Begyndelsen af ​​historien som mange. I en alder af 39 år og 10 måneder har en overvægt på 93 kg med en vækst på 165 cm såvel som den indledende fase af hypertension (en pille fra trykket en eller to gange om dagen for et godt helbred er hellig) begyndt at tænke på tilgangen af ​​en farlig alder og mystiske figurer.

Beslutningen om at starte et nyt liv blev lavet, det er på tide at handle. På et tidspunkt slog ud af livet alle de produkter, der er forbundet med kulhydrater, fedt og protein. Han begyndte at spise vandmeloner, meloner, tomater og agurker. Han tog ud gamle sneakers, bukser og T-shirt – gik til parken for at løbe.

Jeg startede med 2,5 km – det er forfærdeligt, hvordan man løber, og hvad skete der om morgenen. Men efter et par uger eller fem klasser løb jeg allerede 4-5 km, og en måned senere blev afstanden på 30 km pr. Uge i 3-4 kører normen (rekorden var 70 km pr. Uge i 6 klasser). På bekostning af vægt begyndte jeg at forlade meget hurtigt, først 3-4 kg om ugen og derefter 2-3.

Til sidst, efter 2 måneder var vægten 73 kg (minus 20 kg fra originalen). Jeg var nødt til at ændre min garderobe helt. Venner var interesserede i sundhed og årsagen til dramatisk vægttab. Trykket vender tilbage til normal.

Men uden løb blev det meget svært, du løber ikke i 3-4 dage, og det begynder med irritation og nervøsitet. Vænnet mig til.
Der er alt men meget omhyggeligt og meget moderat. Vægten syntes at stå på et mærke. Hold 73-74 kg.
Tip en: Vil du ændre dig selv? Skift.