Перфектното и тънко тяло е целта, която всяко второ лице преследва. По пътя си хората изпробват различни методи, като започват с експресивна диета и завършват с медицински препарати..

Все пак, не всеки мисли за каква щета друг опит за използване на нов метод може да направи за здравето..

течност каштан для ускоренного похудения

За да помогне на тези, които искат да намерят красива фигура, фармаколозите са разработили специален прах, който веднага се превръща в усещане в областта на храненето. Според учените този инструмент е подходящ за всеки, който иска да го изпробва и най-важното, че няма да причини никаква вреда..

Обща информация за инструмента за иновации

Течен кестен е плод, който може да се намери в дъждовните гори на Амазонка. Въпреки факта, че в родината всеки минувач знае за полезните свойства на този инструмент, Русия едва наскоро имаше възможността да се запознае с него..

Продукт за отслабване, изработен от течен кестен, е прах. Извлича се от плодовете на бразилската лиана, която е амазонската гуарана.

Не бъркайте това растение с факта, че той расте в Европа, тъй като има южноамерикански корени. По външния вид на плода е подобно на човешката очна ябълка, защото има същия буквален превод.

Прах не може да се намери в аптеките на града. Но тя може да бъде закупена чрез интернет, както и в специализирани градски магазини.

Предлага се под формата на прах, а цената за покупката му варира в зависимост от мястото на покупката. Средна цена – от 1000 до 2000 рубли за 60 грама.

Състав и полезни свойства

Уникалните компоненти на течния кестен позволяват на лекарството да покаже своята ефективност. Основните компоненти, които оказват положително въздействие върху здравето, са следните:

 1. guaranine;
 2. теобромин;
 3. теофилин;
 4. Вещества и минерални съединения, чийто основен принцип включва антиоксидантен ефект върху организма (калий, магнезий, смола, натрий, сапонин, амиди, калий и т.н.).

Ползите растенияГаринът засяга организма по същия начин, както кофеина. Основната разлика между тези вещества е, че ефектът от багринга е по-мек и по-равномерен, а има и по-стабилен резултат..

За разлика от кофеина, това вещество не дразни стомашно-чревния тракт. Латиноамериканците предпочитат да произвеждат тонизиращи напитки на основата на тази съставка, точно както страните от ОНД правят кафе..

Теофилинът е вещество, което благоприятно засяга централната нервна система на човек. В допълнение, е по-вероятно да отслабнете поради факта, че има диуретичен ефект..

Така теофилинът освобождава тялото от излишната вода, токсичните вещества и изпражненията, а също така потиска глада.

Теоброминът има енергийно свойство, поради което изпълнява следните функции:

 1. Подобряване на умственото представяне;
 2. Подобрена издръжливост;
 3. Тонизиращ ефект и повишение на настроението;
 4. Свобода от изтощение;
 5. Диуретичен ефект.
Трябва да се отбележи, че употребата на това вещество в големи дози вероятно ще доведе до развитие на зависимост. Поради тази причина е важно да следвате инструкциите за употреба на течен кестен..

Основният принцип на антиоксидантите е елиминирането на вредни токсични съединения от организма, както и клетъчната регенерация.

По този начин, когато се използва този инструмент, метаболитните процеси на тялото се ускоряват, затова полезните минерални вещества се асимилират по-бързо. Общото здравословно състояние, тон, настроение се повишава, организмът се изчиства.

Благодарение на активните вещества от течен кестен, апетитът е заглушен, затова става много по-лесно да се преодолее желанието за закуска..

Всички съставки на лекарството са в съвършена хармония помежду си и в комбинация имат само благотворен ефект върху здравето. Калоричното съдържание на 100 g прах е 26,0 kcal.

Как да прилагате течен кестен за отслабване

Както беше отбелязано по-рано, това лекарство се използва точно за да отслабнете. Можете да го закупите без рецепта от лекар, най-важното, когато прилагате, следвайте инструкциите и дозировката..

Дневната скорост на лекарството – 1 чаена лъжичка. Препоръчително е номиналната доза да се разделя на две дози – сутрин и вечер..

Има различни начини да се яде течен кестен. Първо, трябва да добавите прах към всички видове напитки, било то чай или мляко.

На второ място, ако използвате този метод за намаляване на теглото паралелно с диетата, можете да постигнете по-бърз и по-забележим резултат..

По този начин струва да се разрежда с прах различни коктейли и глазури за отслабване, зелен чай, месни бульони, зърнени храни и зеленчукови салати..

Какво е доста интересно, когато използвате този инструмент за отслабване, няма нужда да се ограничавате с храненето. Напротив, можете да си позволите малко повече от любимата си храна, тъй като активното действие на лекарството ускорява метаболизма.

Противопоказания

Противопоказания лекарстваТечен кестен не трябва да се приема в следните случаи:

 1. Сърдечно-съдови заболявания;
 2. Болести на черния дроб, бъбреците;
 3. бременност;
 4. Период на кърмене (кърмене);
 5. епилепсия;
 6. Дисфункция на щитовидната жлеза;
 7. Алергична реакция към отделните компоненти;
 8. язвени заболявания.

Реални клиентски мнения за течни кестен отслабване

Трябва да се отбележи, че интернет е пълен с положителни отзиви за това лекарство, както и снимки, потвърждаващи резултата. Диетолозите имат изключително добро мнение за лекарството, защото го препоръчват на пациентите си..

Аз съм изумен от ефекта, който получих от течен кестен! В продължение на много години на борба с наднорменото тегло, никога не съм срещал такъв инструмент. В допълнение към спадането на 6 килограма за един месец, кожата ми видимо се очиства и моят тон и производителност се увеличиха. В допълнение към използването на този инструмент, само изключих сладкото от диетата, но в противен случай си позволих малко от всичко. Сега не мога да седя у дома точно така, станах много енергичен, понякога изглежда, че мога да преместя планините. Много благодаря на моя диетолог за съвет.!

Милан, на 29 години

От дълго време не смеех да купя течен кестен поради високата цена, но след като прочетох положителни отзиви в Интернет, аз все още поемах риска. Честно казано, не съжалявам за изхарчените 1500 рубли. Резултатите са все още малки, за 3 седмици потребление спадах 3 кг. Въпреки това, животът ми се охлади към по-добро. Сега, сутринта, веднага се изправям, без да искам да лежа малко по-дълго, успях да направя много неща и да остана тази вечер през нощта. Аз ще продължа да пия това лекарство и се надявам, че резултатите ми скоро ще се размножават.

Кира, на 35 години

Знаех, че този инструмент се препоръчва на децата и учениците да повишават издръжливостта, докато учат. След като изучих лекарството и неговия състав по-подробно, не намерих нищо опасно за тялото. Напротив, течен кестен има енергичен ефект върху тялото и много по-безвредно от кафето. Що се отнася до борбата му със затлъстяването, тогава той може да помогне само във връзка със здравословното хранене и физически упражнения. За съжаление, това не е чудодейно средство, което ще работи, ако го излеете в сандвичи от наденички, докато лежите на дивана.

Андрю, диетолог

Отслабване на 5 кг за неделюРазглобете темата в превишение на бързата загуба на тегло. Загубийте 5 кг през седмицата – мисията е осъществима. Описание на различните техники и представяне на важни съвети.

И тук можете да прочетете мнения за Lida естествени капсули за отслабване..

Списъкът с основни храни с отрицателно съдържание на калории е тук Тези продукти могат да се консумират без страх за фигурата..

По този начин течен кестен се справя със задачата си:

 • Инструментът е разработен за тези, които искат да отслабнат;
 • Тя също има енергиен ефект върху тялото;
 • Това наистина помага да отслабнете, ако се прилага в комбинация със здравословен начин на живот;
 • Съдържа 3 активни вещества, които имат значителен ефект върху организма;
 • Прегледите на наркотици са изключително положителни.

Представяме Ви видео, от което ще научите за мнението на диетолога: