е необходимо да се третира потреблението му с известно внимание. При някои хора това може да причини главоболие, обрив или други усложнения..

Полза и вреда на подсладителя Fit Parade

Този подсладител има свои собствени характеристики. Първо казваме за неговите заслуги:

допълнение сахарозаменителя в чай

 1. Вкусът му е почти същият като този на природната захар;
 2. Може да понася висока температура, което го прави възможно да се използва при приготвянето на сладкиши;
 3. Той може ефективно да се използва за борба с пристрастяването към приема на захар. Чрез консумирането му в продължение на няколко месеца, можете да отслабнете този навик и след това напълно да се откажете от захарта. Някои експерти смятат, че това може да отнеме две години;
 4. Разумни цени и разнообразен избор на този подсладител;
 5. Това е полезно за тези, които искат да отслабнат или просто да наблюдават теглото си;
 6. Ниска калоричност;
 7. Пълна безвредност;
 8. Помага за усвояването на калций от организма поради наличието на инулин.

Сега нека да поговорим за някои от недостатъците му:

 • Както бе споменато по-горе, не трябва да се приема едновременно с определени видове наркотици. Това може да доведе до усложнения;
 • Сукралозата не е естествен продукт. Това вещество може да повлияе неблагоприятно върху здравето на някои хора, ако имат индивидуална непоносимост към този продукт..
прост пирог с вишнейГости на прага? Не се паникьосвайте! Една проста рецепта за черешов пай за фурна и бавна готварска печка е точно така.

Ако сезона започна тиква, тогава по всякакъв начин го купи за готвене вкусни ястия. В тази статия има няколко отлични рецепти за мулти-кукер. Ще бъде вкусно и здравословно.!

И тук ще намерите най-добрите рецепти от сушени домати за зимата.

Прегледи на лекари и купувачи

Разбира се, онези, които вече са го изпробвали, ще бъдат интересни..

Аз го използвам от дълго време и съм много доволен от него. Имах проблеми с теглото. Fit Parade и правилното хранене помогнаха за решаването на проблема ми..

Ирина, Санкт Петербург

Майка ми е диабетна. Мама се нуждае от постоянно внимание. Тя използва самата Fit Parade и ме научи на това. Този подсладител ми помага да съм тънък от дълго време..

Татяна, Томск

Fit Parade номер 1 – е иновативен заместител на захар от най-висок клас. Тя се прави с помощта на най-новите постижения на науката и технологиите. Всички компоненти преминават задълбочен контрол на качеството. Този инструмент ви помага да улесните напредъка на диабета и да подобрите качеството на живота си..

Елена Александровна, ендокринолог, Волжски

Предлагаме Ви да видите интересен видеоклип за тези подсладители: