Ако харесвате портокали и искате да отслабнете, трябва да обърнете внимание на метода за отслабване, който включва тези плодове.

Оранжевата диета се появи за първи път в Европа в средата на 80-те години.

Като го прилагате, можете да очаквате, че известно тегло ще бъде загубено за кратко време..

омагьосващ аромат апельсина

Освен това тялото просто толерира такава диета..

Независимо от факта, че техниката се нарича оранжево, съставът на диетата включва и други продукти, сред които: диетичен хляб, месо, яйца, много плодове, както и зеленчуци и зърнени храни.

Но плодовете с едно и също име все още преобладават в менюто..

Ефектът на този плод е, че хранителните влакна, вкарващи се в стомаха, се увеличават по размер и човек чувства бързо насищане, докато усещането за глад намалява.

Същността на оранжевата диета за отслабване

По желание можете да изберете типа на тази програма за отслабване, която най-добре ви е подходяща..

По този начин тя може да бъде класика, като се налага да се ограничавате в продължение на три седмици.

Другата портокалова диета може да продължи 4 седмици, но това е максималната.

Но една строга диета има по-малко впечатляваща продължителност – 7 дни.

Друг вид диета се нарича яйце и оранжево, с тази диета за 4 седмици ще трябва да ядете яйца и портокали, както и други храни, но първите две съставки ще доминират.

Яйцата-оранжева диета е най-често срещана при отслабване..

Ако използвате техниката в класически смисъл, трябва да преодолеете три етапа, всеки от които има състав от пет дни.

Долната линия е, че първите 5 дни трябва да ядете стриктно в менюто.

Докато следващите два дни можете да направите това по-спокойно по отношение на ограниченията – е допустимо да се яде редовна храна, но изключението в този случай е сладки, както и сода.

Оставащите седмици, които трябва да ядете на принципа, описан по-горе..

През този период, като правило, е възможно да се загубят около 7 кг..

Направете почивка от четене за няколко минути и гледайте слайдшоу на тази система за отслабване:

Съставът на менюто

Ако решите да използвате оранжева диета, тогава може да приемем следната диета като основа:

  1. На първия ден закуската (трябва да е еднаква за всички дни) предполага необходимостта от ядене на един оранжев плод, парче ръжен хляб, чаша чай и можете да замените последното с кафе. За обяд трябва да ядете и портокал, като добавите към него варено яйце и чаша кефир, хлябът трябва да се консумира в същото количество. На вечеря, варете яйце, яжте хляб и пийте доматен сок..
  2. На следващия ден на обяд ще трябва да ядете портокал, да ядете чаша кефир, да ядете яйце и хляб. Вечерята ще се състои от оранжево, телешко месо в размер от 200 грама. Можете да изберете да пиете доматен сок или да ядете домат. Освен това трябва да изпиете чаша кефир и да ядете хляб.
  3. Обядът на третия ден трябва да се състои от портокал, кисело мляко, яйца и хляб. Вечер подгответе оранжево, котлет, кефир и хляб за вечеря..
  4. Четвърти ден: на обяд трябва да ядете извара в количество 100 грама, краставица и домат, както и хляб. Вечер: варено телешко, домат, ябълка и хляб.
  5. Пети ден: по време на обяда си заслужава да се яде варена риба, домати и пиене на кефир. За вечеря трябва да се приготвят яйца, приготвени домат и маруля.

цитрусов менюСпоред някои отзиви ефектът ще бъде по-впечатляващ, ако все още увеличите оранжевата диета до четири седмици..

Ако искате да постигнете бърза загуба на тегло, можете да приложите строга програма за отслабване на цитрусови плодове..

Тя има продължителност от 1 седмица и предполага стриктно ограничаване на храната..

Този метод действа като най-радикален.

След завършване на техниката може да загубите около 7 кг.

Но трябва да се помни, че бързата загуба на тегло не може да повлияе положително на тялото във всички случаи..

Принципът на тази диета е прост, той се крие във факта, че в първия и през всички други дни сутрин е допустимо да се използва един оранжев плод, както и хляб:

Чаят действа като течност.

След всеки ден трябва да добавите нов продукт през деня и вечерта..

Например, в първия ден можете да въведете яйце в менюто, а вечер можете също да се харесате с извара..

Обядът на втория ден може да бъде допълнен с кефир, но за вечеря се препоръчва да се заври месото.

Освен това е необходимо да се използва описания принцип..

Всяко хранене може да бъде допълнено с черен хляб и чай без захар..

Сега видео историята за диетата на цитрусовата загуба на тегло метод:

Често задавани въпроси

Мненията на нашите читатели са следните:

Дълго чувах за чудотворната оранжева диета, но все още не можех да я опитам. И сега, е дошло времето. Аз съм много доволен от резултата. Не мога да кажа нищо за нейните строги разновидности, тъй като не смееше да направи такъв експеримент. Докато обичайната дълга оранжева диета ми даде възможност да си намеря нова работа..

снимка до и после

Мурат, на 35 години

Веднага след като научих, че има техника за отслабване, базирана на любимия ми плод, веднага реших да я използвам. От дълго мечтаех да се отърва от допълнителните сантиметри, най-накрая проучих рецензиите и се опитах да седя на яйцето-оранжева диета и бях много доволен от резултата. Аз не само се отървах от корема, който остана след раждането, но и видях преса, която не се виждаше зад мазнините. Ако има нужда от загуба на килограми, няма да търся нещо друго, но веднага ще си купя портокали, които ми помогнаха да намеря предишната ми тънкост.

Татяна, на 32 години

ябълка похудениеЯденето на ябълки може да удължи живота ви и да има благотворен ефект върху тялото ви. Известни възможности за диета с ябълки: пълно описание и отзиви.

Най-често срещаният ферментирал млечен продукт за разтоварване на тялото е кефирът. Тези, които мечтаят за хармония, могат да прилагат диета с кефир. Видовете и правилата за кандидатстване могат да бъдат намерени в статията..

Прочетете за всички свойства на сусам тук. Сега ще знаете точно кой може и кой просто трябва да яде тези семена.

Въпреки аскетизма, оранжевата диета, която има продължителност от една седмица, има доста положителни отзиви.

Това може да се твърди, ако погледнете статистическите данни, като кажете, че 70% от хората, които са преживели техниката, са постигнали положителен резултат.

Но не мислете, че тази диета е подходяща за всички.

Ако човек има заболявания като гастрит или всякакви хронични заболявания, тогава преди да използвате програмата, е необходимо да се консултирате с лекар без неуспех, в противен случай строга оранжева диета може да причини обостряне на съществуващата болест..