Балансирано меню, отзиви и резултати от диета

Новата диета “Ladder” е проста и, най-важното, е много ефективна.

Резултатът не е само загуба на тегло..

диета Лесенка для снижения веса

Страните са затегнати, здравословното състояние се подобрява.

Такава система за захранване е полезна и може да се повтаря безопасно след кратък период от време, за да се спести получения резултат или да се постигне още по-голям успех..

На път към успеха за 5 дни!

Искайки да имат перфектната фигура, всяка жена използва всеки възможен шанс..

Изтласквайки се с най-стриктните диети и претоварване до изтощение във фитнес центрове, момичетата и жените напълно забравят за психическото си здраве, психическото си състояние и енергичното настроение, което е изключително погрешно.

Много модерни системи, чиято основна цел е видим резултат при загуба на тегло, не са в състояние да поддържат нормалното психологическо състояние.

схема питанияЩо се отнася до “стълбата”, нейната програма е насочена не само към ефективно изгаряне на калории и загуба на тегло, но също така е проектирана по такъв начин, че тялото лесно може да устои на установените ограничения и да го прехвърли без отрицателни последици..

Диетата на всички дни на диетата е съставена от експерти, така че една жена може да постигне максимален ефект за кратко време, докато тя може да бъде в отлични настроения, всеки ден виждайки видими промени в фигурата в огледалото и по този начин поставя тялото за перфектен резултат.

Освен това, създателите се увериха, че след това не само е лесно, но и интересно.

Тази техника е няколко стъпки върху “Стълбата на успеха”.

Това е една интересна 5-дневна игра, по време на която една жена се приближава към успеха..

Всяка стъпка е един ден, представляваща една стъпка, която е отговорна за извършването на важни процеси в тялото..

Всеки ден има своя собствена цел по пътя към хармонията..

Няма значение кой ден да започнете диета.

Изборът зависи от определени предпочитания и възможности във всеки конкретен случай..

Все пак, независимо кой ден е избран да започне, понеделник или събота, промяната на менюто за деня е строго забранена..

Също така, експертите препоръчват да не отидете на този начин на хранене веднага след празниците..

сготвен кальмарыКак и колко да готвите калмари, които можете да намерите на нашия уебсайт. Сега те определено никога няма да бъдат трудни..

Какво представляват каперсите? Ако не сте чували за тях преди, тогава е време да разширите знанията си по тази тема, защото каперсите са много полезни и можете да готвите различни ястия с тях. Прочетете повече тук..

За пчелния прашец има легенди. Нека проверим всички митове и да разберем как трябва да се използва в статията https://notefood.ru/pitanie/obshhie-voprosy/pulca-pchelinaya-primenenie.html

Принципът на диета “стълба”

Диетичната програма се състои от пет етапа..

За 5 дни се очаква загуба на тегло от 1,5 до 5 килограма:

  1. Първият ден е денят на пречистването и подготовката на тялото. Пречистването на токсини и токсини е ключът към всички подобни методи. Нивото на метаболитните процеси се увеличава и апетитът намалява. През този период клетките на тялото също са обогатени с минерални соли и влага..
  2. Вторият ден е отговорен за възстановяването на чревната микрофлора. Отчасти този етап е терапевтичен..
  3. На третия ден енергията, изгубена за първите два дни, се допълва във вас..
  4. Четвъртият ден е времето за попълване на протеини, витамини, минерали..
  5. И накрая, петият ден – денят на изгаряне на останалите калории. Поради приема на изкуствени влакна мазнините в тялото започват да се обработват самостоятелно..

Диетично меню

етапи диеты

Храната е доста проста и не изисква големи парични разходи:

  1. Първи ден: един килограм ябълки от всякакъв вид, един литър пречистена вода. През деня всеки час трябва да вземете хапче от активен въглен.
  2. Втори ден: не повече от 600 грама обезмаслено извара, 1 литър обезмаслен кефир, 1 литър пречистена вода.
  3. Трети ден: стафиди или сушени кайсии не повече от 300 грама, не повече от 2 супени лъжици натурален мед, литър пречистена вода или 2 литра слабо концентриран сух плод компот.
  4. Четвърти ден: килограм варено пилешко филе, малко пресни зеленчуци, позволено да се използва малко сол, литър пречистена вода.
  5. Пети ден: 200 грама овесена каша (строго без добавки), литър пречистена вода, плодове и зеленчуци във всякакво количество.

Специални противопоказания

Независимо от простотата на метода, тя трябва да бъде изоставена за бременни и кърмещи жени, хора с чревни и стомашни заболявания и хора с бъбречни и чернодробни заболявания със сърдечни заболявания..

Както и преди всяка диета, се препоръчва консултация с лекуващия лекар..

Полезни съвети

резултатиПоради факта, че програмата на менюто е доста стриктна, през всичките пет дни има разбивка и главоболия.

За да ги избегнете възможно най-много, трябва да следвате няколко прости съвета..

Предложената дневна дажба е най-добре да бъде разделена на 6-7 части и да ги приемате на редовни интервали или когато се чувствате остра чувство за глад.

Независимо от факта, че по време на всяка диета съпътстващите физически натоварвания влияят върху резултата, е по-добре да ги намалите до минимум, като го замените с лека сутрешна тренировка..

Препоръчително е да се използва стриктно определено количество течност, за да се избегне загубата на калций, магнезий и други важни минерали, като се измият с вода от тялото..

Независимо от простотата на техниката, излизането от нея трябва да бъде нежно за тялото..

Важен положителен аспект на такава диета е фактът, че изгарянето на допълнителни калории на тялото се извършва на фона на ежедневния калориен прием на храна, а не на фона на гладното гладуване, както се прави в много други системи.

Отзивите за диета “стълба” и резултатите след нейното използване са, както следва:

С диета изключително негативно. Всички те са прекалено дълги или твърде строги. “Ladder” хареса своята простота и кратка продължителност. На 4-ия ден минус 1.5 кг. Сигурен съм, че в края на краищата ще се откажа малко повече. Най-важното – “остави” страните! Опитайте, няма да съжалявате!

Мария, 29

След раждането на второто ми дете реших, че животът ми е спрял на 56 размера. Всеки ден, когато готвя у дома за съпруга и децата си, неволно ставам участник в това “празник на корема. Всички предложени системи са твърде дълги, а не за моето търпение. Чух за диета “Стълба”, настроението ми беше нагоре, се появи гол. Мисля, че най-доброто, което не съм чул. Само мисълта, че само за 5 дни ме вълнува и ме кара да я изпробвам! От другата седмица!

Катрин, 38 г.

Аз не се срамувам да призная, че намерих тази диета на Форум на жените, тъй като са се опитали всички възможни начини да отслабнете, всички без резултат. На моята възраст моето тегло е около 90 кг. Техниката привлече факта, че всеки ден в диетата нещо ново. През първите 3 дни загубих до 3 кг! Сигурен съм, че до края ще има повече загуба на тегло. То е лесно да се прехвърля, така че периодично ще навлязат в нови кръгове. Днес, благодарение на това “стълба” Аз се отървах от много комплекси. Вярвам, че животът ми ще се подобри не само на работното място, но и в личните отношения!

Юджийн, 25

Loading...