I mange måneder tænkte jeg hele tiden: “Hvordan ville jeg tabe? Hvad der kan gøres uden eksotiske kostvaner, som hun var meget bange for “.

En ven rådede med stoffet Kolo-Vada, som sælges i Coral Club. Hun kom og så – tilsyneladende ikke noget usædvanligt – nogle pulvere og piller på græsset.

Sælg officielt. Jeg besluttede at købe.

forberedelse Colo Vada Plus

Hjemme, efter at have læst instruktionerne mere detaljeret, fandt jeg ud af, at mens jeg tager stoffet, ville jeg være nødt til at seriøst gennemgå min kost..

De første tre dage spiste hun kun mad til et par. Ingen svinekød. Vi måtte nægte invitationen til kebab.

Hun spiste også salater tilberedt med egne hænder, men i stedet for mayonnaise måtte vi fylde med vegetabilsk olie.

Opmuntret boghvede grød, kartoffelmos. Mel, sød måtte udelukkes. Fjernet helt sukker, minimeret salt.

Juice fra pakkerne fik ikke lov til at drikke, så jeg lavede gulerødder på en juicer.

Og så meget vand som muligt. Det er vand, da te ikke må tilskrives vand. Ifølge instruktionerne var det nødvendigt at drikke 1,5 liter vand og meget mere. Tilsyneladende flyttede alle mine toksiner fremad, for de første to dage havde jeg en dårlig hovedpine. Men en mærkelig ting – så snart jeg øgede mængden af ​​vand i kosten, gik mit hoved straks.

I anden fase blev det endnu vanskeligere. Af fødevaren må man kun forlade vand og usødet compote. Men altid kogt personligt fra den tørrede frugt, og ikke klar fra butikken.

Psykologisk ønskede jeg virkelig at spise, selvom jeg ikke havde en særlig følelse af sult, da jeg drak specialpulver og kapsler fra Colo-Vada plus 3 liter vand og kompot.

Tarmtilstanden normaliserede, bugspytkirtlen holdt op med at dirre, ansigtets hud begyndte at blive renset. En fantastisk følelse af lyshed opstod i kroppen. Gik nedad. Denne fase varede 4 dage..

Den tredje fase er slet ikke bange. Gradvis indføring i ration af almindelig mad med samtidig indtagelse af de resterende kapsler og tabletter blev tilladt. Men for en eller anden grund ville jeg ikke gå tilbage til den gamle menu.

Ikke kun nedsat appetit, men også smag helt ændret. Hvor, lugt fra McDonalds, syntes lugt, begyndte de at forårsage ægte kvalme. Forårsaget fjendtlighed ikke kun smagen af ​​Cola, men også dens udseende.

Er ophørt med at spise

  • pølse;
  • drikke dåse juice;
  • købe kager;
  • frosne middage;
  • gik ikke hvide brød;

Alt dette og fysisk og visuelt stoppede med at tage kroppen. Bare kommer op og føler sig ubehagelig.

Men med glæde begyndte jeg at spise grøntsager. Butikken begyndte at tage og lave kød og fisk. Familien smagte smagen af ​​”levende” produkter.

Hvad angår konkrete resultater efter Kolo-Vada – tabte jeg 7 kg, i taljen og hofterne var det 4 cm, smerter i knæet gik forbi. Nu løber jeg til 4. sal uden åndenød. Jeg stod op fra kilen på hælen i 11 cm. Efter 12 timers arbejde går jeg hjem i et muntert skridt. Ændret hendes hår og opdaterer nu garderobe!

Manden brummer, men ser på mig med noget længe glemt beundrende blik..

Colo-Vada hjalp mig til at forstå, hvor meget i livet afhænger af ordentlig ernæring og vand regime. Nu vender jeg ikke tilbage til gamle vaner.