Således blev resultaterne af turen til barselshospitalet opsummeret: en dreng, 3.200 kg, højde 52cm og mor eller ret mammut (det var sådan jeg følte) med parametrene for alle kendte cirkler 106-85-102, 68 på skalaer … Tin !! Hvor er min 54 kilo? hvor er mine 95-74-92? Jeg var chokeret, men de forsikrede alle omkring mig, de siger, bekymre dig ikke, alle mister vægt efter fødslen, barnet vil vysmokchet alle jer …

Op til - 53 килограмма

Så en måned gået, så to, jeg står op på skalaerne, alt er det samme der, parametrene bevæger sig ikke, den anden hæk dækker halsen, det eneste der medførte glæde er bryststørrelsen 4-5. Men jeg var meget ubehagelig, udviklet depression, og løftene om at barnet ville suge alt gik ikke væk … barnet var blevet blandet i en måned, og jeg tabte ikke hele natten, jeg spiser altid …

Jeg kunne ikke lide mig selv, jeg var ikke komfortabel med at bo i denne baggy krop, hvor alt er uforskammet, alt hænger og buler. Ja, jeg var ikke en supermodel før fødslen, men i det mindste ikke så skræmmende. Jeg passede ikke ind i en ting, jeg havde nogle løse tøj, det var godt, at vinteren var der, og den store jakke hjalp mig til at skjule alt sødt. på et tidspunkt forstod jeg klart, at der skal gøres noget.

Det første jeg besluttede at justere denne mad. Jeg forstod perfekt, mere præcist efter 2 eller 3 uger med sult, indså jeg, at jeg ikke kunne spise!!!

Ellers vil det simpelthen ikke være i stand til at træne, træne, pleje et grædende barn for evigt, vaske, rense, lave mad. Interfererede også med undersøgelser og rygning. Den første ting, så snart hun forlod for at amme, tændte en cigaret. Min erfaring er omkring 9 år. Men mit ønske om at tabe sig var så stærkt, at jeg besluttede at holde op med at ryge..

Og tro aldrig, at rygere bliver bedre! Dette er en myte, vi er på et underbevidst niveau og kun! Det var svært, sorg uden nikotin, jeg ønskede at spise noget, men jeg modstod. Jeg drak vand, jeg gik meget (jeg vil skrive lavere på bekostning af fysisk anstrengelse) Jeg foretog først tilpasninger til kosten selv. Passeret på grøntsager, nægtede brød, kulhydrater, søde.

Spise i små portioner, men 2 gange om dagen, sørg for at følge drikkesystemet – mindst 2 liter om dagen. Allerede nu forstår jeg, at dette var meget svært, det er slet ikke nødvendigt at holde sig til 500 kalorier om dagen..

så kroppen er simpelthen udarmet. Da vægten ikke var lille, var det kun muligt at drømme om intensive studier, en skarp krop og udprægede terninger. Jeg startede med en rask tur, jeg gik 10-12 km om dagen, mens barnet sov hurtigt i en vogn, løb jeg endda med en vogn i 3-4 km. Det tog 2 måneder, på skalaerne minus 57-58 kg, på gaden i maj måned, jeg var glad!

Resultatet var også synligt på tøjet, som en ko, jeg købte en sommer garderobe et par størrelser mindre, og lige smed ud af mine løst passende uldtøj! og dette tjente som en anden stimulans. I maj kom jeg allerede ind i mit antitatiske tøj, begyndte jeg tydeligt at finde ud af den omsluttede shmatier.

Der var et lille problem med huden, hun forsøgte at lægge, især ikke kunne lide rumpen og maven – der var generelt tristhed. Nå var der stadig frygtelig træthed, kroppen modstod på alle måder at spise sådanne kaloriersegmenter, håret faldt af, negle eksfolieret. Jeg vendte mig til en ernæringsekspert for rådgivning..

Hun korrigerede min kost, det viste sig at du skal spise 5-6 gange om dagen og spise meget. Der var korn, frugter i min menu (gennem nuancer af fordøjelsen, de blev kun spist i den første halvdel af dagen), slik, jeg opdagede Jerusalem artiskokker, græskar, courgetter, usyret brød, hørfrø, klid, æg, mælk kefir. ryazhenka, yoghurt, hørfrø, sojabønne, græskar, sesamolie – forband det. det er velsmagende og sundt. Og ja, vær ikke overrasket, men du skal spise fedt!

Nu om fysisk anstrengelse. Allerede sagt om at gå hurtigt og løbe med en klapvogn i et moderat tempo. Da det tog 10 kilo, besluttede jeg mig for lidt at stramme kroppen. det var allerede ret varmt, begyndte at gå til de vandrette stænger, simulatorer. Download pressen, gå på håndtaget, udfør øvelser om morgenen. Press rocked gradvist tilføje tempo, opdelt i 3-4 tilgange om dagen.
Vægterne stod ikke stille, bogstaveligt om en halvanden måned, viste skalaerne 52 kg. Sukede med lindring, men stoppede ikke!

posle-51

Jeg perfekt mig selv indtil nu.

For det fjerde år begynder morgenen sådan:

 1. 1. 0,5 liter vand,
 2. 2. opladning, her mere

  – Classic + sidebjælke;
  – Mahi håndvægte – jeg har den på 1,5 kg
  – hævning af benene
  – saks;
  – vridning.

  Jeg gør alle øvelserne på en cirkulær måde, det vil sige, jeg udfører 10-20 gange i tre sæt. Øvelserne ændrer sig, så min krop bliver hurtigt vant til de samme belastninger, om vinteren gør jeg flere strækøvelser, mere vridning, en cykel (alle ved), V-lifter, en bro. I stedet for at løbe går jeg op ad trappen, jeg pumper lidt på de vandrette stænger og laver enkle øvelser – hæver mine ben, skubber op på mine arme og løber langs trappen.

 3. 3. Når det er varmt, så er en morgenkørsel på 3-4 km bare en fornøjelse. Jeg løber til glæde, ikke jagter fart, kører for sundhed og resultater. Når alt kommer til alt, kører i moderat tempo, er det meget mere nyttigt end sprinten.

Jeg har allerede taget fat på al kraft og styrke i PP (korrekt ernæring), jeg retter det selv, bare lytter til, hvad en ernæringsekspert rådgav hvad min krop ønsker. Rationelt dele træning. Nu er min vægt 51 kg, højden er 158 cm.

Jeg har det godt i min krop, hvad jeg ønsker alle!