В съвременния свят вероятно няма нито един човек, който да не иска да изглежда красив. Има много диети и наркотици, които помагат на хората да реализират мечтата си – да бъдат тънки.

хранителна добавка Пиколинат хрома для похудения

Един от тези инструменти е хромово пиколинат за отслабване. Тази биологична добавка намалява апетита и най-важното, намалява желанието за ядене на сладкиши..

Всеки знае, че прекомерното използване на сладкиши води до отлагане на мастната тъкан и причинява пълно отвращение в собствената си фигура..

Какъв е съставът на уникалните средства?

Основната активна съставка на лекарството е хром. Този естествен елемент спомага за намаляване на кръвната захар чрез увеличаване на чувствителността на клетките към инсулин, нормализира метаболизма, стабилизира нервната и храносмилателната система.

Също така беше отбелязано, че когато се приема хранителна добавка, нивото на холестерола в кръвта намалява.

Вторият основен компонент на лекарството е пиколинова киселина. Киселината сама по себе си няма никакъв ефект върху загубата на тегло..

Но ролята й в диетичната добавка е много важна. Пиколиновата киселина помага на тялото да асимилира много микроелементи, особено тривалентен хром.

Лекарството се предлага под формата на капсули, поставени в полимерен контейнер. Една капсула съдържа 0,2 mg хром. Всеки буркан съдържа 100 капсули от лекарството..

Също така хранителните добавки могат да бъдат закупени под формата на капки в бутилки с тегло 25 и 50 ml. Цена – от 190 рубли и варира в различните точки на продажба, в зависимост от региона.

В какви случаи е показано използването на хромов пиколинат

Струва си да се разбере, че това лекарство е биологично активна хранителна добавка. И почти всеки човек може да го използва. Но има няколко специални случая, в които е необходим Chromium Picolinate:

излишък вес

 1. Дефицит на хром в организма;
 2. наднорменото тегло;
 3. Захарен диабет;
 4. Неизправности на ендокринната система;
 5. Намален имунитет;
 6. Често стресови ситуации;
 7. Пристъпи на безсъние.

Как да приемате капсули

Хромов пиколинат се прилага два пъти дневно, 1-2 капсули. Или 10-20 капки по време на хранене два пъти дневно с чаша вода. Продължителността на приема е средно 10-25 дни.

Ако човек страда от тежки нарушения на нервната система, тогава количеството на приеманото лекарство трябва да бъде намалено. В такива случаи лекуващият лекар ще ви помогне да намерите дозата на хранителната добавка.

За да се намали теглото, диетологът трябва да изчисли броя на капсулите..

Хората, които приемат лекарството за отслабване, отбелязват, че загубата на тегло продължава дори и след края на курса на капсулите, а желанието за ядене на сладкиши намалява драстично..

За по-ефективна и бърза загуба на тегло в аптеките може да се намери Turboslim Chromium Picolinate. Капсулите на лекарството съдържат повишена доза хром и допринасят за остър заглушаване на глада за по-дълъг период от време..

В една бутилка с 90 капсули. Съставът е предназначен за един дневен прием. Продължителност на курса – 1 месец. Ако е необходимо, можете да увеличите до 3 месеца..

Важно е да запомните! Превишаването на дневната доза от пиколинат-хром за отслабване е забранено. Това може да повлияе неблагоприятно състоянието на ендокринните и сърдечно-съдовите системи..

разтоварване день на яблокахЕфективен ден на гладно на ябълки: ползи, принципи и прегледи. Можете да разтоварвате само тези плодове и да ги комбинирате с кефир, канела и други продукти..

И тук можете да разберете всичко, което ви е необходимо за протеини за отслабване на момичета..

Храненето преди лягане и не се подобрява е фантастично! Тук нашите експерти ще ви кажат какво да ядете през нощта. запаметявам!

Странични ефекти на лекарството

Както при всяко лекарство, което засяга работата на организма, хромовият пиколинат може да има странични ефекти. Повечето пациенти с капсули се чувстват страхотно.

Някои обаче могат да получат гадене, замаяност, подуване на корема, рядко разхлабени изпражнения, слабост. При хора, които са склонни към алергии, с дълъг прием на уртикария и сърбеж.

В периода на приемане на хранителни добавки е необходимо да се изключи алкохолът. Етиловият алкохол, който е част от алкохолните напитки, не само може да неутрализира ефекта на съдържащия хром препарат, но и да подобри неговите странични ефекти..

Кой не трябва да получава

Въпреки това, не се счита, че хранителните добавки не са наркотици, а наркотици от естествен произход, но те все още имат свои собствени противопоказания. Това трябва да се има предвид, преди да започнете приема на капсули за отслабване, като внимателно прочетете инструкциите..

Кой е забранен от пиколинат хром?

Противопоказания

 • Хората с непоносимост към хром;
 • Бременни жени и по време на кърмене;
 • Деца под 16 години;
 • Хората склонни към различни видове алергии;
 • Хора с бъбречна недостатъчност;
 • Хора с тежък диабет.

Условия за съхранение

Лекарството се съхранява в херметично затворена опаковка при стайна температура, защитена от светлина. В края на срока на годност на лекарството е забранено!

Отзиви за капсули с пиролид на хром

Наднорменото тегло страда дълго време. Седенето на диета няма воля. Докато моят дом яде, със сигурност ще се съборя и пролом на тях. Наскоро се запозна с съученичката си и за да бъда честен – не я познах. Много изгубено. Тя сподели тайната си, че е взела Пиролинат Хром. Също така купих бутилка и вече започнах да приемам капсули. За две седмици теглото намаля с 1 килограм, но след това спрях да искам да имам сладко. Надявам се, че постепенно и аз ще отслабна.

Елена, на 34 години

Уважаеми любовници на хранителни добавки за отслабване. Искам да ви напомня, че всеки прием на наркотици трябва да бъде само след консултация със специалист. Съществуват много противопоказания за чудотворни средства. Свържете се с вашия диетолог и внимателно прочетете инструкциите..

С уважение, д-р А. Смирнов.

И съжалявам за парите и времето, прекарано. Купих в аптеката капсули хром пиколинат за загуба на тегло. Ефектът на нула, а не един килограм падна, само стомаха започва да боли. Въпреки че четях в интернет, че е невъзможно да се употребява алкохол, но все пак не забраняваше бирата вечер. Може би от това? Сега отивам при гастроентеролога.

Майкъл, на 41 години

Започнах да взема това лекарство преди 5 месеца. Приемам го два пъти дневно. С прекъсвания между курсовете. Тежестта изтече малко, но се успокои и подобри съня. За сладкото обаче се появи безразличие. Надявам се да загубя още малко тегло.

снимка до и после похудения

Наталия, на 28 години

Моето тегло беше 88 килограма. Четох в Интернет за Пиролинат Chromium Turboslim и веднага се завтече до аптеката. Взимам наркотика за шестия месец и съм много доволен от резултата. Завършвам курса, почивам и след това отново продължа да приемам капсули. Извадих 21 килограма, но най-важното – напълно спрях да ям сладкиши и хляб. Пия много вода. Започва да тича сутринта. Благодарение на производителите!

Резултатът приема препарата

Лидия, на 29 години